WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Też miałam na początku swój ale za duży był. I dlatego kupiłam od mamyginekolog. Ja Teraz noszę mniejsza torebkę niż na początku ciąży. Ogólnie ja kocham duże torby ale takie duże duże
Jak pracowałam plus współpracowałam z fundacja to jako koordynator miałam pełno rzeczy listy szpitali z numerami hospicja preinatalne, wymiary ubranek i rozkow na poszczególne tygodnie ciąży, pieczątki więc ta torba musiała być ogromna. Plus moje rzeczy kalendarz portfel, telefon i tak cały czas dzwonił i miałam dwa bo moja rodzina nie migał się dodzwonić na ten pierwszy cały czas czerwony a to szpital, a to rodzice dzieciątka, a to sponsor jakiś i cały czas coś. No i jeszcze kosmetyczka, woda i tak jeszcze z pracy jakieś dokumenty żeby w domu skończyć. No a teraz mogę mieć obciążenie do 2 kg więc musiałam kupić mała torebkę. Ale wczoraj miałam miarkę budowlaną w torbie (nie chciało mi się iść jje odłożyć do szafki) i mi wypadła na poczekalni i jakiś facet do swojej żony: a myślałem że tylko Ty nosisz dziwne rzeczy w swojej torebce.
-
Tkpom wrote:Ehh to był jeden z gorszych pomysłów. Zamiast wziąść leżak to wzięłam koc bo lżejszy 🤣 czasami mam wrażenie że w ciąży mózg się zawiesza 🤣🤣I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Muszka1 wrote:Witam się z oddziału 😪 Na wieczór złapały mnie spięcia jeden za drugim, jeden za drugim i tak non stop że pojechaliśmy 😪 Szyjka na 2 cm... w piątek bylo 2,8 i strasznie mnie to martwi 😪 do tego jestem tak głodna że chyba odlecę...I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Tkpom wrote:Znowu mam brzuch jak kamień a nic nie robię leżę od 15 plackiem i byłam tylko 2 razy w WC. Irytuje mnie już to. 3 progesteron 3 nospy max już biorę i dalej to samo
-
A już sama nie wiem za tydzień we wtorek mają dzwonić czy jest miejsce.
Mówię ja przy normalnej ciąży bym pewnie nie zwróciła uwagi tabletki i spać a tu muszę leżeć i pilnować czy aby napewno nic się nie dzieje. Sprawdzam czy nie mam krwi itd. To na głowę już zaczyna siadać myślałam że później będę miała takie problemy gdzieś koło 34 tygodnia a nie teraz tym bardziej że leżę -
Tkpom, Muszka, dziewczyny, trzymajcie sie, kciuki zacisniete, bedzie dobrze ✊✊✊
-
https://ziaja.com/p/5901887042877/olejowy-peeling-do-ciala-z-kruszonymi-muszlami-511?gad=1&gclid=CjwKCAjwv8qkBhAnEiwAkY-ahqRNfgcm-E6rg5m2izPa5ykMZmVTvIId67fcvgLUNHl4obPR2QlcvBoCOjEQAvD_BwE
sprawdź sobie tenużywałam i byłam zadowolona
a ja po szczepionce i KTG....
No i jest już przesądzone, że mała jest uparciuchem po mamusi KTG robiliśmy na chyba 6 pozycji.... cały czas uciekała i nie dała się złapać więc w zapisie są okienka raz zawału prawie dostałam jak aparatura wyć zaczęła ehhhh a gdzie tam do końca ciąży....
-
Ja już mam dość upałów, a najgorsze przecież dopiero przed nami 🙈 mało tego, w piątek miałam mieć obronę, ale zmienili nam termin i zaś dodatkowe dni stresu. A jeszcze prawdopodobnie będę otwierać obrony (jestem pierwsza na liście, jeśli po raz kolejny nam nie zmienią) nie będę ukrywać, że liczę na lekkie fory 🤪
-
Tkpom wrote:Dziewczyny szukam peelingu dobrze ścierającego czyli nie enzymatyczny a raczej ziarnisty ale taki żeby nie był tłusty. Dzisiaj użyłam nowego ale skóra jest tak tłusta że musiałam się myć 3 razy żelem aby to zmyć. Macie coś ciekawego?