Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Dziewczyny.
My juz roznych opcji probowalismy. Lezenie kompletnie nam nie szlo. Spod pachy lapie mi prawa piers nawet bez nakladki choc slabo jej idzie. Troszke sie leniuszek juz przyzwyczail, ze mozna inaczej.
A petam ja bo inaczej ciagle rece trzyma przy buzi i nie dake rady przez te zasieki sie dostac. Bo jak jedna reka trzymam ja a druga jej raczki to juz 3 na piers nie mam.
Dzis juz mi troche lepiej. Zmisn co prawda nie ma ale pomalu sie z tym oswajam. Do nastepnego kryzysu bedzie ok
I tez chcislabym Wam wszystkim zyczyc wszystliego najlrpszego na nadchodzacy rok. Tym, ktore jeszcze czekaja na swoje szczescie by ten 2020 przyniosl Wam go tyle, ile mi ten 2019.
A tym, ktore juz maja swoje szczescia zycze pociechy z nich i jak najmniej trosk i zmartwien. -
Małgonia- przybijam piątkę dla mnie kp zdecydowanie wpędzało mnie w depresję acz kolwiek zawzięłam się żeby zrobić wszystko zanim się poddam. I Kaczorka napisała co najważniejsze- wszystko jest w głowie. Jak odpuściłam że będę po prostu KPI to raptem i KP po ponad miesiącu poszło. Całe 3 miesiące karmienia ale i tak jestem zadowolona bo wiem że próbowałam
Yos- ja jeszcze mam opcję nr 5 puszczamy bąki tak to jest jak w domu 3 chłopa a ja jedna
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!
Kochane życzę wszystkim cudownych chwil choć astrologicznie ten rok łatwy nie będzie- praca praca i jeszcze raz praca. Jeśli macie chęci na zmianę pracy lub dokształcanie to polecam dla osób rodzinnych to dobry rok na założenie rodziny także kciuki za wszystkie czekające na brzuszekYoselyn82, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Jadę podejrzeć Groszka ☺️ ekscytacja miesza się z różnymi obawami tym bardziej, że eMek w pracy i będę sama na wizycie
P.S. poryczalam się w autobusie kiedy na playliście w telefonie odtworzyło mi "Kołysanke dla Okruszka" S. Krajewskiego 😅 to chyba kumulacja hormonówMalgonia, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystko jest w jak najlepszym porządku 😍 Dzieć duży 7.3cm, zdrowy i chyba tańczył lambade podczas badania 😀 zdjęcie wrzuce potem
Achia, Aga9090, Cabrera, Bajkaaa, Malgonia, Kaczorka, nowa na dzielni, Lunaris, frezyjciada, Yoselyn82, JustynaG, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Cheresta wspaniale. To juz calkiem duzy okruszek. Ciocia sle caluski.
Kaczorka ja to nie potrzebuje wspomagania. Juz jest troche lepiej ale pierwszy tydzien plakalam jak tylko poczulam zapach Ali. W ogole to gardlo mi sciska jak mnie ktokolwiek o nia pyta. Jakbym zaczela jeszcze wzruszajacych piosenek sluchac to juz chyba bym chodzila opuchnieta caly czas
Lunaris, Cheresta lubią tę wiadomość
-
Z poślizgiem, bo musiałam odespać, ale focia z dziś jest 😊 taka najlepsza z dziś, bo tych ujęć zrobił mi chyba z 12, ale mało ciekawe. Za to na żywo to usg to był czad! Dziecko kiwało głową i ruszało rączkami jakby słuchało muzyki w kąciku muzycznym Familiady 😀
No i wstępnie W powiedział mi płeć 🥰 i wygląda na to że jednak Iza będziesz musiała uszyć dla mnie jeszcze jedną lisiczke, taką jak ostatnio
No i łożysko w przedniej ścianie i nisko, ale W nic nie mówił, że to jakiś problemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 21:35
nowa na dzielni, Achia, Lunaris, frezyjciada, Yoselyn82, JustynaG, Cabrera, Kaczorka, Izape_91, Ania_1003 lubią tę wiadomość
-
Cheresta gratulacje córeczki jeszcze tiulową spódniczkę do tej lambady
Cheresta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Frez żebyś wiedziała, jestem już umówiona na połówkowe na 28.02 i sama się zastanawiam jak to szybko leci 😯 jestem tuż tuż przed rozpoczęciem 2 trymestru
Takich robicie ładnych tych chłopaków, że dziewczynka w waszym wykonaniu to dopiero byłby czad 😉
EMek mi popsuł radość tego dnia, bo jak mu powtórzyłam sytuacje z płcią z badania to nic nie powiedział. Dałam mu kilka chwil, żeby przetrawil i powtarzam jeszcze raz dobitnie 'będziesz miał córkę' A po nim to jakby splynelo. No to mu powiedziałam, żeby się już do mnie dziś nie odzywał
-
Cheresta gratuluję córeczki, ale ślicznotka ♥️
P.s twój suwaczek stoi w miejscuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Wczoraj starczyło mi siły tylko na polajkowanie i poszłam spać . Cudna jest, ten rok widzę należy do dziewczyn na dinkach , może faktycznie Lunaris i Frez musicie sobie na szybko teraz ogarnąć . Ja się mega cieszę z synka k było mi obojętnie z pierwszym dzieckiem, ale jakbym się decydowała na drugie to już bum się ostro za dziewczynę modliła hehehe2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cheresta wrote:Yos jak to stoi w miejscu?
Cały czas mi wyświetla 11 tydzieńMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cheresta, gratuluję dobrych wieści. Jakoś miałam przeczucie, że będziesz miała córeczkę
A emkiem nie przejmuj się.
U mnie wyglądało to tak:
USG 1 trymestru - "jeśli byłby chłopak, to byłoby teraz to dobrze widać. Ale jest jeszcze wcześnie więc wszystko jest możliwe"
Reakcja emka w stylu: no to nie wiemy jeszcze czy syn czy córka
Badanie w połowie ciąży u prowadzącego: Dziewuszka
Reakcja emka : Czekamy na potwierdzenie drugiego lekarza, zanim powiemy rodzinie
USG połówkowe: Będą mieli państwo córeczkę.
Reakcja emka: No to mamy córkę.
Śmiałam się, że do końca liczył, że usłyszy, że to synek będzie. No ale przecież kocha tę swoją Aneczkę najmocniej na świecie. -
Yoselyn82 wrote:Cały czas mi wyświetla 11 tydzień
Może już nastawil się na chłopca, bo od początku miałam takie przeczucie i w sumie chciałam, żeby to był synek. Ale taka obojętność jakby był zawiedziony 😪 no już tego nikt nie zmieni, co zrobił to będzie miał 😜 -
nick nieaktualny
-
U mnie wyświetla się u Ciebie tekst: Jestem w 13 tygodniu ciąży . Magiczne suwaki2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań