Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Kasia, napisz do Kasi, bo ona miała bromka.
-
Hejka
Kasia myśl pozytywnie już Ty się postarasz żeby pęknałkapturnica lubi tę wiadomość
-
Kurcze Kasia a nie masz znajomej kobitki w aptece moze Ci da bromka a receptę doniesiesz
-
Joanna0071 wrote:Kurcze Kasia a nie masz znajomej kobitki w aptece moze Ci da bromka a receptę doniesiesz
-
Macha.tak jak mówią dziewczyny. Idź di apteki i popros tak jak ją kiedyś pragnął dostałam albo do rodzinnego. Powiedz że bierzesz i Ci się skończył a lekarza masz na urlopie. Na pewno wypisze. Kurde że Cię wcześniej nie tknelo żeby ta prolaktyne zrobić.
-
kapturnica wrote:Lasencje mIalam nosa!!! prolaktyne mialam 9 a po obciazeniu dzis wynik 133 czyli 14,7razy przekroczona po tabsie!!! CHYBa mam winowajce nie pekania pecherzykow..Napiszcie co bralyscie bierzecie bromka jakie mialyscie wyniki...Mam castagnusa wiec dzis zaczelam brac ..kurwa mac wizyta u gina dopiero za 2tyg a potrzebuje bromka na gwalt!!!
Ej, a z trudno dostępną receptą potrzebną od ręki - kiedyś znajoma była w podobnej sytuacji (ale z jakimś innym lekiem - nie pamietam dokładnie) w każdym razie poszła do weterynarza (że niby dla psa potrzeba) i ten jej bez problemu wypisał a w aptecen nikt nie pyta po co, na co. Zawsze jest jakiś sposóbkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i sie udalo lekarka rodzinna znow mnie nie zawiodla..
Nie wiem jak wy placicie ale ja za bromka 30szt zaplacilam cale 4zeta Od dzis zaczne po pol brac moze ten tydz do ovu cos to daWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 17:47
Malenq lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Zapytaj jak zobaczy wyniki to ma podstawy do przepisania napewno wypisze
Asia juz pisalam wczesniej nie mam wynikow w łapie bo na nfzz ida prosto do gina ja mam tylko wglad do nich..Wiec wszystko na pałe by bylo..Ale mam taka rodzinna ze z nia wsio idzie zalatwic..Juz mi lepiej -
Baloninka wrote:Cześć! Nie odzywałam się - ale już nadrabiam i GRATULUJE nowym ciężarówkom Mogę prosić o wyjaśnienie - jaki to pomiar prolaktyny po obciążeniu? Jak to się mierzy?
Ej, a z trudno dostępną receptą potrzebną od ręki - kiedyś znajoma była w podobnej sytuacji (ale z jakimś innym lekiem - nie pamietam dokładnie) w każdym razie poszła do weterynarza (że niby dla psa potrzeba) i ten jej bez problemu wypisał a w aptecen nikt nie pyta po co, na co. Zawsze jest jakiś sposób -
nick nieaktualny