Zakupy dla naszych maluszkow.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaa i testuje kolejne wkładki laktacyjne... i procz Lansinonh można polecić też wkładki Jonhsons... nie smierdza, są suche, nie żelują się, sa w kształcie miski, wklęsłe, mimo jednego lichego paska kleju po jednej stronie, trzymaja sie dobrze. Wiec polecam lansinho i johnssons z czego johnssons sa tanie bo 18 zł za opakowanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHm... to może historia jak z tą nazwą podkłady poporodowe a mowa o podpaskach... i wszystkim kobietom to sie myli z podkładami pod pupe na łóżko
Wiem,że sa wkładki do stanika wielorazowe i jednorazowe... ale że sylikonowe?
Muszle Aventu sa bardzo okey jak cos -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:jak nie zamierzasz wracac do pacy czy na studia niewiele po porodzie to lepiej reczny- taniej... elektryczny sprawdza sie gdy trzeba duzo odciagac jak przy nadmiarze pokarmu zeby odciagac na zapas albo przy utrzymujących sie zaburzeniach laktacji, co nie jest rzadkoscia.
nie wracam do pracy ani na studia;) będę zajmować się dzieckiem, elektryczny troszkę kosztuje ale z drugiej strony planuje kiedyś drugie dziecko więc już sama nie wiem;) musze pomysleć -
nick nieaktualnyMiriam wrote:No może i tak
a to sie przydaje czy raczej nie koniecznie ?
Niekorzystam, ale moja kolezanka całe karmienie tak karmiła... to pomaga kobietom które bolą sutki przy karmieniu, lub jak są chwilowo poranione, albo jak sutek za płytkiMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czytałam właśnie że wiele kobiet się skarży na karmienie piersią po porodzie, że mają problemy z tym bo dziecko niby cały czas na cycku a dalej głodne i tak jak piszecie popękane, poranione sutki podczas karmienia, ponoć nic przyjemnego
-
No kurde moje pierwsze karmienia to istny orgazm z bolu hehe co prawda krwi nie bylo ale bol okropny..nawet sie nie dziwilam ze mozna nia chciec karmic piersia...sama mialam zastrzezenia eh
Ale duzo dziewxzyn w szpitalu uzywalo ich.wrzucaly do kubeczka zalewaly wrzatkiem i ready..Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wczoraj gdzies widziałam wypowiedz mamy karmiącej i powiedziała, że ręczny niby lepszy bo mozna samemu nacisk manualnie dozować a w elektrycznym nie.
Dziewczyny czy te biustonosze do karmienia są konieczne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 12:05