Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna - udanej wycieczki i żeby jednak pogoda dopisała!
Justyna - przykre jest to o czym piszesz.. mam nadzieję, że mama znajdzie szybko jakąś nową pracę.
U nas dzisiaj mąż postanowił zrobić dzień żony i mam wolne ale po dzisiejszej nocy jest mi to potrzebne. Bo o ile poprzedniej nocy była tylko jedna krótka przerwa na cyca, tak tej nocy Alicja wisiała na mnie non stop.
Może za gorąco jej było. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
(...)
Summer muszę Ci podziękować za link do sklepu z wózkiem. Dzięki niemu kupiłam go w starej cenie. Wczoraj do nas dotarł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 10:54
-
Justyna, cieszę się, że pomogłam. Daj znać jak wózek!
A co do mamy,może warto byłoby uzyskać poradę prawną czy pracodawca postępuje legalnie? -
Dziewczyny - o spaniu nie ma mowy.. nie przy tym szogunie biegającym i krzyczącym
Ale przynajmniej nie muszę ogarniać robienia jedzenia, przebierać dupska i robić innych rutynowych czynności
Pracodawcy w tych czasach są bezwzględni.. -
Justyna bardzo mi przykro z powodu mamy A dużo jej zostało jeszcze do emerytury ? Mam nadzieję że szybko coś znajdzie I zobaczy co to normalna praca
Dziewczyny udanego spotkania w trójmieście czekam na jakieś fotki
Reset , Kaczorka super macie brzuszki
Wszytakie dzieciaczki oczywiście przeslodkie
My dziś jedziemy wybierać okna. Niby coś tam mamy wstępnie wybrane Ale chyba te okna wizualnie mi się nie podobają. Także muszę zobaczyć na żywo. Poza tym wczoraj byłam na grillu U znajomych, pierwszy grill w tym sezonie. Tak się obżarłam że nawet bolące plecy nie dokuczały aż tak bardzo no i oczywiście standard, mąż wypił piwko, a kaca mam ja
Kaczorka, Achia lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Justyna cholernie mi przykro z powodu mamy a ile mama ma lat... Być moze mama straciła tą pracę, bo czeka na nią coś lepszego, godna praca za lepsze pieniądze. czasami ludzie tkwią w czymś, co nie do konca im odpowiada, bo bardzo boją się zmian a teraz rynek (przynajmniej w Rzeszowie) jest bardzo otwarty na pracowników. jesli jeszcze twoja mama jest taka pracowita to moment coś znajdzie. warto w tej sytuacji popytać w rodzinie, po znajomych. na pewno ktoś gdzieś słyszał, ze szukają ludzi do pracy.... Myśle ze Twoja mama szybciutko coś znajdzie i tego jej życzę.
My po ciężkiej nocy, Mały obudził się o 1.30 i za zadne skarby nie chciał usnąć. W końcu sie zorientowaliśmy, ze może być mu za goraco, zdjęliśmy pajaca i spał w zestawie pielucha+t-shirt. dziś na noc dostanie taką samą piżamkę, bo wytrwał do 8mej ale oczywiście spał na moim miejscu a ja standardowo w Jego łóżeczku. Miłośc to jednak poświęcenie hahahaha
Dziewczyny życzę udanego spotkania!!!
Bunia super, że wykańczanie domu zbiegło się z ciążą. Tzn z jednej strony jest to bardzo trudne i nie zazdroszczę (Summer coś chyba o tym wie) ale z drugiej masz świadomość, ze w tym domu zamieszka z wami nowy członek rodziny. My zdecydowaliśmy się na zakup nowego mieszkania 2 tygodnie po tym, jak dowiedzieliśmy się o ciąży
Dziewczyny ja ze swojej strony zyczę wam udanego dnia a sama zaraz uciekam na nasz ogródek działkowy, bo własnie działa tam pan z glebogryzarką a potem będzie zakładanie trawnika Będziemy z Lewkiem kibicować A moze Fozzie podczytujesz, jaki rodzaj trawy zasialiście u siebie?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Fozzie Bear wrote:Rucola, postawiliśmy na trawy z iławy, w wersji sportowej niestety jeszcze nic nie wykielkowalo, bo nas oszukują z deszczem...
Jeżowa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Dzień dobry! Dziś wpadam Wam podziękować za ubiegłoroczne kciuki za egzamin - równo rok temu, chyba nawet jakoś o tej porze, otworzyłam stronę z wynikami egzaminu radcowskiego. Teraz ciążowo panikuję, ale wtedy to chyba byłam jeszcze bardziej nieznośna!
Także patrząc na to jaką macie moc , przyjdę tu we wtorek prosząc znów o wsparciepilik, Jeżowa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset - to najpierw ja zgarniam kciuki a później Ty
A w ogóle przypomniało mi się, że jak byłam ostatnio w Rossmannie, to miałam okazję mijać matkę z synem w podobnym wieku, jak Aluśka. I jak słuchałam tej matki, to mi się słabo robiło. "Mamusia kupi Ci sociek. Któly niuniu chcie? Jabuśkowy a mozie malchewećka?" I to jeszcze takim słodko-pierdzącym głosikiem.
Powiem Wam, że dawno się z takim zjawiskiem nie spotkałam i myślałam, że jednak młode matki mówią do swoich dzieci jak do normalnych ludzi a nie jak do jakiś półmózgów..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 12:08
reset, Achia, Anna Stesia, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, może pani czytała doniesienia, że tzw.motherese, czyli język matczyny, bardzo pomaga w rozwoju mowy i przesadzila z interpretacją (slodko-pierdzacy ton jest wskazany, zdrobnienia ujda w tłumie, ale seplenienie i zmiekczanie nie bardzo). Przyznaję, że sama też mocno szczebioczę do małego i mówię wyższym niż normalnie głosem.
Justyna, współczuję Twojej mamie, wypowiedzenie to policzek i czarna niewdziecznosc za lata pracy. Wiem, że na pewno jest jej przykro i wpływa to na samoocenę. W mojej poprzedniej firmie w pewnym momencie zrobiono pogrom i zwolniono ok.20% załogi, w tym doświadczonych, świetnych pracowników. I oni przeżyli to bardziej niż ktoś, kto pracował dużo krócej. Wiedzieli też, że będzie im trudniej znaleźć gdzieś indziej zatrudnienie czy się przekwalifikowac. Dlatego mocno trzymam kciuki za Twoją mamę, by poradziła sobie z tym psychicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 16:45
-
Cześć dziewczyny,
Dziś pogoda również dopisała.
Jesteśmy po spotkaniu z Oskarem, Tosią i Zuzią no i oczywiście ich rodzicami.
Oskar przespał niemal całe spotkanie. A najbardziej oczarował Tosię.
Zuzia - Cudowna i wcale nie taka mała! Luna zastanawiała się która jest cięższa - Aneczka czy Zuzia.
Tosia - Chyba najsłodsza czterolatka jaką znam! Energii jej nie brakuje. Dziś była moją fotomodelką. Co prawda bardziej uciekała przed obiektywem ale i tak udało mi się kilka fotek pstryknąć.
a Aneczka była noszona trochę przez jedną, trochę przez drugą e- ciocię to nawet i jakiś uśmieszek posłała. Na spacerze zaczepił ją jakiś młody dżentelmen ale nie wyraziła zainteresowania (w końcu jej narzeczony spał w wózku obok).
Było miło ale szybko się skończyło. Będzie trzeba kiedyś powtórzyć.
Teraz przed nami spotkanie z Mi, która też jest w moich okolicach.summer86, Luna1993, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Justyna- mama dostała wypowiedzenie z przyczyn tkwiących po jej stronie czy to redukcja zatrudnienia? Bo jak to drugie i zakład pracy ma ponad 20 osób to należy jej się odprawa! A jak to pierwsze to pytanie, czy się nie odwołać do sądu pracy? Myślę o tym cały dzień i serio, w głowie mi się nie mieści takie traktowanie!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyOj tak, mój syn przespał dziś tyle godzin,że jestem w szoku (teraz śpi mi na kolanach...) 3 dziewczyny,a on spał- no nie wiem czy martwić się jego nietowarzyskim zachowaniem :p
i zgadzam sie z Justyną- jestem zakochana w Tosi i Zuzi obie śliczne i uśmiechnięte, jak ich mama a Tosia totalnie mnie rozczuliła jak przytuliła mnie na pożegnanie
a młodzieniec podrywający Aneczkę uzmysłowił mi jak niesamowite i bezpośrednie są dzieciaki
super spotkanie- jak widać w internetach można poznać nie tylko mężasummer86, Luna1993, Patrycja20, sliweczka92, Kaczorka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór Dziewczyny!!! jestem urobiona po pachy!!! a trawnik nie posiany ;/ ale działka wygląda już naprawdę dobrze, moze jutro uda się nam posiać, oby Lewko wyrośnie na na jakiegoś inżyniera, który będzie dozorował pracę innych :p Dziś wychodziło mu to wyśmienicie. mama na grabiach, tata na łopacie a Młody miał ubaw po pachy... miał chrupki kukurydziane, wodę, kilka gryzaków i łazcnie wytrzymał około 4 godzin Niesamowite to jest. Ponadto dzis znów usiadł 2 razy!!! Po czym sam zszedł do parteru Naprawdę super się na to patrzy
Dziewczyny super, ze spotkanie udane!!
Reset przyznam szczerze, ze ja myślałam ze Ty od dawna jesteś radcą a nie od roku Rok temu przesiadywałam już na ex-testerkach i nie pamiętam Twojego egzaminu, pamiętam za to egzamin Emilki. To był chyba ten sam, prawda?
AnnaStesia zastanawiałam się co u Was, chwilke Cię nie było
summer86, Kaczorka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Reset przyznam szczerze, ze ja myślałam ze Ty od dawna jesteś radcą a nie od roku Rok temu przesiadywałam już na ex-testerkach i nie pamiętam Twojego egzaminu, pamiętam za to egzamin Emilki.
Fakt, rok temu mnie tu było mniej, ale kciuki wiem, że były i tu za mnie trzymane
Egzamin prawie ten sam, bo Emilka zdawała adwokacki, a ja radcowski - formuła jest ta sama, piszemy cztery dni, z takich samych gałęzi prawa, ale inne zagadnienia.
A dopiero od roku, bo jak na studiach nawiązałam romans z gastronomią to mi było nie po drodze z aplikacją. I choć potem były chwile, że żałowałam, tak teraz doświadczenie z własną działalnością uważam za bezcenne w kontekście właśnie wykonywanego zawodu i mojej wiarygodności (inaczej patrzy na mnie klient, który wie, że rozumiem jego troski z prawem pracy, podatkami itp.).
Tak bym chciała, by i tegoroczny kwiecień kończył się dla mnie równie dobrze! (a głupia, w przerwach od spania - bo dziś jeszcze nie wyszłam z łóżka nawet! - czytam o zespole Patau czy Turnera. No umiem się dobić sobotnio...).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 19:49
nick nieaktualnyDobry wieczór 😊 my już w drodze do domu, przed nami jeszcze na pewno 2 godziny. Dziewczyny śpią po całym dniu pełnym wrażeń. Najpierw było molo w Sopocie (nie cytujcie proszę)
]
Później udaliśmy się na spotkanie z Achią i Oskarem a także Justyna i Aneczką ❤️ ciocia jest zakochana! To prawda, Tosia była oczarowana Oskarem i ciągle o niego pyta 😊 o ciocię z resztą też, kiedy do nas przyjedzie także Achia nie masz wyjścia! Aneczka Justynki jest przesłodka!!! A jak pięknie się uśmiechała do mnie, z przyjemnością ponosiłam małą kruszynkę 😊 a Justynie to tak zazdroszczę figury!
Tosia dzikowała, ale tata i wujek dzielnie trzymali rękę na pulsie 😁 (Justyna mam nadzieję, że się nie pogniewasz, że na chwilę wstawię zdjęcie z Anią)
[]
]
A to jedno ze zdjęć autorstwa Cioci Justyny. Tosia ma takie niebieskie zęby bo zjadła smerfa
]
Później starówka i plaża
[]
[]
Justyna strasznie mi przykro z powodu sytuacji, która spotkała Twoja mamę, przepraszam rano w tym zamieszaniu nie doczytałam. Jeśli chcesz to mogę zerknać czy da się coś zrobić od strony prawnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 10:40
Yoselyn82, Achia, frezyjciada, Ania1003, Cabrera, summer86, Kaczorka, sliweczka92, Anna Stesia, Bunia86, pilik, Patrycja20, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość