X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i testuje kolejne wkładki laktacyjne... i procz Lansinonh można polecić też wkładki Jonhsons... nie smierdza, są suche, nie żelują się, sa w kształcie miski, wklęsłe, mimo jednego lichego paska kleju po jednej stronie, trzymaja sie dobrze. Wiec polecam lansinho i johnssons z czego johnssons sa tanie bo 18 zł za opakowanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa kolekcja Xlanderow na 2014-2015r

https://www.facebook.com/xlanderzawszerazem

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamissima ma sporo nowości w sklepie... w tym OMM DESIGN
    http://www.mamissima.pl/omm_design.html

i francuskie zabawki TUC TUC

nasze polskie Kids on the moon (ubranka)

i Dwell Studi wreszcie mozna u nas kupic (ale ceny kosmiczne)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy a uzywalas wkladek lsktacyjnych sylikonowtch ?

Kurde fajne te nowe z landery ale koloru dla małej kobitki jakoś nie ma a szkoda kolory bardziej mi sie podobają ze starej kolekcji

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kup starą :) Ja kupiłam stara Europę... troche szkoda ze gondola do tego była na aukcji Volcano, ale byle do marca... potem bede miała juz swoje czernie i szarosci :)

jak to syllikonowych?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde gdzieś ostatnio w sklepie widziałam napis wkładki lsktacyjne sylikonowe to chyba chodzi o te muszle ale niby nie było napisane ze to muszle eh i tak sie zastanawiam co to za wynalazek myślałam ze może Ty wiesz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm... to może historia jak z tą nazwą podkłady poporodowe a mowa o podpaskach... i wszystkim kobietom to sie myli z podkładami pod pupe na łóżko :)

Wiem,że sa wkładki do stanika wielorazowe i jednorazowe... ale że sylikonowe?

Muszle Aventu sa bardzo okey jak cos :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na sto procent to były wkładki laktacyjne sylikonowe :) medeli ale nie jestem pewna aż muszę to sprawdzić :)

Suzy Lee lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba wiem co masz na myśli - NAKŁADKI nie wkładki :) To są nakładki na sutki, do karmienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może i tak :) a to sie przydaje czy raczej nie koniecznie ?

• paula22 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    jak nie zamierzasz wracac do pacy czy na studia niewiele po porodzie to lepiej reczny- taniej... elektryczny sprawdza sie gdy trzeba duzo odciagac jak przy nadmiarze pokarmu zeby odciagac na zapas albo przy utrzymujących sie zaburzeniach laktacji, co nie jest rzadkoscia.

nie wracam do pracy ani na studia;) będę zajmować się dzieckiem, elektryczny troszkę kosztuje ale z drugiej strony planuje kiedyś drugie dziecko więc już sama nie wiem;) musze pomysleć

lprktv73nye615w2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    No może i tak :) a to sie przydaje czy raczej nie koniecznie ?

Niekorzystam, ale moja kolezanka całe karmienie tak karmiła... to pomaga kobietom które bolą sutki przy karmieniu, lub jak są chwilowo poranione, albo jak sutek za płytki

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula22 - powiem tak, jak możesz sobie na to pozwolić to nie żałuj bo jasne - to jest ułatwienie, masz obie rece wolne. Jednak jeśli szukasz w tym tabunie wydatkow jakichs oszczednosci to lepiej reczny.

• kozgo Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra bardzo narzekała na te nakładki silikonowe bo dziecko jeszcze bardziej musiało zacisnąć buzie żeby pociągnąć mleko i jeszcze bardziej ją bolały.

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu moja siostra ma dosyć wklęsłe brodawki i dziecku bardzo trudno było złapać i takie sylikonowe nakładki się sprawdziły u niej na początku później już sutki się zaprawiły to karmiła normalnie

Miriam lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam właśnie że wiele kobiet się skarży na karmienie piersią po porodzie, że mają problemy z tym bo dziecko niby cały czas na cycku a dalej głodne i tak jak piszecie popękane, poranione sutki podczas karmienia, ponoć nic przyjemnego

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde moje pierwsze karmienia to istny orgazm z bolu hehe co prawda krwi nie bylo ale bol okropny..nawet sie nie dziwilam ze mozna nia chciec karmic piersia...sama mialam zastrzezenia eh
    Ale duzo dziewxzyn w szpitalu uzywalo ich.wrzucaly do kubeczka zalewaly wrzatkiem i ready..

Miriam lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 11:42

Miriam, pasia27, Lalita2710, juicca lubią tę wiadomość

• paula22 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj gdzies widziałam wypowiedz mamy karmiącej i powiedziała, że ręczny niby lepszy bo mozna samemu nacisk manualnie dozować a w elektrycznym nie.

Dziewczyny czy te biustonosze do karmienia są konieczne?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 12:05

lprktv73nye615w2.png
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia śliczne są te pościele, bardzo mi sie podobaja. Uważam,że w takiej cenie sie opłacało. każda pościel jest ładna i niepowtarzalna. Mi z kolei przypadły do gustu beżowe misie w okienku

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ