bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
łazienkowa, coś w tym jest w necie takie rzeczy piszą, a my czytamy i doszukujemy sie w objawach innych kobiet ciąży lub jej braku u siebie najlepszych wyjsciem chyba jest wyluzować
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
No widzę,że nie tylko mnie smaki wzięły. Właśnie czekam na dostawę (też tajskiego ) jedzonka. Leżę w łóżku z choróbskiem cały dzień. Jak tak dalej pójdzie to jutro do pracy nie pójdę.
Do testowania jeszcze 6 dni....łazienkowa22, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
-
a ja bym zjadła chętni sushi, jak mi te sushi chodzi po glowie od pewnego czasu!! Ogolnie to bardzo mi smakuje kuchnia azjatycka, zawsze to cos innego, mniam!
Tymoteuszowa, Aasia85 lubią tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
A ja postanowiłam ulepić pierogi ale się zmachałam przy tym, chyba zaraz zasnę i zmierzył temperaturę i kolejny dzień po południu mam ponad 37...ale szybko czas minął przy tych pierogach
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Joaśka_87 wiesz kiedy ci ovulacja bedzie wypadac? u mnie wlasnie szyjka wysoko, otwarta i dzis juz tempka poszla troche w gore, wiec chyba dobrze myslalam ze bedzie owulacja wczesniej...a tym samym raczej ten cykl u nas bez szans przytulanki byly we wtorek, a jak juz tempka idzie w gore to moze byc rowniez juz po owulacji
Ja od wczoraj mam na całe szczęście ten śluz płodny i ból lewego jajnika więc podejrzewam,że dziś owulacja. Tempki nie mierzę więc dokladnie nie wiem to moje podejrzenia.
Przytulanki są codziennie:)
Ja w tym cyklu staram się wyluzować choć pewnie jak będzie zbliżać się termin @ to znów będę czytać wszystko o wczesnych objawach ciąży i wypatrywać je w sobie.
-
nick nieaktualny
-
Aurellka wrote:Tymoteuszowa ja właśnie dziwnie...ale budzę się o różnych porach dlatego rano nie mierze,ale dziś o 10 miałam 36.6,a teraz o 20 37,2 i nie jestem chora tak naprawdę, a mam tak od kilku dni...
temperature należy mierzyć zawsze o tej samej pporze, po wypoczynku np rano przed wstaniem. u mnie np o 7 (zawsze o tej mierze, mam budzik nastawiony w tym celu ) i bedzie temperatura 36,64 a po 2-3h bedzie juz np 39,8 bo juz wieksza jest aktywnosc, wydaje mi sie ze czym pozniej mierzymy tym wyzsza temperatura jest? tymbardziej w dzień kiedy sie ruszamy itd
Joaska zjadło ci cytat- czytam i myślę sama do siebie- kurcze masz tak samo jak jaJestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
-
Aurelka, tempka wzrasta w ciągu dnia z powodu aktywności i tak jak napisała łazienkowa, najlepiej jest mierzyć przed wstaniem z łóżka i najlepiej o tej samej porze
-
Bajka91 wrote:To jest prawda. Kiedy nie ma dzieci, to truja kiedy dziecko będzie. Kiedy dziecko już jest, to kiedy następne, bo za duża różnica wieku będzie. Ja o tej różnicy wieku słyszę odkąd urodziłam córkę, czyli prawie 3,5 roku xd
Bajka, u mnie to samo bo Alicja ma juz 4,5 tylko co z tego jak od roku sie staramy...Pola -
Witajcie dziewczynki! u mnie dzisiaj tempka mierzona o 7 - 36.9, na razie najwyzsza jaka zanotowalam w tym cyklu, ale do @ jeszcze 4 dni. Nie mogłam juz spać i wstałam o 7.30, stwierdziłam, że posprzątam trochę w domu, bo mój K strasznie narzeka, ze się opuscilam w obowiązkach domowych (cały czas siedzę na forum ), ale faceci jak zwykle przesadzają xd dlatego skorzystam z okazji, że już spać nie mogę i biere sje do rioboti xd
-
Bajka91 wrote:Witajcie dziewczynki! u mnie dzisiaj tempka mierzona o 7 - 36.9, na razie najwyzsza jaka zanotowalam w tym cyklu, ale do @ jeszcze 4 dni. Nie mogłam juz spać i wstałam o 7.30, stwierdziłam, że posprzątam trochę w domu, bo mój K strasznie narzeka, ze się opuscilam w obowiązkach domowych (cały czas siedzę na forum ), ale faceci jak zwykle przesadzają xd dlatego skorzystam z okazji, że już spać nie mogę i biere sje do rioboti xd
trzymam kciuki zeby nie spadła! skup sie kochana na czyms innym chociaz przez chwile szybciej czas oczekiwania minie:-)tez sie biore za gotowanie obiadu bo pozniej do mamy do szpitala i musze jeszcze znależć czas na siłownie.....bo powrót do pracy zbliza sie duzymi krokami:-( masakra...a nie wierze w cud ze tym razem sie uda i 26.02 sie dowiem ze nie musze wracac 29.02 to byłby szok:-)
Agulka901 lubi tę wiadomość
Pola -
Oj Pola, życie potrafi nas czasem zaskoczyć może akurat teraz
Bajka nie jesteś sama, ja też ostatnio leżę i pachnę
Przynajmniej te porządki wyrzucą nam z głowy to ciągłe myślenie.
Miłego dnia kobitkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 11:48
-
Pola, tak właśnie robie
Kto wie, może zaskoczy Cię fasolka w tym zawirowaniu one często zjawiają się wtedy, gdy człowiek się ich nie spodziewa
Monika, ja wszystko posprzątam, że mój K był mile zaskoczony xd z tego szczęścia od razu usiadł przed tv i gra w fife 16 na konsoli, faceci...
My dzisiaj idziemy do moich rodziców w odwiedziny, bo strasznie stesknili się za wnusia
-
No mam dość...od chyba 16dc robiłam testy owu i kreska była do 22dc coraz wyraźniejsza. Wtedy też testy się skończyły. Kupiłam nowe, innej firmy i w środę w 26dc zrobiłam te nowe i nie było kreski. Więc uznałam że owulacja była albo raczej jej nie było bo temp nie skoczyła. Czyli miał być cykl bezowulacyjny. Ale wczoraj bolał mnie jajnik, dzisiaj to samo. Więc zrobiłam test. A TAM!!! Druga kreska prawie jak kontrolna! No coś mnie trafi...wczoraj był lekki spadek temp, dziś trochę wyższa...czekamy. Wieczorem zrobię test owu i zobaczymy czy kreska jaśnieje czy ciemneje...dzisiaj 29dc...
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Bajka91 wrote:Witajcie dziewczynki! u mnie dzisiaj tempka mierzona o 7 - 36.9, na razie najwyzsza jaka zanotowalam w tym cyklu, ale do @ jeszcze 4 dni. Nie mogłam juz spać i wstałam o 7.30, stwierdziłam, że posprzątam trochę w domu, bo mój K strasznie narzeka, ze się opuscilam w obowiązkach domowych (cały czas siedzę na forum ), ale faceci jak zwykle przesadzają xd dlatego skorzystam z okazji, że już spać nie mogę i biere sje do rioboti xd
u mnie jak temperatura przed @ jest ładna to ze szczęścia i nadziei spac nie moge ;p więc zaraz po zmierzeniu wstaje
dziś też wysprzątałam dom. za to męża zagoniłam do składania- uwaga, uzbieralo sie- 6 prań! a skarpet do parowania też nie mało
Agulka oby ten spadek i test oznaczaly owulacje- lepiej pozno niz wcale ale widzialam w galerii taki wykres, gdzie owu była tak pozno...byl bardzo pozytywny
wczoraj temp byla ciut w gore, z objawami szyjki wnioskowałam ze wczoraj bedzie owulacja a dzis temp znow ciut w dol wiec raczej to nie skok. ale to daje nadzieje bo przytulanek bylo mało brzuch nadal mnie boli jak na @ i ta prawa strona podbrzusza... nie pamiętam żeby przy owu bolał brzuch jak na @ i nie wiem co myslecJestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(