WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka1 wrote:Zosia, niezapominajka, jak tam? Ja czekam w kolejce ... I jeszcze trochę poczekam ... nie wiem, chyba zmienię lekarza, to nie jest normalne że umawia się człowiek na daną godzinę a wchodzi 2- 2,5h później... jest 18:40 a wchodzą panie z 16:45 ... I tak za każdym jednym razem, a bywamy tu naprawdę czesto. A wizyta każda jedna 200 zł... to chociaż by się chciało wejść na czas:/ na moją godzinę są dziś umówione jeszcze 3 panie
Ojej, współczuję Ci, 2 godziny opóźnienia to bardzo dużo, nieprzyjemna sytuacja...Muszka1 lubi tę wiadomość
-
Katia cudowne wieści 🥰
Muszka zaciskam kciuki 🍀✊Muszka1, Katia89 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Na razie to jeszcze do mnie nie dociera ale widziałam kropka i bijące serduszko ❤️
Wg USG 7+1, CRL 11mm człowieka. serduszko biło 127/ min
termin porodu 5.09
Za 3 tygodnie kolejna wizyta. Wydaje mi się to tak nierealne że na razie pozostaje w szoku i zastygłam z pierwszym zdjęciem kropka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2023, 19:05
Muszka1, Winnica, Katia89, LILA_33, niezapominajk_aa, Magda603 lubią tę wiadomość
-
zosiasamosia wrote:Cześć dziewczyny. Na razie to jeszcze do mnie nie dociera ale widziałam kropka i bijące serduszko ❤️
Za 3 tygodnie kolejna wizyta. Wydaje mi się to tak nierealne że na razie pozostaje w szoku i zastygłam z pierwszym zdjęciem kropka.
Wspaniale ❤️ tak trzymać ! Jakieś specjalne zalecenia?
-
Muszka1 wrote:Bardzo bardzo się cieszę Katia!!!! To który tydzień masz ? Jakie badania zlecone?
Ja czekam już od godziny, niedobrze mi, strasznie się stresuję
Wychodzi 6+1 wg usg.
Dostałam skierowanie na toxoplazmose, HCV, HIV, tsh, vdrl, glukoze, no i ogóle badanie krwi i moczu. Toxo mam gdzieś zrobione w poprzedniej ciąży jak i grupę krwi więc to mnie ominie póki co, muszę tylko znaleźć dokumenty -
zosiasamosia wrote:Cześć dziewczyny. Na razie to jeszcze do mnie nie dociera ale widziałam kropka i bijące serduszko ❤️
termin porodu 5.09
Za 3 tygodnie kolejna wizyta. Wydaje mi się to tak nierealne że na razie pozostaje w szoku i zastygłam z pierwszym zdjęciem kropka.
Cudownie 🥰 -
termin porodu 5.09
Wspaniale ❤❤ tak się cieszę! -
Muszka1 wrote:Dziewczyny 6+2, mamy maleńki zarodek, bije malutkie serduszko ❤️ za 2 tygodnie kolejna wizyta. Polały się łzy
Cudownie ❤ -
Muszka1 wrote:Zosia, niezapominajka, jak tam? Ja czekam w kolejce ... I jeszcze trochę poczekam ... nie wiem, chyba zmienię lekarza, to nie jest normalne że umawia się człowiek na daną godzinę a wchodzi 2- 2,5h później... jest 18:40 a wchodzą panie z 16:45 ... I tak za każdym jednym razem, a bywamy tu naprawdę czesto. A wizyta każda jedna 200 zł... to chociaż by się chciało wejść na czas:/ na moją godzinę są dziś umówione jeszcze 3 panie
Pęcherzyk jest, prawidłowej wielkości jak na 5+4, ze względu na plamienia dostałam duphaston 2x1. Mam brać do następnej wizyty, która ma być za dwa tygodnieMuszka1 lubi tę wiadomość
-
Super wieści, gratulacje:) ja mam 35 lat i czuje się już trochę staro przy Was 🙈 mam nadzieję że u mnie też będzie dobrze...
niezapominajk_aa lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/ -
Muszka1 wrote:Dziewczyny 6+2, mamy maleńki zarodek, bije malutkie serduszko ❤️ za 2 tygodnie kolejna wizyta. Polały się łzy
U mnie dostałam jeszcze zapobiegawczo acard, zwiększył mi dawkę eutyroxu z50 na 75 mg. I dalej mam brać duphaston 3x1 i pregne start. Wspominał też coś o witaminach. Bierzecie coś dodatkowo? -
Melduje sie po wizycie 😊 6w0d rownież widziałam bijące ❤ 😁
Magda603, Katia89, Muszka1 lubią tę wiadomość
94'
Staranie o pierwsze 👶 od 2020r.
Badanie drożności jajowodów 12.2021r✅
Pierwsza IUI (stymulowana) 09.2022r ❌
Druga IUI (stymulowana) 10.2022r❌
Diagnoza: Niepłodność idiopatyczna
Moje pierwsze ⏸ 04.01.2023 (cykl naturalny)
Widzałam ❤ 6w0d - 0.32cm 18.01.2023
CRL 3.10 cm 10w0d - 15.02.2023