X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, siedzę w domu mi nie służy, ciągle przekopuje internet w poszukiwaniu "niezbędnych" rzeczy wyprawkowych, teraz padło na organizer na łóżeczko ;) oczywiście upatrzyłam dość drogi, mój stan konta wola o pomstę do nieba, a emek kazał popukać mi się w głowę. Jak żyć? :P

• reset Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- ja siedzę w pracy, a przez Boćka i jego stronę z okazjami ciągle na coś poluję. Dziś tłumaczę sobie, że jutro muszę wydać kasę na wymazy, ale kiecka mnie kusi... (no i w sumie wyłgałam się dziś od mandatu, więc można uznać, że przyoszczędziłam, nie?;))

Edit: uprzedzając pytania, kiecka taka (raczej niepolecana matkom karmiącym :P)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ad52db2e4ae.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 15:48

lamka, Luna1993, Fozzie Bear, olik321, malka, Lunaris, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mi odszedł czop : D przepraszam za taką wiadomość ale jestem tak podekscytowana tym jakbym conajmniej już na porodowce była :)

Żeby nie było wiem że to nic nie znaczy i może sobie odejść nawet kilka tygodni przed porodem ale jakoś mi lepiej z tą myślą że coś się dzieje :)

KateHawke, lamka, Jeżowa, summer86, Madzik34, Bajkaaa, StaraczkaNika, Nadzieja22, Aga9090, Achia, Karma88, Yoselyn82, olik321, Kaczorka, Angelika83, Patrycja20, Lunaris, pilik, Emiilka, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    Dziewczyny a mi odszedł czop : D przepraszam za taką wiadomość ale jestem tak podekscytowana tym jakbym conajmniej już na porodowce była :)

Żeby nie było wiem że to nic nie znaczy i może sobie odejść nawet kilka tygodni przed porodem ale jakoś mi lepiej z tą myślą że coś się dzieje :)
    To kciuki aby się rozkręciło :)

veritaserum lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, paczki kieruje do mojej mamy, kiecka już jest - whiskey - nie wiem, wieczorem pojadę to odbiorę :)

Edit. Whiskey tez jest, wieczorem zdam relacje popijając ja w nowej kiecce. Może sobie dodatkowo twarz namaluje (doslownie) i dodatkowo zgwałce męża - o ile będę miała wyimaginowaną fazę od alkoholu bez alkoholu ;)

Reset, biorąc pod uwagę wymaganie się od mandatu - sukienkę musisz kupić :) osobiście uważam, ze tak - zaoszczedzilas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 16:04

olik321, lamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik nam wczoraj położna na sr mówiła, że nie da się przekarmić dziecka cyckiem.

Reset kiecka fajna, bardzo w Twoim stylu!

W ogóle przeglądam tak te rzeczy z apteki i jestem przerażona po obczajeniu tych podkładów poporodowych, majtek siatkowych i wkładek laktacyjnych. To wszystko takie wielkie i wstrętne. (płacząca buźka)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 16:08

reset lubi tę wiadomość

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ktoraś z Was miała podaną immunoglobulinę anty D w ciązy między 28 a 32?
    Ginekolog wypisał mi receptę - mam Rh- tyle, że nie jest refundowana i koszt około 400 zł, poza tym ciezko z dostępnością w aptekach. Jest w ogóle sens to wykupowac skoro mąż też ma Rh - ? Na 100% dziecko poczęte z męzem ;)

Flowwer lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Dziewczyny czy ktoraś z Was miała podaną immunoglobulinę anty D w ciązy między 28 a 32?
    Ginekolog wypisał mi receptę - mam Rh- tyle, że nie jest refundowana i koszt około 400 zł, poza tym ciezko z dostępnością w aptekach. Jest w ogóle sens to wykupowac skoro mąż też ma Rh - ? Na 100% dziecko poczęte z męzem ;)

W Twojej sytuacji nie kupiłabym bo w ogóle nie rozumiem sensu... Ja nie wzięłam a mąż jest Rh dodatni.

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum gratuluję odejścia czopu :D oby to był początek końca ciąży :)

Luna ojj tak, siedzenie w domu sprzyja zakupom :) ja muszę cały koszyk przerzucić z Gemini do tej apteki co Lamka podawała i zobaczyć, może coś zaoszczędzę!

U mnie jednak wyszła infekcja, ciekawe jak długo hodowałam te grzybki... No ale mam leki, się wyleczymy :) i przy okazji miałam KTG, zapis książkowy, ale ciuchci zawsze fajnie posłuchać :)

Oprócz tego mam bardzo zły humor dzisiaj, więc na poprawę humoru muszę wydać jakieś pieniądze :P

Melevis, Emiilka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Olik, co za bzdury ;) Ile przytył Marcel od wagi wypisowej ze szpitala?
    Wpisali go jakos z waga 4100, urodzeniowa miał 4200. Teraz ma niecałe 4800 :) Wlasnie się rozdarł i dajemy cyca :)

Mój tato miał 5500gram przy porodzie i tez tak "ładnie " tył...ja mialam 4100 I też dorodna byłam także tego:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 16:45

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Olik nam wczoraj położna na sr mówiła, że nie da się przekarmić dziecka cyckiem.

Reset kiecka fajna, bardzo w Twoim stylu!

W ogóle przeglądam tak te rzeczy z apteki i jestem przerażona po obczajeniu tych podkładów poporodowych, majtek siatkowych i wkładek laktacyjnych. To wszystko takie wielkie i wstrętne. (płacząca buźka)
    Lamka nie dość że wielkie to jeszcze sama sie dziwnie czujesz..A te majtki to s pierwszy dzień ledwo na dupe mi weszły :p

lamka lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik mi teraz ledwo na dupę wchodzą a wzięłam 38-40 i wbijają mi się w tyłek i w uda. :-D no ale #jakośtobędzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 16:42

olik321, Achia lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Olik mi teraz ledwo na dupę wchodzą a wzięłam 38-40 i wbijają mi się w tyłek. :-D no ale #jakośtobędzie.
    Miałam ten sam rozmiar. Rozciągają się ładnie:)

Misiu a mojej torebki nadal nie ma. Czekam więc na zdjecia Twojej kiecki:)

Jezowa zakupy to zawsze dobry poprawiacz humoru :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 16:47

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik to mnie trochę pocieszylas przyznam :-)

Fozzie ja zawsze mam fazę po winie bez alko i mam podobne plany na wieczór (tylko że własnego męża chcę zgwałcić).

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Reset, biorąc pod uwagę wymaganie się od mandatu - sukienkę musisz kupić :) osobiście uważam, ze tak - zaoszczedzilas :)

Kocham Twój tok myślenia <3
    Jest taki zbieżny z moim... czemu nie jesteś moim mężem, Misiu? ;)

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co mój mąż zrobil? Jest najlepszy na świecie. Wie że lubię wafelki od lodów ( mogłabym je jeść na potęgę) a on był dziś służbowo na mieście i mówi że był na lodach przy okazji- a ja no spoko..patrzę a on odwija z serwetki wafelek :D no i jak tu go nie kochać?

summer86, Kaczorka, Jeżowa, Nadzieja22, Luna1993, KateHawke, Patrycja20, Bajkaaa, Karma88, Morusek, Lunaris, pilik, Emiilka, Lusesita, Lena21, Angelika83, Rucola lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Wpisali go jakos z waga 4100, urodzeniowa miał 4200. Teraz ma niecałe 4800 :) Wlasnie się rozdarł i dajemy cyca :)

Mój tato miał 5500gram przy porodzie i tez tak "ładnie " tył...ja mialam 4100 I też dorodna byłam także tego:)

Olik nasza też tyła po 350 g tygodniowo i nikt się nie czepiał ;) także karmcie się na zdrowie.. a te położne swoje rady powinny sobie w buty wsadzić ;)

Aga9090, olik321, Lunaris, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, mogę być głosem rozsądku Twojego męża (takim wiesz, drugie oblicze) pod postacią Fozziego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 17:32

reset lubi tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Reset, mogę być głosem rozsądku Twojego męża (takim wiesz, bez drugie oblicze) pod postacią Fozziego :D

I jeszcze byś rozumiała moje PMSy, zachcianki jedzeniowe i zakupowe... Ideał <3

relgmg7ymfbmxgyl.png

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    I jeszcze byś rozumiała moje PMSy, zachcianki jedzeniowe i zakupowe... Ideał <3
    A po tygodniu by nas zamknęli do końca życia na wytrzezwiałce :D

reset, Achia lubią tę wiadomość

‹‹ 1745 1746 1747 1748 1749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ