Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, skoro przewija się temat prania (piorę w loveli, ale płynu do płukania już nie daję), kiedy zaczęłyście prać rzeczy dzieci razem z Waszymi i przeszłyście na inne środki do prania?
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec ja używam od początku płyn do prania Lovela i płynu do płukania Bobini, teraz pierwwzy raz kupiłam Lenor sensitive i tez jest ok. Od jakichś 3 miesiecy piorę wezystko razem tylko osobno płuczę: naszej w zwykłym płynie do płukania a Łucji najpierw w Bobini a teraz w Lenorze Senstitive.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 13:17
Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
A ja polecam do prania mleczko z Loveli
Z cyklu wkurwiająca teściowa. Mąż mówi do niej, że Agatka mało spała na spacerze. Padło pytanie "a to dlaczego?". No nie wiem kur*a, nie pytałam. Mąż daje Agatkę na ręce swojej mamie, a ta oczywiście, że nie bo Mała będzie płakać. Mąż mówi, no że może, bo zaraz będzie głodna. A ona "a dlaczego będzie głodna?". BOŻE ŚWIĘTY NO NIE WIEM DLACZEGO!!!Siwulec, emi2016, Lunaris, Aga9090, Karma88, Nadzieja22, mi88 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Kolejny emocjonujący dzień.
My dziś się śmieliśmy z Aneczki, że ona nie jest zwolenniczką demokracji. Ona jest
Patrycja , mam nadzieję, że już masz córeczkę przy sobie
Bajka , jak zwykle wszyscy dookoła mają coś do powiedzenia w kwestii wagi. Taaa... lepiej głodzić tak małe dziecko. Brak słów.
AnnaStesia , też należę do tych, które wyczekują emka. Często to on zajmuje się obiadem albo przejmuje małą bym jak mogła zrobić. Bo niestety w małą na rękach sobie tego nie wyobrażam.
Rucola , dobrze, że za Wami dobra noc i przede wszystkim, że jesteście szczęśliwi!Bo to to w tym wszystkim chodzi
A w temacie basenu. My chcieliśmy iść ale pediatra odradziła. Stwierdziła, że przy mogą zaostrzyć się problemy ze skórą małej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 13:23
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Dziewczyny, skoro przewija się temat prania (piorę w loveli, ale płynu do płukania już nie daję), kiedy zaczęłyście prać rzeczy dzieci razem z Waszymi i przeszłyście na inne środki do prania?
Luna1993, summer86, pilik lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:A ja polecam do prania mleczko z Loveli
Z cyklu wkurwiająca teściowa. Mąż mówi do niej, że Agatka mało spała na spacerze. Padło pytanie "a to dlaczego?". No nie wiem kur*a, nie pytałam. Mąż daje Agatkę na ręce swojej mamie, a ta oczywiście, że nie bo Mała będzie płakać. Mąż mówi, no że może, bo zaraz będzie głodna. A ona "a dlaczego będzie głodna?". BOŻE ŚWIĘTY NO NIE WIEM DLACZEGO!!!
hahhha
"Dlaczego" ? ja myślałam, że przez etap pytań "dlaczego" będziemy dopiero przechodzić jak nasze dzieci zaczną mówić.
Ale jak widać niektórzy dorośli nie przestaną zadziwiać.
Dlaczego Agatka będzie głodna? - bo zgłodniała
Dlaczego Agatka nie spala? - bo nie chciało jej się spać. -
Summer - my pierzemy rzeczy Aluśki razem z naszymi już od drugiego miesiąca życia. Przez pierwszy miesiąc się bawiliśmy w rozdzielanie, ale to bez sensu było.
Do prania używamy kapsułek Ariel lub Persil. Płynu do płukania nie używany.
U nas "czwórki" już prawie na wierzchu. Gorączki od wczoraj nie ma. Za to jest brak chęci na zwykłe jedzenie i jednocześnie ciągłe wiszenie na cycu. Już fizycznie nie daję radysummer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chyba tylko z dwa tygodnie prałam w lovelli, do szału mnie doprowadza brak płynu do płukania cocolino!
piątka Fozzie!
Jeżowa mogłaś odpowiedzieć "weź spytaj Agatke". Moja teściowa też dziś zrobiła mętlik w mojej głowie, pamiętacie ostatnia akcję z nią? Opisywałam Wam. Nagle chce się pogodzić. A ja za cholerę nie wierzę w jej szczerość względem mnie i moich dzieci. Dobrze mi bez kontaktu z nimiFozzie Bear lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo jakiś czas dzwoniła do emka. Ten jej wczoraj napisał, że prosiliśmy żeby się z nami nie kontaktowała (wiadomo dlaczego). A ta mi dzisiaj napisała smsa, że przeprasza, że nas kocha i inne pierdoły jak to tęskni za dziećmi. Tak tęskni że Tosie widziała kilka razy zaledwie. Zuzię raz jak tam byliśmy co ten cyrk zrobiła. I dla niej obojętne jak moje dzieci mają na imię, bo ona nie musi pamiętać. Mnie obrażała... I ja mam wierzyć w jej słowa? Mowy nie ma. Nawey nie dzwoniła tylko głupiego smsa napisała.
Może się wydawać że jestem zołzą, ale już miałam moment zawahania żeby jej odpisać i spróbować. Ale nie mogę, bo wiem że nigdy się nic nie zmieni, nie chce by dzieci na to patrzyły. -
Jeżowa, uwielbiam takie pytania! Jakbym słyszała moją madrą teściową! Zmowily się, żeby nas denerwować czy co?
Dziewczyny, które noszą w chustach, mam pytanie. Przymierzam się do plecaka prostego i nie wiem, czy chusta 4.2 da radę, czy mam zainwestować też w 3.6. Boję się, że 4.2 będzie mi się mocno plątalo. Jakie macie doświadczenia? (jestem niska i noszę rozmiar 36) -
AnnaStesia wczoraj byłam u doradcy na nauce motania pp
4,2 jest spoko, najwyżej dwa węzły zrobisz. Mi doradczyni odradzała 3,6. Mówiła że fajnie bo potem nie lata, ale może być trudniej dociagac (w pp dobre sobie poły dać między kolana a jak będzie 3,6 może być o to ciężko), szczególnie na początku. Wiec 4,2 powinno być jak najbardziej ok
ja też niska, wprawdzie nosze 38/40 no ale spokojnie w 4,2 motam pp
Patrycja kciuki zaciskam! Mam nadzieje że już tulisz Kaję
Kaczorka współczujeale z drugiej strony możesz się pocieszyć że przynajmniej pije, jakby Ala była odstawiona to byście mogli mieć problem teraz.
Ja po całej nocy wiszenia Ninki na mnie obudziłam się z lekkim zastojem który jest kuż olbrzymi i tak boli ze płakać się chce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 14:27
Anna Stesia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dzięki, Pilik, za informację, fajnie się złożyło, że masz na świeżo wieści. Będziesz wrzucala Ninke z kolana? Mam ochotę na konsultacje z doradcą w tej sprawie, ale przyznam, że mieliśmy raz taką wizytę na poczatku i babeczka uczyła nas kieszonki. Z tym, że dopiero potem w Internecie dowiedziałam się kilku sztuczek, których mam nie pokazała i dlatego nasze początkowe próby były fatalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 14:31
-
AnnaStesia szkoda że trafiliście na słabego doradcę
Będę z kolana. Już wczoraj po południu sama wrzucalam. Próbowałam sama se uczyć, ale kiepsko szło. I właśnie kulka sztuczek od doradcy i bez problemu wrzucam i ściągam i się nie boje, nie muszę nad kanap ani nic -
Patrycja już urodziła
trzeba dać jej chwilkę i zapewne niebawem się pochwali malutka
summer86, pilik, emi2016, Bajkaaa, Jeżowa, JuicyB, Achia, Minnie89, Siwulec, bazylkove, Lusesita, Lunaris, Anna Stesia, Aga9090, Yoselyn82, ibishka, Rucola, JustynaG, Kaczorka, -Mamunia-, Karma88, Barbarka1984, blue00, Sarna84, KateHawke, Nadzieja22, KateKum lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Patrycja już urodziła
trzeba dać jej chwilkę i zapewne niebawem się pochwali malutka
Suuuuper
Dzięki Iza za info :* :* :*