Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
A tu wrzucam na chwilke.... cala moja Trójca... rodzinne pogaduszki
《Skasowane》Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 01:51
Doda, magdaM85, klaudia1534, kalika, renia.31, 100krotka:), nataliano, domiii lubią tę wiadomość
-
Madlene jest nas w sumie 5. Najmłodszy brat jest o 13 lat młodszy ode mnie. Ja moją mamę podziwiam za to że nas aż 5 urodziła i dawała sobie z nami i gospodarką radę. A w tych czasach wcale nie było łatwo bo przecież nie miała do użytku pampersów i tych wszystkich chusteczek nawilżanych, ani pralki automatycznej tylko zwykłą franie, i ogrzewania centralnego nie było tylko jeden piec kaflowy w kuchni. Kiedyś to były ciężkie czasy, żeby dzieci odchować to trzeba było się nagłówkować, ale i ludzie mieli mniejsze wymagania.
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Wklejam zdjęcie synka, jutro usunę Tutaj miał 3 dni, aktualne mam na telefonie a nie mogę kabla znaleźć żeby zrzucić na komputer ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 11:13
kalika, magdaM85, renia.31, Doda, 100krotka:), Madlene84, nataliano, domiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
postanowiłam pochwalić sie Wam jeszcze brzuszkiem z okazji naszej 30- stki teraz zaczyna do mnie docierać, że już niedługo ją przytule i dotknę poraz pierwszy.
Choć jeszcze nie bardzo dociera do mnie jak wielki skarb pod sercem nosze. Jak wielki dar od Boga dostałam. I jak mu za to podziękować.
Kazdy dzień podnoszę coraz wyżej głowę. Wiem, że mam dla kogo żyć i ten dupek który nas zostawił nie był warty nawet jednej lzy. Nie jest wart by nazwać go "tatą".
Teraz już wiem, że jestem silna, nie potrzebuje go. A Julce dam wszystko czego tylko będzie potrzebowała.
I ogromnie wierzę w to, że w naszej bliższej bądź dalszej przyszłości trafimy z małą na mężczyznę, prawdziwego mężczyznę który nas pokocha.
Dziewczyny. Ciąża mnie ostatnio bardzo odmieniła. Nie zastanawiam sie czy dam radę, ja MUSZĘ dać radę. Jeju!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 11:58
domiii, Madlene84, nataliano lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nataliano
Po CC powinno się odczekać minimum pół roku. To spokojnie wystarcza. Ale nawet jeśli ciąża się zdarzy wcześniej to w dobie dzisiejszych możliwości dzieci odpowiednio monitorowane rodzą się całe i zdrowe
Klaudia
Moja córka ma nieco ponad 2 miesiące, a większość ubranek, które nosi to 68... Także nie sugeruj się naszymi radami, bo może się okazać, że Twoje dziecko będzie rosło tak samo szybko, jak moje.
PS: Słodki synek
Madlene
Pewnie masz rację. Wychowanie to wielka sprawa. Ja mam dość tych rozkapryszonych dzieci anglików. Są bardzo hałaśliwe i źle wychowane (90%). Mam nadzieję, że uda mi się wychować moją córkę na kulturalną, młodą damę
PS: Uwielbiam tego Twojego bąbla
Doda
To Twoja mama też miała pełne ręce roboty
Patutka
Cieszą mnie bardzo Twoje słowa kochana :*
Ja wczoraj znowu walczyłam z kolką. Mimo, że Julia dostaje leki itp. to nadal miewa kolki. Wczoraj płakała 1,5 godziny bez przerwy. Nie pomagało nic. No cóż... mam nadzieję, że kiedyś to minie bezpowrotnie.
W ogóle to mam taki @, że masakra. Tampony zmieniam co 1-2 godziny. I zabezpieczam się dodatkowo małą podpaską, bo czasem przez opiekę nad małą nie jestem w stanie iść do toalety i mi przecieka tampon. Więc jest ciężko. Na szczęście tylko krwawię, ale nic mnie nie boli. -
nick nieaktualnyNiepokorna spróbuj masowac jej nóżki i machac nimi i krazyc w strone brzuszka:)dociskaj jej nozki do brzuszka u nas pomaga i mala gazy odda i lzej jest,plus kocyk badz cos w rulonik podloz i niech spi z nozkami w gorze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 00:46
-
Doda wrote:Brawo Patutka!!! Tak trzymaj. Ty już niedługo przytulisz swoją córeczkę a ja jakiś miesiąc po Tobie. Ale zleciało.
Madlene, Klaudia śliczne dzieciaki.
Fakt, że od momentu kiedy byłam w szpitalu nie wiem kiedy to ale ciało. Ale wiem, że jesteśmy już bezpieczne!
I już niedługo ją przy tyle, ahh.
Tak w ogóle nas też jest 5-ka i wszystkie to baby. Ale u mnie była większą różnica. Ale co tu gadać mam takie siostry, że widzą czubek własnego nosa i tylko z młodszą, z którą mieszkam to mam kontakt.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, jestem z ovufriend chcialam tylko spytać czy pobolewanie w lewej pachwinie albo jajniku (ciężko mi określić co to jest dokładniej) jest normalne we wczesnej ciąży? Wczoraj po 11 h pracy, chodząc non stop na nogach zaczęłam bardziej go odczuwać a teraz po nocy i odpoczynku jest ok. Nawet jak do domu wróciłam i polezalam chwile było o niebo lepiej. Tak żeby wam jeszcze nakreślić sprawę to gdzieś tydzień po owu w nocy a raczej nad ranem obudził mnie ból tez po lewej stronie pozniej na chwile podbrzusze mnie delikatnie zabolało i przeszło i od tego czasu czuje ta stronę ale delikatnie, czasami w ogóle nie czuje a wczoraj przy pracy własnie się nasililo, byłam cały czas na nogach. Owulacja tez była po lewej stronie. Chce się was poradzić bo boje się ze to może być coś złego a na usg i tak nic nie wyjdzie tak samo beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 07:18
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
A też nasilalo ci się przy dłuższym chodzeniu? Mam nadzieje ze to jajnik a nie wiezadla chociaż one też w ciazy się powiększaja ale nie wiem czy jak bolą we wczesnej ciąży to to jest normalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 11:26
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
To za wcześnie na ból więzadeł, definitywnie za wcześnie....
Teraz bolą jajniki bo pracują dużo bardziej niż wcześniej. A dopóki to nie jest bol, że nie możesz wytrzymac, czy krwawisz przy nim, to jest normalny.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️