WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale numer! Ja mam dziś ciążę donoszoną! Dopiero teraz zauważyłam
violett, martta, marta258, mysza0406, haneczka, Madziuuuula, mk83, kamciaelcia, Sabina, Behemottka, mmargol lubią tę wiadomość
-
Dynamiczna, Agape, mk83, gratulacje dla Was i Waszych małych maleństw
Ksosia, trzymam kciuki za jutrzejszy poród, już jutro powitasz swojego Antosia
U mnie dzisiaj było kolejne ktg, mały się wiercił, rozpychał, serduszko ładnie bije. No i pisały mi się skurcze których w ogóle nie czułam co zdziwiło położną, dopiero na wydruku zobaczyłam że jednak były a ja nic, pewnie to te przepowiadające
bisacz, mk83 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję nowym mamusiom
Angela jak masz sporo pokarmu to na pewno Kuba się najada. U mnie pokarmu mało, a Młoda ładnie przybiera od wyjścia ze szpitala 550g, a mm coraz mniej wcinamoże uda się przejść wyłącznie na kp
My po spacerkukupiłam taśmy malarskie, pędzle, folie jutro jadę zabezpieczyc wszystko. W czwartek wizyta pediatry, więc malowanie od piątku i do niedzieli mam w planach skończyć
bisacz, Madziuuuula, mk83, mmargol lubią tę wiadomość
-
Agatia dla mnie jest najgorsze zabezpieczenia wszystkiego folią i taśmą. Wiadomo im lepiej zabepieczone, tym mniej sprzątania:)
a samo malowanie to już o wiele lepsza czynność. Także wierzę, że skończysz jak zaplanowalaś i będę za to trzymać kciuki:)agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViolet
wybacz niczym sie nie nakrecam, myslalam ze na forum mamy siebie po to zeby sie wspierac a nie deprymowac czy dolowac w jakis sposob, ae jesli komus przeszkadza ze napisze cos na ten temat to bardzo przepraszam nie bede sie w ogole odzywac. -
nick nieaktualnySarcia wybacz! To nie tak miało być: miałaś kupić a nie kleić
Ja nigdy nie robiłam, więc mi takie pomysły do głowy nie przychodzą
Za to jak mnie nakręciłyście na ciasto to wieczorem latałam z miskami
U mnie spokój: brzuch się spina, ale nie za mocno. To kłucie się nasiliło, może się rozwarcie jakieś konkretniejsze robi. Samo to napinanie brzucha nic nie oznacza i nie szkodzi maluchom na tym etapie prawda? Jak mi się napnie wszystko to czuję jakby miał mi ten brzuch eksplodować
mk gratulacje! Grono szczęściar zakopanych w kupkach się powiększa a mnie nerwy poniosą za chwilę z zazdrości ...A śliczne te maluchy Wasze mogę patrzyć i patrzyćmk83 lubi tę wiadomość
-
Mala Amelka przyszla na Swiat 06.09.2016 o 10:25, waga 2750g/53cm. Abgar 10/10. Sily natury bez znieczulen, ciecie zrobione i szyte przez lekarke...mala jest urocza ♡♡♡ porod zaczol sie o 8:00.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 16:19
bisacz, Madziuuuula, mysza0406, violett, kamciaelcia, Jotc, żabka04, AJrin, stardust87, mk83, pestka, agatia, Bratek, Sabina, Behemottka, inzynierka, Ulfenstein, marta258, Pysiaczek89, mmargol, Anulka01, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarcia, a moim zdaniem forum jest od wyrazania swoich opinii, a nie nadkskiwania sobie. Nie uwazam, zebym powiedziala cos obrazliwego, wiec nie wiem szczerze o co Ci chodzi.
Przeciez to jest normalna dyskusja i kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, szanujac zdanie innych.
Ja rozumiem hormony, zmeczenie koncowka ciazy, itp., ale naprawde nie rozumiem wjaki sposob odebralas mojego posta jako dolowanie czy deprymowanie?Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka ogromne gratulacje
zdaj relacje z pordu sn bez znieczulenia bo taki pewnie mnie czeka
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka w końcu Wasza Amelka jest!
Gratulacje i niech rośnie zdrowo!:*
A ja z tego miejsca bardzo dziekuje Haneczce, która dzis napisała mi daty i wagi i cm i wszystko naszych maluchów których nie było na pierwszej stronie!
Big dziekujemysza0406, AJrin, Broszka, violett, żabka04, Sabina, Behemottka, mk83, A_n_k_a_80, mmargol, haneczka lubią tę wiadomość