Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mierzysz temp? Obserwujesz inne objawy? Moze w odniesieniu do nich można to jakos sprawdzić tezStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:A mierzysz temp? Obserwujesz inne objawy? Moze w odniesieniu do nich można to jakos sprawdzić tezStarania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
Przedwczesne wygaszanie czynności jajników
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Wa123 wrote:Tak. Wszystko zapisuję w apce. Mam wykres udostępniony na tablicy. Luknij sobie 😊➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Tedka wrote:Pewnie z nadmiaru emocji :p zazdroszczę tej adrenaliny. U mnie za wcześnie na jakiekolwiek podejrzenia w ogóle :p ale kurde, na co ja sie nastawiam, durna
Bądź pozytywnych myśli, ile masz do @?
Mam nadzieję że moja die nie pojawi jutro powinna być. Boli nie ma nic. Wczoraj w nocy były i koniec. Dlatego zbadałam szyjkę bo powinno coś krwawić już zawsze po takich bólach mam a tym razem była wysoko jakby tam wchodziła. I zero krwawień w dodatku 2 dni temu duża suchość a teraz znów mokro -
zzstefania83 wrote:Kurde patrzę teraz jak wyschnął ten test widać bardziej coś , jak robiłam to widziałam coś ale nie bez latarki z telefonu a tera troszku widać
https://zapodaj.net/dac331b8f8f80.jpg.html
Czy wy coś widzicie czy mi się zdaje➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:Zrób zdjęcie tego testu jeśli go jeszcze masz i wrzuć nam tu do luknięcia. Podobno zdarza się owulacja w czasie okresu ale przy krótkich cyklach.
https://zapodaj.net/a05e4ac770bd3.jpg.htmlStarania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Felinka94 wrote:Dużo kobitek mi chwaliło tę kubeczki ale ja nie mam odwagi
Stefania wstaje zazwyczaj koło 6 to jutro już tu się zamelduję zobaczyć jaki wynik ✊🏼✊🏼Felinka94 lubi tę wiadomość
-
Wa123 wrote:https://zapodaj.net/a05e4ac770bd3.jpg.html
Jak byk pozytywny. DziałajcieStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Wa123 wrote:https://zapodaj.net/a05e4ac770bd3.jpg.html➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
zzstefania83 wrote:Napewno zrobię o 6 rano jeśli nie wyjdzie możliwe że w sobotę coś więcej pokaże o ile @ się nie pojawi➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Dziewczyny wyobraźcie sobie ze tak ni z gruszki ni z piertruszki siknelam na owulaka. Dzisiaj mam 6dc a owulacji spodziewam się dopiero koło 18dc i teraz efekt taki ze wyszedł podobny jak dwa dni przed owulacja. 😳 czyżby w tym cyklu miała przyjść wcześniej. Dziwne, czuje ze straciłam kontrole nad swoim organizmem i już nie znam go tak dobrze😥
-
Eedzia11 wrote:Nosz kurdę, pozytyw jak ta lala!
Tego się nie spodziewałam. Będę robić testy codziennie, zobaczymy co z tego wyjdzie 😁
Moj jak to zobaczył to taki w skowronkach😂Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
Dziewczyny ale dzisiaj mi mózg odpoczął od myślenia. Czuję się dużo lepiej i taka spokojna jestem 😊 Przez sobotni zabieg syna nie mam czasu myśleć o staraniach. Moje myśl krążą wokół innego tematy i jest mi z tym dobrze 😀😀 Wymaz na covid - negatywny.
Wiecie co Wam jeszcze powiem. Dzisiaj byłam w rodzinnym domu i brat namówił mnie żebym sobie w Simsy pograła. Jak było fajnie zapomnieć o wszystkim i pograć jak za szkolnych lat😅😅 Te życie w Simsach jest takie proste i tak szybko leci 😂 szkoda, że życie takie proste nie jest..Wa123, Iwonay, Tedka, Sowella, Felinka94, Wjedzma lubią tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Dziewczyny wyobraźcie sobie ze tak ni z gruszki ni z piertruszki siknelam na owulaka. Dzisiaj mam 6dc a owulacji spodziewam się dopiero koło 18dc i teraz efekt taki ze wyszedł podobny jak dwa dni przed owulacja. 😳 czyżby w tym cyklu miała przyjść wcześniej. Dziwne, czuje ze straciłam kontrole nad swoim organizmem i już nie znam go tak dobrze😥
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
Hania007 u mnie w tym cyklu też na owulakach od samego początku była kreska (nawet po @ nie były owulaki białe). Wczoraj siknełam i nadal widać bladą II kreskę. Powiem Ci, że nic z tego nie rozumiem. I chyba obydwie swoich cykli nie zrozumiemy 🤦♀️
-
Milixx wrote:Dziewczyny ale dzisiaj mi mózg odpoczął od myślenia. Czuję się dużo lepiej i taka spokojna jestem 😊 Przez sobotni zabieg syna nie mam czasu myśleć o staraniach. Moje myśl krążą wokół innego tematy i jest mi z tym dobrze 😀😀 Wymaz na covid - negatywny.
Wiecie co Wam jeszcze powiem. Dzisiaj byłam w rodzinnym domu i brat namówił mnie żebym sobie w Simsy pograła. Jak było fajnie zapomnieć o wszystkim i pograć jak za szkolnych lat😅😅 Te życie w Simsach jest takie proste i tak szybko leci 😂 szkoda, że życie takie proste nie jest..
Super, może właśnie Ci jest potrzebny taki Chill. Skupić się na czymś innym... Psychiką odpoczywa. Bo tak to człowiek zapętla się wokół jednego tematu. Kurcze, ale ja dawno w simsy nie grałam 😆Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
Wa123 wrote:Super, może właśnie Ci jest potrzebny taki Chill. Skupić się na czymś innym... Psychiką odpoczywa. Bo tak to człowiek zapętla się wokół jednego tematu. Kurcze, ale ja dawno w simsy nie grałam 😆
Czas pograć. Dobrze odmóżdża😂😂 Ja ostatni raz grałam ponad 5 lat temu. Fajnie było oderwać się od rzeczywistości 🤩🤩Wa123 lubi tę wiadomość