Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Co tu ostatnio taka cisza? Zjadły Was potwory w Haloween?
Pamiętacie moją współlokatorkę z dołu, z którą się przyjaźnię odkąd tu mieszkamy? Kiedyś o niej coś tam pisałam. Dzisiaj okazało się, że jest w ciąży, więc teraz mamy dwie ciężarne pod dachemMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Ale miałam dziś zalatany dzień...byliśmy na zakupach ale nic sobie nie kupiłam:-( przyjechał mój brat z rodzinką więc mamy już fotelik, w ogóle nie widać na nim śladów użytkowania więc jestem mega zadowolona:-)
Dopiero do domku wróciliśmy i padam na twarz...
100krotka biedaku nasz kochany, tule i wspieram Cię bardzo mocno. Jak tylko będziesz czuła potrzebę to pisz, jesteśmy tu wszystkie dla siebie nawzajem i zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie:-* jestem z Tobą.
Madlene jak z pracą? Mam nadzieję że się nie przemeczasz. Miło ze mąż zrobił Ci niespodziankę na rocznicę ślubu:-)
Niepokorna fajnie że koleżanka też w ciąży:-) będziesz miała na miejscu koleżankę co przeżywa to samo co Ty:-)Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Magda,
Dokładnie. Zostawiłam dwie przyjaciółki w ciąży w Polsce i czułam się tu samotna. A teraz już nie będę musiała
Cieszę się, że jesteś zadowolona z fotelika. Ja dzisiaj zrobiłam zakupy w sklepie Primark. Kupiłam 7 body z krótkim rękawem, 3 białe body z długim rękawem, 2 czapeczki i 2 pary rękawiczek niedrapek
A to mój dzisiejszy brzuszek
Przybyło mi 3 cm w brzuszku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 23:31
Madlene84, nataliano lubią tę wiadomość
-
Niepokorna jednak korca zakupy szczególnie ze juz wiesz ze dziewczynka. Primark ma fajne rzeczy i dobrej jakości. Mam większość od nich.
Mnie się dziś śniło ze dziewczynkę urodziłam. Śmiejemy się z mężem ze niespodzianka byłaby niezła
Az z ciekawości poszłam zmierzyć mój brzuch. U mnie 70cm. Ale ja przed ciążą miałam z 60cm wiec jestem 10cm do przodu. W samym brzuchu. Bo na moje uda i biodra to patrzeć nie mogę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,
Magda ale Ci dobrze, ale fajnie, odpczynek Ci sie nalezy.
Ja juz w szkole, ale dzisiaj na moje skupienie nie ma co liczyc. Po prostu musze tu przetrwac/przesiedziec do prawie 16.00. A najchetniej znalazlabym sie w swoim lozku. Spalam dzis 1.5h, o 6.00 skonczylam prace. Jeszcze tylko 5 dni i bedzie wiadomo co i jak. Przeczucie jednak mi mowi, ze na tym sie skonczy moja przygoda z praca, a macierzynskiego i tak nie dostane. Ale to byla moja ostatnia szansa i co ma byc to bedzie. zarobilam na wymiane hamulcow do auta i jak dociagne do konca tygodnia to ana polowe wozka. Zawsze cos
Milego dnia kochane i calego tygodnia -
Madlene,
Moim zdaniem za bardzo się przeciążasz. Zdrowie dziecka nie jest tego warte.
U mnie ok. Wczoraj zrobiłam zamówienie z polskiej firmy szyjącej ubranka dla dzieci, pościele itp. Zamówienie zrobiłam do Polski. Jak już się przeprowadzę to rodzice wyślą nam paczkę z Polski, bo w sumie i tak teściowa coś tam od siebie kupiłaMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Praca nie jest ciezka wcale, jeszcze duzo za mnie tam robia, najgorsze to, ze sen w dzien to nie to samo co w nocy, no i poki co chwilowo mam go za malo. Ale tylko ten tydzien do konca i zobaczymy czy cos mi zaproponuja, a wtedy podejme decyzje zeby to jakos uregulowac. Jak nie, to zostanie szkola, jak wczesniej. Poza tym obserwuje sie, nic sie zlego nie dzieje, Maly nie daje znac ze ma dosc, moj organizm tez, wiec mysle, ze do konca tygodnia dociagne. Na szczescie w domu juz nie robie wlasciwie nic, tylko zawoze dzieciaki na zajecia. Pranie, sprzatanie, gotowanie, przejal moj maz.
Niepokorna ja tez robie zakupy w PL, na allegro, wszystko idzie do znajomej w pL i tak na poczatu grudnia, chce zeby mi spakowala paczke i wszystko mi tu wysle. Jak sie szykuje taka jedna wieksza paczke, i koszty transportu sie rozkladaja na duzo rzeczy, to w porownaniu z tutejszymi cenami, mozna troche zaoszczedzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:38
-
nick nieaktualnyWitam sie w 30 tyg:)
Dziewczynki dziekuje za wsparcie:) Dzieki Bogu z meze juz sie wszystko poukladalo porozmawialismy sobie szczerze, ja powiedzialam czego oczekuje od meza on powiedzial czego oczekuje ode mnie i narazie jest dobrze:) mam nadzieje ze tak juz zostanie:)
Madlene martwie sie o Ciebie...odpoczywaj w dziej jak najwiecej.
Niepokorna piekny brzuszeki jakie zakupki:) ja juz sie nie moge doczekac jak meza siostra przywiezie ubranka z primarka dla malej jak byla w wakacje dalam jej kasiorke i ma nam pokupowac jakies perelki:)
Madzia to sobie odpoczniesz troszke:) i dobrzena lezy Ci sie tez mialas troche stresow Mam nadzieje ze z tesciowa wszystko bedzie dobrzeMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Madlene,
Dokładnie tak samo obliczyłam i taniej mnie wyjdą zakupy z PL z wysyłką niż tutaj.
100krotka,
Ja w Priamrku za wiele super rzeczy nie znalazłam. Poza tym są moim zdaniem drogie. Taniej bym się sama ubrała niż dzieckoMadlene84 lubi tę wiadomość
-
U nas jest Pennys ale to ciuchy z primarka właśnie i cenowo nie ma tragedii. Np 7 par body za 9.5euro to nie jest duża kwota a ubranka są bardzo dobrej jakości. Tyle że tu nie ma kaftanik czy śpioszkow w ogóle a jakoś mi się marzyły z sentymentu
Ale z PL kupiłam takie drobnostki jak pieluszki tetrowe, nożyczki, czapeczki (bo tu z tym slabo), termometr. Ale np tez się opłacało kupić laktator, sterylizator czy podgrzewacz bo u nas droższe.