Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam wam napisać odnośnie ochraniaczy do łóżeczka... Ja nie mam ale też Zośka nie śpi w łóżeczku ale wkładam ją tam co jakiś czas np jak idę do wc... I dziś też tak było i nagle taki płacz jakby ze skóry ja obdzierali i kurcze lecę i patr, ę a ona włożyła nogę cała między szczebelki przy przekrecaniu się... Tak płakała że myślałam że ma złamana tą nogę i powiem wam że nie chce tego przeżywać znowu i muszę coś ogarnąć na te szczebelki bo boję się że zrobi sobie faktycznie krzywdę
-
Hej ciotki to ja Kaja ! 3340 i 55

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc38227249d3.jpg
sliweczka92, Jeżowa, Bajkaaa, Siwulec, emi2016, olik321, nick nieaktualny, Fozzie Bear, Izape_91, nick nieaktualny, Lunaris, moniśka..., Anna Stesia, summer86, nick nieaktualny, Lusesita, bazylkove, Yoselyn82, pilik, ibishka, Rucola, JustynaG, nick nieaktualny, Kaczorka, Karma88, nick nieaktualny, Sarna84, JuicyB, Minnie89, Madzik34, KateHawke, Nadzieja22, KateKum, Flowwer, Lena21, Morusek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
GRATULACJE Pati zdrówka dla Kajeczki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:AnnaStesia szkoda że trafiliście na słabego doradcę

Będę z kolana. Już wczoraj po południu sama wrzucalam. Próbowałam sama se uczyć, ale kiepsko szło. I właśnie kulka sztuczek od doradcy i bez problemu wrzucam i ściągam i się nie boje, nie muszę nad kanap ani nic
Może poszukam jeszcze kogoś do pomocy. Bo oglądam filmiki i sie boję. -
nick nieaktualny