Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja tam mam w polowie z bialym
Ma mi sie podobac., a jak sie zniszczy przez te 2-3 lata - trudno
100krotka zawsze ubieralismy choinke maks kilka dni przed wigilia, ale trzymalismy do 3 kroli. Natomiast w tym roku najpozniej 10 stycznia bedziemy chowac wszystkie dekoracje, bo bedzie trzeba przygotowac pokoik dla Malego. Takze chcemy sie tym nacieszyc stad wczesniej. Chociaz jak na IRL to pewnie i tak jestesmy w tyle, bo obstawiam ze pierwsze choinki w domach pojawia sie lada dzien (o ile juz sie nie pojawily).
Wozek sliczny.100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene a my ubieramy przed Mikolajem i rozbieramy po koledzie;))fajnie ze szefowa sie odezwala i wyplaci pieniadze;) dziewuszki fajne wozyki;) ja dzis bylam na pobraniu krwi na progest 17OH wyniki za 2tyg,pozniej pijechalam do drugiego labo ale nie bylo nigdzie gdzie zaparkowac(9godz) to mowie pojade do zlotnika bo urwal sie lancuszek a tam od 10,wiec wybralam.sie na.zakupy,jutro tam zadzwonie do labo i spytam.sie o wyniki,lancuszek piszedl do naprrawy wiec w jakis dzien go odbiore,wyniki na tarczyce pod koniec tyg beda...tylko odebralam morfologie mocz i glukoze. Glukoza 79,po godz 117 ,po 2 108,znacie sie na.wynikach??
) caly czas mi sie sni ten Paryz i terrorysci nie moge spac w nocy,wcziraj mala kopala jak nigdy prawie pol dnia w nocy i nad ranem;D pozdraeiam w deszczowa pogode
-
No dobrze. Ja już na bank zdecydowałam, że ten wózek będzie mój. Zakochałam się. Znalazłam jeszcze wspaniale napisaną recenzję z cudnymi, własnoręcznie wykonanymi zdjęciami. Carera jest dla mnie idealna
Madlene,
To prawda. Wózek ma się podobać nam, mamomMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam wspomnieć, że dzisiaj miałam wizytę u położnej. Serduszko bije szybko (150/min). Nie mam żadnych bakterii w moczu, ciśnienie idealne. Wszystko ogólnie w jak najlepszym porządku. Zabawnie było, bo jak położna przyłożyła ten mikrofonik by usłyszeć serduszko to było słychać bicie serca i nagle mała kopnęła prosto w miejsce, gdzie ona przykładała to urządzenie i było słychać takie "łup"
-
Niepokorna my nie mamy kupionego jeszcze wózka tylko model wybrany i kupujemy Sevilla. Kupiony na razie fotelik mamy. Ja mam 168wzrostu i jak w sklepie się przymierzalam do wózka to idealnie. Ale Tobie na pewno też dobrze bedzie bo gondola jest sporo wyżej w porównaniu do innych wózków.
Zaraz się wybieram do rodzinnego lekarza. Plecy mnie ostatnio strasznie bolą, wizytę u ginekologa mam 28 listopada więc idę do rodzinnej zebrać o zwolnienie. Moja lekarka jest na zwolnieniu więc mam nadzieję że ta do której idę też bez problemu mi wypisze.
Nataliano ja się za bardzo nie znam na wynikach glukozy, ja miałam zupełnie inne wyniki, tyle że ja mam nie do końca dobre więc się nie wypowiadam:-)
Madlene bardzo dobrze ze masz w końcu wieści od szefowej i że jest szansa jeszcze żeby sobie dorobić -
nick nieaktualny
-
100krotka zwolnienie bez problemu dostałam, powiedziałam że kręgosłup mnie boli i w ogóle nie mam siły. Dostałam tak jak chciałam na des tygodnie:-)
Niepokorna kupiliśmy fotelik maxi cosi cabriofix. Za używany zapłaciliśmy 250zl. Nowe kosztują w granicach 500zł. Jeszcze muszę dokupić adaptery do wózka na allegro są za ok 40zł. -
Moi bracia taki mają więc już wcześniej mi się spodobał. Ale głównie patrzyłam na to jak wypada w testach ADAC, a ma tam aż 4 punkty na 5. W porównaniu z modelem City i peble jakoś najbardziej do mnie "przemawiał". City mi się nie podobał a peble jest droższy. Więc padło na cabrofix. Poza tym ogólnie maxi cosi robi bardzo dobre foteliki, więc niezależnie od modelu to jest dobry wybór.
-
Magda to odpoczywaj ile mozesz. Jesli chodzi o plecy to pewnie bedzie teraz juz tylko gorzej
Slyszalam ze jest cos takiego jak pas podtrzymujacy brzuch, ktory odciaza plecy, ale sama nigdy nie korzystalam wiec sie nie wypowiem.
Ja sie czuje calkiem dobrze. Wczoraj caliem normalnie funkcjonowalam i juz sie nic nie dzialo. Ciesze sie bardzo, bo lezenie jest nie dla mnieChociaz powiem Wam, ze spac bym mogla ciagle
Juz sie nie moge doczekac kiedy paczki do mnie przyjada , a to jeszcze najmniej 2 tyg
Udanego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:42
-
Witam się dziś
Madlene odpoczywam:-) byłam u mamy na kawce, przejrzałam od razu rzeczy od mego brata dla malucha i wychodzi że do rozmiaru 68 jestem zaopatrzona a kolejne rozmiary będą dochodzić na bieżąco. Okazuje się że mam też w tych rzeczach dwie piżamy do karmienia więc ich zakup też mi odpada:-)
Teraz leniuchuje w domu i zaraz zabiorę się za obiad:-)
Madlene Ty też sobie leniuchuj póki tylko możesz:-)NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc:)
Madlene tez odpoczywaj dobrze ze czujesz sie lepiej ale nie szalej:)
Ja tez czekam na paczke
Madzia dobrze ze bez problemu dostalas zwolnienie:) odpoczywaj:)
Ja czekam na meza i chyba pojedziemy na male zakupki ale desz tak pada ze sie nie chce wychodzic;/ -
nick nieaktualny
-
100krotka na razie nam sie trochę przesuwa remont bo mąż ma strasznie dużo do robienia w pracy i jak już wraca to nie ma siły na pokoik. Ale się nie spieszy i najważniejsze że te brudne rzeczy już zrobione, bo została tylko tapeta i wykładzina.
Leż jak najwięcej i odpoczywaj, jednak już się maleństwo na pewno daje we znaki bo teraz najbardziej rośnie i coraz mniej miejsca ma, więc nie rób za dużo tylko to co naprawdę jest konieczne.