Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ja brałam przez tydzień całą tabletkę, a potem już miałam brać pół i tak do 12 tc, bo gin mówiła, że powinno się być na takiej dawce na jakiej się zaszło w ciążę. Mi tylko zawsze w pierwszą noc było źle. Zawroty głowy i straszne mdłości. Do WC to musiałam iść po ścianie, bo sama bym nie doszła.
-
Milcia wrote:Kasia ja brałam przez tydzień całą tabletkę, a potem już miałam brać pół i tak do 12 tc, bo gin mówiła, że powinno się być na takiej dawce na jakiej się zaszło w ciążę. Mi tylko zawsze w pierwszą noc było źle. Zawroty głowy i straszne mdłości. Do WC to musiałam iść po ścianie, bo sama bym nie doszła.
-
No mi gin w marcu kazała brać na obniżenie, bo niby byłam przed domniemaną owulacją i żeby była, to miałam brać całą, a potem pół i na tej połowie już zostało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 09:21
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:No mi gin w marcu kazała brać na obniżenie, bo niby byłam przed domniemaną owulacją i żeby była, to miałam brać całą, a potem pół i na tej połowie już zostało.
Dokladnie tak kminilam..zeby wziasc wieksza dawke na szybsze zbicie prolaktyny a pozniej po polowce..Jesio raz dzieki -
Hej dziewczyny! Byłam na monitoringu w 9 i 12 dc i oto co odczytał mój gin:
9dc - pęcherzyk 17 mm, endometrium 6 mm
12dc - pęcherzyk 18 mm, endometrium 7 mm
Wiem, że przyrost jest bardzo mały. To mój pierwszy cykl z clo 2x1. Jak myślicie, jaka jest szansa, że w tym cyklu się uda? Czy któraś z Was może była w takiej sytuacji? Pozdrawiam! -
Madziara wrote:
Madzia o k.... Jak. Ja się cieszę normalnie ty masz pojęcie jak bardzo -
Dziewczyny ja dzisiaj mam wesele siostry. W nocy spać nie mogłam. Poszliśmy się położyć o 22.30 i przez dwie godziny usunąć nie mogłam. Aż się popłakałam z tej bezsilności. Przed północą poszłam sobie zgrząć mleko i po pół godzinie zasnęłam. Co z tego jak juz się obudziłam. Masakra po prostu. Będę dzisiaj wyglądać jak zombi i chyba nie dam rady do końca. Jeszcze od tego wszystkiego głowa mnie boli. Trzymajcie kciuki, żebym jakoś funkcjonowała.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak bralam na dzien to miałam skutki uboczne...dopiero na noc bralam to przespalam sobie chodź jak raz wstalam w nocy to lekka telepka byla...pomógł mi ze zbil prl po 2 miesiącach...teraz biorę 5 opakowanie...
url=https://www.suwaczki.com/][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:45
-
Hej dziewczyny.
Madzia jak się czujesz bierzesz acard mi nadal tylko acard dają obawiam się tej gestości krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:56
-
nick nieaktualny
-
bryyyy!!!
ja na urlopie standardowo brak dostępu do neta:) jak gdzieś liznę to mam:)
zaczynam się denerwować że całkowicie odstawiłam tego bromka;/ wszystkie o brały biorą nadal a ja? niby już ostatni miesiąc przez zajściem tak brałam kiedy mi się przypomniało aż w końcu odstawiłam.....no nic. w czwartek mam wizytę, zobaczymy, muszę powiedzieć lekarzowi.
Kaska dobrze że nie masz skutków ubocznych.
Milcia wesele w piątek? nie spotkałam się z tym jeszcze choć podobno coraz częściej wesela robi si.ę po prostu w tygodniu, mam nadzieję że czujesz się jako tako:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Mnie też brzuch tak bolał jakby coś mi się wgryzało w nacicę szczególnie wieczorem i w nocy
-
nick nieaktualny