WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Tkpom wrote:Ja po badaniach mały wazy 2100g, pobrali mi teraz krew na tą cholestaze. I czekam dalej
Czekamy na dalsze wieści 😘😘I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Muszka1 wrote:Kawał chłopa 😍 Zdecydowanie tu na naszym wątku prowadzi. Dziewczyny czy któraś juz miała prenatalne te 3go trymestru? Czy nie robicie?
Ja idę jutro i zastanawiam się czego się spodziewać -
Jej witam się po chwilowej przerwie 😘 Ja jestem właśnie po usg 3 trymestru synek cały i zdrowy, waży 1800 i jeszcze odwrócony główka do góry 😁. Jeśli do 30 sierpnia nie urodzę sama to do szpitala na indukcję z powodu cukrzycy 😳po za tym wszystko o.k kolejna wizyta za trzy tygodnie mam nadzieje ze jednak postanowi się odwrócić 😉
LILA_33 lubi tę wiadomość
-
Z tymi kwiatami coś musi być. U mnie niemąż lubi w kwiaty i padła mu jakiś czas temu naprawdę duża cytryna. Poobrywałam te suche gałęzie, trochę pocięła sekatorem i poszła na dwór kąpać się w słońcu bez większych nadziei. Teraz ma już piękne, zielone odrosty i listki 🙂
Sąsiadka teściowej zrobiła na drutach sweterek dla maleństwa - normalnie nie mogę uwierzyć, że to ręczna, nie maszynowa, robota! Pytanie czy robi też większe 🤪 -
Ja mialam wizyte na nfz to nie robi mi zadnych pomiarow, tylko mowil ze ok i tyle. A w srode mam prywatna wizyte i robi mi co wizyte wszystkie pomiary i sprawdza narzady i przeplywy. Wiec traktuje to jak usg prenatalne. Ciekawe ile moja corcia juz wazy, bo juz tak sie wyciaga i kopie ladnie.Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Tkpom wrote:Nie uwierzycie ale właśnie lekarz powiedział że mogę iść do domu i od 11 lipca czekać mam na telefon wtedy już napewno zostanę.
Kurde spędziłam tu prawie 7h -
Tkpom wrote:Nie uwierzycie ale właśnie lekarz powiedział że mogę iść do domu i od 11 lipca czekać mam na telefon wtedy już napewno zostanę.
Kurde spędziłam tu prawie 7h
Ale jak to, myślałam że przyjmą Cie na oddział 😮 -
Tkpom wrote:Za tydzień mają znowu dzwonić jak będą kazali mi siedzieć 7h to wybuchnę chyba.
No ale nic wytrzymam chociaż już byłam.nastawiona ze zostaje nawet dokumenty wypisałam jak do przyjęcia na oddział.
-
Muszka1 wrote:Kawał chłopa 😍 Zdecydowanie tu na naszym wątku prowadzi. Dziewczyny czy któraś juz miała prenatalne te 3go trymestru? Czy nie robicie?
Ja idę jutro i zastanawiam się czego się spodziewać
Ja byłam na usg 3 trymestru, w sumie wyglądało tak jak połówkowe, lekarz oglądał bardzo dokładnie wszystkie narządy, wykonał pomiary, mogliśmy zrobić też usg 4d w kolorze ale no moja kruszyna nie współpracowała 😅 -
Kurde spędziłam tu prawie 7hNiedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Najgorsze że znowu całą papierologie trzeba będzie odwalić od początku. A tego na przyjęciu jest cała masa
-
nika647 wrote:Najgorsze że znowu całą papierologie trzeba będzie odwalić od początku. A tego na przyjęciu jest cała masa
-
Tkpom wrote:Oj tak kartek nie było końca. A do tego wiadomo ciśnienie, temperatura potem siedzisz czekasz i masz ktg 40 minut. Potem znowu czekasz na lekarza i wkoncu idziesz do lekarza. Tam usg badanie na fotelu i znowu czekasz. Wtedy krew i znowu czekasz. I mija 7 h