Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Malka, Staś zasypial sam do 7 mż - po prostu kładąc go do łóżeczka. Później miesiąc mieszkaliśmy u moich rodziców, bo wymienialismy instalacje wod-kan i kolejne dwa miesiące musiałam go oduczac babcinego husiania. Do 2rż zasypial sam, od tamtej pory muszę się położyć koło niego, a od kiedy go odsmoczkowalam na dobranoc jeszcze musi mi opowiedzieć wszystko co się da (i nie jest to mój przymus, raczej jego
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 14:19
malka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Melevis, co do lampki, która też zamówiłas.
Robiłam test żarówek. Lampka ma być u nas "do spania" i najlepsze (delikatne) światło daje żarówka Philipsa do piekarnika 25 Watt (E14) .
A wiem co mówię, bo wydałam 40 zł na różne żarówkimam zapas na najbliższe 5 lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 14:28
-
Co do samodzielnego zasypiania to nie ma reguły. Stachu do 2 roku życia zasypiał sam, teraz trzeba z nim poleżeć i pogadać. Lena do 3 miesiąca też zasypiała sama, później trzeba było bujać ją na rękach a teraz musi się we mnie wtulić na łóżku i dopiero jak zaśnie to ją przekładam.
Fozzie dzięki! Za cholerę nie mogłam znaleść na tyle delikatnej żarówki do pokoju młodego, wszystkie i tak były za mocne. Jadę szukaćFozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Dostałam upoważnienie od KateKum, która jest na służbowym spotkaniu, by podać wyniki jej bety na forum. A że nie wszystkie macie czas śledzić na bieżąco oba wątki, zaś wiem, że wszystkie jej jak najlepiej życzycie, to i tu ogłaszam, że beta wynosi 24.
Kaczorka, Luna1993, lamka, Fozzie Bear, Karma88, Lunaris, summer86, ibishka, Nadzieja22, blue00, Patrycja20, malka, KateHawke, Madzik34, Bajkaaa, StaraczkaNika, JustynaG, Morusek, Kotowa, pilik, Emiilka, Lusesita, Lena21, Rucola lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja dostałam żarówkę w bricomarche
W ramach rozpoczętego sezonu chorobowego moja propozycja na dziś to zupa czosnkowa na rosole z kladzionymi na wodę kluskami. Na deser inhalacje. W trakcie pykania rosołu polecam wyczyścić kaloryfer w kuchni - w biedrze szczotka elastyczna za 8 złKarma88, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mięsem rzucam w kierunku M.
Tyle odnośnie drugiego dania
Fozzie Bear, summer86, lamka, Luna1993, Nadzieja22, veritaserum, Jeżowa, pilik, Emiilka, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Fozzie ja się pytam co z leniwą królową? Czyszczenie grzejników nie ucieknie
Karma, co M nabroił?
Kate to teraz mocne kciuki za przyrostWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 15:04
-
nick nieaktualnyMięso tak średnio mi wchodzi ostatnio.
Ej w ogóle przyszło mi zamówienie z apteki manada i dodali mi w gratisie ręcznik z kapturem dla dziecka, ale fajny gest.Karma88, Lunaris, Fozzie Bear, Kaczorka, olik321, Nadzieja22, summer86, veritaserum, KateHawke, Jeżowa, Bajkaaa, malka, pilik, Emiilka, Lusesita, Lena21, Rucola lubią tę wiadomość
-
A u nas była położna..mały faktycznie niecale 4800 I mam go zacząć oszukiwać smokiem.. ehe już to widzę on jak nie ms cyca to się tak drze że cały blok go słyszy. Brzuszek moze go boleć z przejedzenia.
I mam uważać co jem bo muszę mieć bardzo kaloryczny pokarm
Pierożki od mamusi i jabłecznik robią swoje:)
Misiu nie moge z Twoich tekstów. I jestem pełna podziwu energii. Myślałam ze ja jestem z tych co na dupie nie usiedzą ale widzę że istnieją gorsze przypadki
P.S. jak whisky i kiecka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 15:26
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Kate trzymam kciuki za piękny przyrost
Olik, ale pier...enie za przeproszeniemMam nadzieję, że takie rady masz w szanownej?
lamka lubi tę wiadomość