Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam wam napisać odnośnie ochraniaczy do łóżeczka... Ja nie mam ale też Zośka nie śpi w łóżeczku ale wkładam ją tam co jakiś czas np jak idę do wc... I dziś też tak było i nagle taki płacz jakby ze skóry ja obdzierali i kurcze lecę i patr, ę a ona włożyła nogę cała między szczebelki przy przekrecaniu się... Tak płakała że myślałam że ma złamana tą nogę i powiem wam że nie chce tego przeżywać znowu i muszę coś ogarnąć na te szczebelki bo boję się że zrobi sobie faktycznie krzywdę
-
Hej ciotki to ja Kaja ! 3340 i 55
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc38227249d3.jpgsliweczka92, Jeżowa, Bajkaaa, Siwulec, emi2016, olik321, -Mamunia-, Fozzie Bear, Izape_91, Achia, Lunaris, moniśka..., Anna Stesia, summer86, Aga9090, Lusesita, bazylkove, Yoselyn82, pilik, ibishka, Rucola, JustynaG, Ania1003, Kaczorka, Karma88, blue00, Sarna84, JuicyB, Minnie89, Madzik34, KateHawke, Nadzieja22, KateKum, Flowwer, Lena21, Morusek, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
GRATULACJE Pati zdrówka dla Kajeczki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:AnnaStesia szkoda że trafiliście na słabego doradcę
Będę z kolana. Już wczoraj po południu sama wrzucalam. Próbowałam sama se uczyć, ale kiepsko szło. I właśnie kulka sztuczek od doradcy i bez problemu wrzucam i ściągam i się nie boje, nie muszę nad kanap ani nic
Może poszukam jeszcze kogoś do pomocy. Bo oglądam filmiki i sie boję. -
nick nieaktualny