Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co, siedzę w domu mi nie służy, ciągle przekopuje internet w poszukiwaniu "niezbędnych" rzeczy wyprawkowych, teraz padło na organizer na łóżeczko
oczywiście upatrzyłam dość drogi, mój stan konta wola o pomstę do nieba, a emek kazał popukać mi się w głowę. Jak żyć?
-
Luna- ja siedzę w pracy, a przez Boćka i jego stronę z okazjami ciągle na coś poluję. Dziś tłumaczę sobie, że jutro muszę wydać kasę na wymazy, ale kiecka mnie kusi... (no i w sumie wyłgałam się dziś od mandatu, więc można uznać, że przyoszczędziłam, nie?
)
Edit: uprzedzając pytania, kiecka taka (raczej niepolecana matkom karmiącym)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ad52db2e4ae.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 15:48
lamka, Luna1993, Fozzie Bear, olik321, malka, Lunaris, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyDziewczyny a mi odszedł czop : D przepraszam za taką wiadomość ale jestem tak podekscytowana tym jakbym conajmniej już na porodowce była
Żeby nie było wiem że to nic nie znaczy i może sobie odejść nawet kilka tygodni przed porodem ale jakoś mi lepiej z tą myślą że coś się dziejeKateHawke, lamka, Jeżowa, summer86, Madzik34, Bajkaaa, StaraczkaNika, Nadzieja22, Aga9090, Achia, Karma88, Yoselyn82, olik321, Kaczorka, Angelika83, Patrycja20, Lunaris, pilik, Emiilka, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Dziewczyny a mi odszedł czop : D przepraszam za taką wiadomość ale jestem tak podekscytowana tym jakbym conajmniej już na porodowce była
Żeby nie było wiem że to nic nie znaczy i może sobie odejść nawet kilka tygodni przed porodem ale jakoś mi lepiej z tą myślą że coś się dziejeveritaserum lubi tę wiadomość
-
Olik, paczki kieruje do mojej mamy, kiecka już jest - whiskey - nie wiem, wieczorem pojadę to odbiorę
Edit. Whiskey tez jest, wieczorem zdam relacje popijając ja w nowej kiecce. Może sobie dodatkowo twarz namaluje (doslownie) i dodatkowo zgwałce męża - o ile będę miała wyimaginowaną fazę od alkoholu bez alkoholu
Reset, biorąc pod uwagę wymaganie się od mandatu - sukienkę musisz kupićosobiście uważam, ze tak - zaoszczedzilas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 16:04
olik321, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik nam wczoraj położna na sr mówiła, że nie da się przekarmić dziecka cyckiem.
Reset kiecka fajna, bardzo w Twoim stylu!
W ogóle przeglądam tak te rzeczy z apteki i jestem przerażona po obczajeniu tych podkładów poporodowych, majtek siatkowych i wkładek laktacyjnych. To wszystko takie wielkie i wstrętne. (płacząca buźka)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 16:08
reset lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy ktoraś z Was miała podaną immunoglobulinę anty D w ciązy między 28 a 32?
Ginekolog wypisał mi receptę - mam Rh- tyle, że nie jest refundowana i koszt około 400 zł, poza tym ciezko z dostępnością w aptekach. Jest w ogóle sens to wykupowac skoro mąż też ma Rh - ? Na 100% dziecko poczęte z męzemFlowwer lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Dziewczyny czy ktoraś z Was miała podaną immunoglobulinę anty D w ciązy między 28 a 32?
Ginekolog wypisał mi receptę - mam Rh- tyle, że nie jest refundowana i koszt około 400 zł, poza tym ciezko z dostępnością w aptekach. Jest w ogóle sens to wykupowac skoro mąż też ma Rh - ? Na 100% dziecko poczęte z męzem
W Twojej sytuacji nie kupiłabym bo w ogóle nie rozumiem sensu... Ja nie wzięłam a mąż jest Rh dodatni. -
Veritaserum gratuluję odejścia czopu
oby to był początek końca ciąży
Luna ojj tak, siedzenie w domu sprzyja zakupomja muszę cały koszyk przerzucić z Gemini do tej apteki co Lamka podawała i zobaczyć, może coś zaoszczędzę!
U mnie jednak wyszła infekcja, ciekawe jak długo hodowałam te grzybki... No ale mam leki, się wyleczymyi przy okazji miałam KTG, zapis książkowy, ale ciuchci zawsze fajnie posłuchać
Oprócz tego mam bardzo zły humor dzisiaj, więc na poprawę humoru muszę wydać jakieś pieniądzeMelevis, Emiilka lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Olik, co za bzdury
Ile przytył Marcel od wagi wypisowej ze szpitala?
Wlasnie się rozdarł i dajemy cyca
Mój tato miał 5500gram przy porodzie i tez tak "ładnie " tył...ja mialam 4100 I też dorodna byłam także tego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 16:45
-
lamka wrote:Olik nam wczoraj położna na sr mówiła, że nie da się przekarmić dziecka cyckiem.
Reset kiecka fajna, bardzo w Twoim stylu!
W ogóle przeglądam tak te rzeczy z apteki i jestem przerażona po obczajeniu tych podkładów poporodowych, majtek siatkowych i wkładek laktacyjnych. To wszystko takie wielkie i wstrętne. (płacząca buźka)lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Olik mi teraz ledwo na dupę wchodzą a wzięłam 38-40 i wbijają mi się w tyłek.
no ale #jakośtobędzie.
Misiu a mojej torebki nadal nie ma. Czekam więc na zdjecia Twojej kiecki:)
Jezowa zakupy to zawsze dobry poprawiacz humoruWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 16:47
-
nick nieaktualny
-
Fozzie Bear wrote:Reset, biorąc pod uwagę wymaganie się od mandatu - sukienkę musisz kupić
osobiście uważam, ze tak - zaoszczedzilas
Kocham Twój tok myślenia
Jest taki zbieżny z moim... czemu nie jesteś moim mężem, Misiu?Fozzie Bear lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyA wiecie co mój mąż zrobil? Jest najlepszy na świecie. Wie że lubię wafelki od lodów ( mogłabym je jeść na potęgę) a on był dziś służbowo na mieście i mówi że był na lodach przy okazji- a ja no spoko..patrzę a on odwija z serwetki wafelek
no i jak tu go nie kochać?
summer86, Kaczorka, Jeżowa, Nadzieja22, Luna1993, KateHawke, Patrycja20, Bajkaaa, Karma88, Morusek, Lunaris, pilik, Emiilka, Lusesita, Lena21, Angelika83, Rucola lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Wpisali go jakos z waga 4100, urodzeniowa miał 4200. Teraz ma niecałe 4800
Wlasnie się rozdarł i dajemy cyca
Mój tato miał 5500gram przy porodzie i tez tak "ładnie " tył...ja mialam 4100 I też dorodna byłam także tego:)
Olik nasza też tyła po 350 g tygodniowo i nikt się nie czepiałtakże karmcie się na zdrowie.. a te położne swoje rady powinny sobie w buty wsadzić
Aga9090, olik321, Lunaris, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Reset, mogę być głosem rozsądku Twojego męża (takim wiesz, bez drugie oblicze) pod postacią Fozziego
I jeszcze byś rozumiała moje PMSy, zachcianki jedzeniowe i zakupowe... Ideał
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.