WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, ja się muszę pochwalić, że moje cycki mają się coraz lepiej, może wkrótce nawet założę normalną bieliznę!
Darusia, mój ukochany jak byłam w szpitalu zostawił moją kolorówkę na słońcu, ale obiecał odkupić, bo nic prócz pudru się nie uchroniło przed stopieniemno może eyeliner jest w dobrym stanie jeszcze
Darusia, kamciaelcia, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dziewczyny bardzo dziękuję za troskę. Na razie nie czuję się lepiej. Ale.na zle samopoczucie pewnie składa się też nieprzespana noc. Caly czas sie martwilam ze syn zdecyduje się wyjść, a ja w takim stanie. I wiecie wtedy nagle ma się 1500 100 900 objawów porodu
mam takie wrażenie że spieprzylam wszystko. Młody po porodzie pewnie od razu dostanie antybiotyk, skoro tak długo choruje. Ech
Ciekawe jak tam nasze walczące dziewczyny...
A ja na pocieszenie w końcu się zabrałam i wyslalam zdjęcia do wywołaniatrochę się ich nazbierało
Karol Cię wysłucha i wyjdzie jak mama się wykuruje, jutro już na pewno będzie lepiej, przecież w końcu leki zaczną działać. A o samonakręcaniu to ja już coś wiem, jak człowiek sobie coś ubzdura to potem potrzebuje długiego i spokojnego snu żeby się w głowie poukładało.
A, i niczego nie spieprzyłaś, co to w ogóle za myślenie.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kosiu przyszedł na świat jakies pol godziny temu przez cesarskie ciecie na cito.
10punktow, 2400g, 51cm.
Po podaniu znieczulenia tętno zaczęło zanikać.
Nikomu nie życzę tych emocji.
Ale juz wszystko Wporzo.
Zanieśli go do cieplarki. Za godzinę mam go dostac.
Za 4 pójdę na poporodowke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 15:11
Darusia, Broszka, kamciaelcia, żabka04, Madziuuuula, martta, mysza0406, sarcia123, mmargol, Angela89, Macioszczyczka, alinka, Sabina, haneczka, violett, Malutka92, A_n_k_a_80, Ksosia, Dariah, Pysiaczek89, marta258, agatia, inzynierka, Behemottka, Sophia, stardust87, bbeczka91, ewcia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny