X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak bedziemy musieli to tez jakos damy rade, nie ma wyjscia, ale bylabym spokojniejsza przez te pol roku, jkaby kasa wplywala na konto.

Ja cos dzis mam chyba zly dzien. Na dworze leje, ja sie spoznilam, do tego wszystko w pospiechu i chyba przez to. Jestem rozdrazniona i nie chce mi sie tutaj byc :/

Mam nadzieje kochane ze u Was lepszy poranek :)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene myślę, że to dlatego że dziś poniedziałek. Mi się też w pracy siedzieć nie chce, budzik ledwo rano usłyszałam. Teraz się zagrzebałam w jakiś sprawozdaniach, ale tak mi się liczyć dziś nie chce że słów brak. U mnie też pochmurnie, niby nie pada ale wieje strasznie. Pocieszam się tylko, że wieczorem idziemy do kina, to się trochę rozerwę:)

Madlene84 lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Brzuchatki :) troche mnie nie bylo i jest co poczytac:) niestety dzis nie dam rady musze ogarnoc obiad dla meza ogarnac siebie na wizyte i jade do mamy robic pierogi:) chcialam sie was poradzic bo mam wyniki moczu i nie wyglada to dobrze;/ az sie boje co powie lekarz bo do tej pory zawsze bylo cudnie

Ciezar wlasciwy 1,025 1,015-1,030
    pH 6,0 5,0-7,0
    Osad moczu
    Nabkonki plaskie dosc liczne w prep.
    Leukocyty kryja pole widzenia wpw 0-5
    Erytrocyty swieze 3-5 wpw 0-5
    Eryr.czesciowo wylug 5-10 wpw 0-5
    Pasma sluzu bardzo liczne w prep.
    Bakterie bardzo liczne w prep.
    Krysztalki szczawianu wapnia bardzo liczne w prep.

Tak sie zastanawiam czy duzy wplyw na winiki mialo moje przeziebienie?

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda na Jamesa Bonda? Bo chyba na topie jest ostatnio :)

Ia w planach mam dzis prasowanie i mycie akwarium - juuupi :P Tym bardziej mam wrazenie, ze siedze i marnuje czas czego bardzo nie lubie. Nasz nauczyciel jeszcze na zajecia nie dotarl :/ szkoda slow.

100krotka jak sie czujesz?

z wynikami nie pomoge bo sie nie znam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:12

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlem fizycznie lepiej boje mniejsze uczucie kucia tylko wieczorami a za po psychicznie zlapalam mega dola;/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, tak na Bonda idziemy:) ciekawa jestem jak im wyszedł i mam nadzieję, że nie będzie nudny:)

100krotka na wynikach moczu za bardzo się nie znam, ale przeziębienie mogło mieć wpływ. Zawsze jak jest jakiś stan zapalny w organizmie to wyniki się pogarszają, więc to może też od tego. Najważniejsze, że dziś idziesz na wizytę. Napisz koniecznie jak będziesz już po. I głowa do góry, najważniejsze że już mniej Cie kłuje. Lekarz też na pewno pomoże i Cię uspokoi. Relaksuj się przy tych pierogach u mamy i się nie przemęczaj kochana:*

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w morfologi tez by bylo cos nie tak a odziwo jest wszystko w normie...no nic zobaczymy co powie lekarz :)

Madziu staram sie jak moge nie stresowac nie denerwowac ale napiecie przed wizyta robi swoje;/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka, a może to że Cię tak ciągnie w dole brzucha to może coś od pęcherza? a nie przeziębiłaś go ostatnio?
    Może to też jakiś błąd laboratorium, być może lekarz każe Ci powtórzyć to badanie.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nie mam pojecia;/ kolezanakz innego watku mowi ze to infekcja moczowa no zobaczymy;/
    ale poza czestym sikaniem nic mi nie dolega tylko to kucie

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to w sumie infekcja gdzieś w układzie moczowym, bo pasowała. No ale ja nie jestem lekarzem, więc nie chcę niczego sugerować. Na którą masz tą wizytę? Mam nadzieję, że już niedługo żebyś się nie musiała za długo stresować.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka nie ma co gdybać. Ciesze się ze wizytę masz dzisiaj to się wszystko wyjaśni i będziesz wiedziała co i jak. Nie zapomnij dopytac o wszystko co Cię martwi.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N
    Ja też nie jestem więc się martwie trochę:-\ ale ta kolezanka jest pediatra czy jakoś tak...

Wizytę mam na 15:40 dopiero:-\ a później odrazu jadę do mamy

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie jestem u mamy i powoli schodzi ze mnie zlosc...
    Czekalamw przychodni godzine czasu bolekarz mial opoznienie jakjuz weszlam to zostalam potraktowana hmm nawet nie wiemjak to okreslic jak kolejna na liscie(pierwszy raz) i dalej;/ Powiedzialam lekarzowi o bolach kuciach nic pokazalam wyniki nic. na szybko zroil mi usg z mala dzieki Bogu wszystko dobrze, na odchodzne uslyszalam ze na infekcje przepisal mi lek a szyjka jest lekko zmieniona za dwa tygodnie mam przyjechac na usg zeby sprawdzic czy nic sie nie dzieje.tak sie zdenerwowalam ze nawet juz 0 nic wiecej sie nie pytalam;/

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj 100krotka strasznie mi przykro. Złość mnie łapie jak słyszę o takim zachowaniu lekarza który powinien być wsparciem dla kobiety w ciąży

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene co zrobic ;/ ja liczylam na slowa otuchy a tu o;/ zawsze bylo ok byl mily uprzejmny wszystko tlumaczyl moze dzis mial gorszy dzien moze jeszcze to opoznienie;/ mam nadzieje ze mi to wynagrodzi za 2 tyg.

Jedyny plus pokazywal mi malej wloski :) strzelila focha i sie odkrecila tylem i bylo widac:)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka najważniejsze że z Lenka wszystko dobrze, a lekarz szkoda gadać. Powinien do każdej pacjentki podchodzić indywidualnie, a nie okazywać jaki to kiepski dzień miał. Oby za dwa tygodnie nadrobil i się zrehabilitowal.

My właśnie z kina wróciliśmy:-) film super, zresztą jak każdy z bondem:-) małemu się też chyba podobał, bo bardzo ruchliwy w kinie był:-)

Madlene84 lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mozna uzywac prepataru na kurzajki,myslalam.ze mam odcisk czy zadrapanie a mam pod stopa mala kurzajke brzydule;/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano najlepiej zapytaj w aptece, albo przejrzyj dobrze ulotke. Tam zawsze piszą o stosowaniu w ciąży czy można.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda dzieki;*jutro zobacze

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano ja nie mam pojecia Magda dobrze mowi zapytaj w aptece :)

Madzia co do lekarza my to wiemy nie mam pojecia czemu dzis wyszlo jak wyszlo mam nadzieje ze sie nie powtorzy.
    Dla mnie tez najwazniejsze ze z Niunia wszystko dobrze:) ja zniose wszystko bole kucia skutcze infekcje byle by ona zdrowo sie rozwijala.
    Ciesze sie ze wypad do kina sie udal :0 my wybieramy sie na listy do m2 bylismy na pierwszej czesci i chcemy zobaczyc druga:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 23:31

‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ