Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aypis wrote:Ja dziś nie wytrzymałam, zrobiłam test. Baldzioch jak się patrzy 😂 pierwszy raz temperatura odbiła powyżej 37°C i już się łudziłam. Dziś 11dpo, zobaczymy jeszcze za kilka dni ale się nie nastawiam. 🙈
Bardzo ładnie idzie w górę, ja też robiłabym sobie nadzieje moje wykresy zawsze jakieś takie góry i doliny, a Twój pięknyStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Milixx, ale jesteś dzielna babka🥰 ja jak dostaje @ to zachowuje się jakby się normalnie miał świt skończyć, jakby conajmniej wypadła mi macica, rozdmuchuje to na skale większa niż kryzys klimatyczny na swiecie🙈 z taka energia i podejściem jak nic listopad jest Twój💪🏼✊🏻❤️
Tedka, czekam na Twoje dwie kreseczki, temperatura idzie w górę🤞🏻🍀🍀🍀Milixx lubi tę wiadomość
-
Aypis wrote:Ja dziś nie wytrzymałam, zrobiłam test. Baldzioch jak się patrzy 😂 pierwszy raz temperatura odbiła powyżej 37°C i już się łudziłam. Dziś 11dpo, zobaczymy jeszcze za kilka dni ale się nie nastawiam. 🙈
-
Hania007 wrote:Milixx, ale jesteś dzielna babka🥰 ja jak dostaje @ to zachowuje się jakby się normalnie miał świt skończyć, jakby conajmniej wypadła mi macica, rozdmuchuje to na skale większa niż kryzys klimatyczny na swiecie🙈 z taka energia i podejściem jak nic listopad jest Twój💪🏼✊🏻❤️
Tedka, czekam na Twoje dwie kreseczki, temperatura idzie w górę🤞🏻🍀🍀🍀
Hania 5 poprzednich @ przyjęłam ze smutkiem i cały dzień byłam wyjęta z życia. Dlatego powiedziałam dość, tym razem nie będę się smucić - przynajmniej próbuje 😅 i na razie się udaje 😃 Do tego cyklu podchodze z dużą nadzieja i pozytywną energią. Mam nadzieję, że tym razem to pomoże i będzie piękny koniec 😊
Dziewczyny, będę starała się Was to pozytywną energię zarażać 🥰 Mam nadzieję, że po drodze nikt mi skrzydeł nie podetnie - czyt. ginekolog na monicie 🙈 i przekaże same dobre wiadomości 🤞🤞Tedka, Dominisia35, Jasmiinum lubią tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Za wcześnie jeszcze😅 kurde Twój wykres wyglada super 😍 Temperatura się pnie pięknie.
Wykres piękny bo luteinę biorę pierwszy raz 🙈 nie wiem czy to nie przez to. Ale nadzieja jest 😂 -
Milixx wrote:Majusia91 czy Ty dzisiaj testujesz? 🍀
Słomka czemu się nie odzywasz. Co się u Ciebie dzieje? Daj znać!! 😊Iwonay, Milixx, Dominisia35, Hania007, Kasiak89, Ania35, Jasmiinum lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama 16 miesięcznej Księżniczki
Starania o drugie dzieciątko od października z przerwami
Obecnie 5 cs
Ona- 30 lat
On -27 lat -
Hania007 wrote:Milixx, ale jesteś dzielna babka🥰 ja jak dostaje @ to zachowuje się jakby się normalnie miał świt skończyć, jakby conajmniej wypadła mi macica, rozdmuchuje to na skale większa niż kryzys klimatyczny na swiecie🙈 z taka energia i podejściem jak nic listopad jest Twój💪🏼✊🏻❤️
Tedka, czekam na Twoje dwie kreseczki, temperatura idzie w górę🤞🏻🍀🍀🍀
Dzięki Hania, ale to nieznaczny wzrost pewnie tylko po to, aby jutro zlecieć na łeb na szyję zobaczymy, ciekaweStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Majusia91 wrote:Ja już testowała m kilka dni temu, jestem w ciąży
Gratuluję w takim razie 🤰Coś musiało mi umknąć jak tak 🙈Majusia91 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Gratuluję w takim razie 🤰Coś musiało mi umknąć jak tak 🙈
Milixx lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama 16 miesięcznej Księżniczki
Starania o drugie dzieciątko od października z przerwami
Obecnie 5 cs
Ona- 30 lat
On -27 lat -
Hej dziewczyny, wybaczcie ze ostatnio znikłam ale mam straszny zjazd.
Wszystkie syfy świata się mnie czepiają, już miałam grzybice, jakąś krostke którą lekarz kazał smarować clotrimazolem, teraz obrzydliwe zapalenie pęcherza i oczywiście znowu leki.
Mój 2 tygodnie temu dostał kataru i kaszlu, w sobotę mu wywaliło opryszczke tak że az mu węzeł na szyi wywaliło więc też się izolujemy od siebie już dwa tygodnie żebym się nie zaraziła i nie ukrywam ta izolacja strasznie mnie dołuje.
Za tydzień mam prenatalne więc też już się stresuje, oczywiście fakt że od początku ciąży wiecznie coś się mnie czepia i wiecznie biorę jakieś leki wywołuje dodatkowy strach że coś te leki mogły "popsuć".
Chyba zwariuje 🙄🙄
Starałam się podczytywać wątki w których się udzielam, ale nie miałam siły cokolwiek pisać... 😞
Trzymam za Was kciuki nieustannie ✊🏼✊🏼Tedka, Abcia, Jasmiinum lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Hania007 wrote:Cześć ☺️ A kiedy się spodziewasz owulacji? Może jak nie staracie się systematycznie to trzeba postawić na złoty strzał? 😁😜
Zrobiłam wczoraj rano owulaka. Był prawie pozytywny, a później już kreska bladła 😂 nie mam pojęcia co się dzieje :p
-
Tedka wrote:Temp lekko w górę, tzn. właściwie taka sama jak wczoraj. Nie spadła jeszcze, dziś 14dpo, jutro powinien być @. Nie testowałam bo zrobiłam siku o 6 rano i połozyłam sie spac jeszcze. Myślę, że zrobię test jak Bozia przykazała, w terminie spodziewanej @ no chyba ze okres przyjdzie, bo brzuch pobolewa
-
Aypis wrote:Wykres piękny bo luteinę biorę pierwszy raz 🙈 nie wiem czy to nie przez to. Ale nadzieja jest 😂
Aypis lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Majusia91 wrote:Ja już testowała m kilka dni temu, jestem w ciąży
Majusia91 lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Milixx gratuluję to się nazywa zdrowe podejście!!! 🥰 powodzenia w kolejnym cyklu 🍀
Tedka Tobie tez gratuluję że nie świrujesz z przedwczesnymi testami 🥰❤Milixx lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Felinka94 dużo, dużo zdrówka 🥰 Wszystko się ułoży a na wizycie usłyszysz same dobre wiadomości 🍀 Spokojnie bo stres nie jest wskazany!
Felinka94 lubi tę wiadomość
-
Milixx, Kochana zarażaj nas pozytywna energia! Mniejsze przyda bo ostatnio jestem smutas😓
Aypis, oby to była fasolka jednak ten Twój piękny wykres✊🏻 Spróbuj może powtórzyć test za dwa dni ✊🏻
Majusia91, gratulacje ❤️❤️
Felinka, trudno się nie stresować w ciąży. Dla mnie to był straszny okres jesli chodzi o nerwy🥺 musisz być dobrej myśli Kochana❤️ U mnie tez tak było ze wszystkie nieszczęścia świata spadły na mnie dlatego Cię doskonale rozumiem😔 Ale dzidzia jest dzielna nie martw sie.
Jolcia, skok może być jeszcze przed owulacja, skoro testy zaczęły jaśnieć to można zakładać ze pik był gdzieś pomiędzy wiec pewnie jesteś w tracie owulacji 😁Felinka94, Majusia91 lubią tę wiadomość
-
Test zaoszczędzony, plamienie już jest... czekam na rozkręcenie się @. Nie tym razem życieStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Felinka94 wrote:Hej dziewczyny, wybaczcie ze ostatnio znikłam ale mam straszny zjazd.
Wszystkie syfy świata się mnie czepiają, już miałam grzybice, jakąś krostke którą lekarz kazał smarować clotrimazolem, teraz obrzydliwe zapalenie pęcherza i oczywiście znowu leki.
Mój 2 tygodnie temu dostał kataru i kaszlu, w sobotę mu wywaliło opryszczke tak że az mu węzeł na szyi wywaliło więc też się izolujemy od siebie już dwa tygodnie żebym się nie zaraziła i nie ukrywam ta izolacja strasznie mnie dołuje.
Za tydzień mam prenatalne więc też już się stresuje, oczywiście fakt że od początku ciąży wiecznie coś się mnie czepia i wiecznie biorę jakieś leki wywołuje dodatkowy strach że coś te leki mogły "popsuć".
Chyba zwariuje 🙄🙄
Starałam się podczytywać wątki w których się udzielam, ale nie miałam siły cokolwiek pisać... 😞
Trzymam za Was kciuki nieustannie ✊🏼✊🏼
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Dzidzia na pewno się nie daje, jest tak silna jak Ty. Trzymam kciuki za badania, daj znać koniecznieFelinka94 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.