X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta dziękuję :* wysłałam zaproszenie.

Też za cholerę nie ogarniam kręcenia loków prostownica. A odkąd moje włosy znowu mają długość dosłownie do dupy to tym bardziej sobie tego nie wyobrażam :P Frez jak to robisz?

Justyna aż tak popłynęli w komentarzach? Aż wejdę zobaczyć. Moje dziewczyny też powyrastały, szczególnie z getrów. Nie zamierzam zamawiać z hm czy innych, bo szkoda mi kasy jak jeden upadek na rowerze i już po spodenkach. Dlatego chętnie bym poszła

Jeżowa ten test wyraźnie mówi, matka daj dziecku spokój i do zobaczenia na wizycie :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna i ja spokojnie mogę odstąpić, mam zawsze w nadmiarze 2-3 opakowania. Więc w razie czego będziesz obstawiona! A poza tym, większość lekarzy normalnie przez telefon wystawia recepty o zwolnienia w razie zamknięcia gabinetu.

Ja zamówiłam kilka rzeczy na 5-10-15, dobre ceny mają i szybciutko przyszły więc polecam ;)
    Ja stacjonarnie nie chodzę nigdzie, mąż załatwia zakupy których nie da się zamówić do paczkomatu 😂🙈

Ja sobie dzisiaj zrobiłam porównanie 20tc teraźniejszości dwa lata temu i się przestraszyłam 🙈 nie wiem co będzie do końca 😱

Lunaaa lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wpiszcie sobie na YT loki z prostownicy i tam wszystko pokazane jest ładnie ;) mi się z lokówki nigdy nie trzymają, tym bardziej przy tej długości co teraz, a z prostownicy zawsze są super i każdy pyta gdzie byłam u fryzjera🤣 na każde wesele tak robię😅

Ja tam w duuuu* mam co gadają pracownicy :P

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, tak czytam o waszych mężach i myślałam ze tylko mój jest "do zabicia"😂
    Ja uwielbiam jego odpowiedź na pytanie co robić na obiad, za każdym razem odpowiada ze niedawno jadł po czym za 15 minut pyta kiedy będzie ten obiad...

Frez, śliczny brzuszek. Ja w tym momencie mam taki brzuch, jaki z Anastazją miałam na początku 8 m-ca. Ale mnie to nie przeszkadza, a wręcz jestem szczęśliwa❤️

A ja zajadam się kompotem wiśniowym z makaronem. Uwielbiam ☺️

Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna o to interesujące, że tak sobie panie brzydko drwią z klientów. Ciekawe ile ciuchów same z Pepco mają dla swoich dzieci/wnuków 🤦‍♀️

Nie wiem czy widziałyście ale Sinsay wypuścił serie dla dzieci, tylko trzeba brać rozmiar większy :)

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 12:53

Rucola, Lunaris, Jeżowa, frezyjciada, Anna Stesia, pilik, veritaa, sliweczka92, Lunaaa, Kaczorka, nowa na dzielni lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • veritaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no z tymi facetami to do bani. My mamy przez te cała sytuację trochę ciche dni :/wczoraj owulak pozytywny dziś już negatywny. Śluz piękny. Myślę że dziś rano była owulka. No nic Chociaż wiem mniej więcej co się dzieje w moim organizmie.

Jeżowa myślę że dobra decyzję podjęliście. Też nie wjedziakan że wkład Juz 30%. A przecież trzeba jeszcze za coś urzadzic to mieszkanie. Agatka śliczna po prostu.

Frez wyglądasz przepięknie naprawdę :) ja mam naturalne kręcone. Tzn kiedyś były przepiękne po porodzie mi się strasznie zniszczyły. No i gratuluję synka! Ja marzę o synku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 19:58

Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
    Poronienie listopad 2019 7tc
    Synek styczeń 2021
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verita pamietam jak sie zawsze praktycznie w owulke klocilismy, albo wlasnie wtedy emek nie mial ochoty, a ja chodzilam jak nakrecona, od srodka az mnie rozwalalo... Kazdy taki stracony cykl mnie meczyl psychicznie... Wspolczuje :(

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freeeeeezzzzz petarda! <3 wiedziałam że cudnie wyglądasz, wysyłaj tą fotę do M jak Mama i innych takich- powinnaś być na okładce. Taka figura w 3 ciąży! dla mnie to powinnaś być modelką! o!

Iza :D :D :D no ja bym łapała za cohones bez pardonu :D też nie lubiłam jak ktoś jechał z rękami bez pytania szczególnie że Stasio wtedy strasznie się stawiał i od razu brzuch cały twardniał. Ludzie to mają tupet!

Izape_91 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • veritaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Verita pamietam jak sie zawsze praktycznie w owulke klocilismy, albo wlasnie wtedy emek nie mial ochoty, a ja chodzilam jak nakrecona, od srodka az mnie rozwalalo... Kazdy taki stracony cykl mnie meczyl psychicznie... Wspolczuje :(

Ech no właśnie. Zarzuca mi że za bardzo naciskam i się aż wszystkiego odechciewa, że się nakręciłam a on chce po prostu spokojnie żyć i cieszyć się tu i teraz. Pewnie i ma trochę racji nie mówię że jestem bez winy. Kurde ale dobrze wie jaki jest mój "stan" że lepiej raczej nie będzie no ale co zrobię? Nic. Muszę uszanowac i spokojnie do tego podejść bo zwariuje. Niepotrzebnie tylko te testy robiłam i się nakręciłam

Super królik :) po prostu cudo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 20:55

Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
    Poronienie listopad 2019 7tc
    Synek styczeń 2021
  • pilik Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez wyglądasz przepięknie!! 😍

Ewela o rany taaak, „co byś dzisiaj zjadł na obiad”? I w odpowiedzi „jak mam ci powiedzieć, przecież głodny nie jestem” itp. 🤦🏼‍♀️ Uchh, a my to wiecznie głodne i o niczym innym przecież nie myślimy...

Jezowa kupowałaś już? Ciekawa jestem jak z jakością. Ich damskich ciuchów nie znoszę i jakoś przez to mam opory spróbować

Iza królik przepiękny 😍

ds022el.png

u4uGp2.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że panie z pepco przede wszystkim obwiniały swego pracodawcę o to, że muszą chodzić do pracy i się narażać.
    Tylko z drugiej strony patrząc, znam sytuacje osób, których zakłady pracy zamknięto i przez to obniżono wszystkim etaty, nie przedłużali umów. A Ci co zostali... nie wiedzą co będzie dalej. Osobiście cieszę się, że razem z mężem pracujemy w firmach, które nie odczuły jakoś bardzo tej sytuacji.

Rucola, Lunaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Cheresta Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza no bo przecież brzuch ciężarnej to jak dobro narodowe, każdy może pomacać, pogłaskać a najchętniej zajrzeć pod bluzkę czy prawdziwy😑 mnie co prawda niechciany kontakt fizyczny nie spotkał za to komentarze już tak. I tak usłyszałam już oprócz tego co pisałam wcześniej, że w biodra mi poszło, że strasznie nisko jakoś mam ten brzuch no i że na komunie w maju u chrzesniakow chyba już w nic się nie zmieszczę 🙄 swoją drogą to jedyny plus epidemii, bo odwołali 😆
    Dziewczyny o 19 ugotowałam zupę szczawiowa i tak za mną chodzi żeby sobie dołożyć jeszcze porcję, że chyba się nie opre

Izape_91, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez pięknie wyglądasz.

Jezowa krecha jak byk! Już wiecej testów nie rób :) mowi ta, ktora przez prawie 2 tyg robiła codziennie, no ale co miałam zrobić, kiedy tyle miałam gratisowych zamawiając testy owu 🤷‍♀️

Jeżowa lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupa szczawiowa z jajkiem ale bym zjadla!!! Albo grzybowa jak na wigilie. Mniam :D

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

S3YWp2.png

• Rucola Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór Dziewczyny!!
    Frez bosko wyglądasz!!!
    Iza, Twója Zosia będzie mieć najpiekniejszych zającowych i liskowych przyjaciół <3
    Dziewczyny my już ponad 2 lata temu płaciliśmy 30% wkładu własnego tylko tyle, ze u nas to zależało od spółdzielni. Jeżowa rozumiem Waszą decyzję. My z podobnego względu nie zdecydowalismy się na opcję działka+dom, bo po pierwsze to większe koszty na start a potem duuuzo większe koszty ze się tak wyrażę eksploatacyjne. Ja lubię mieć wydatki w miarę możliwości pod kontrolą i najlepiej jeszcze coś odkładać. Myślę, ze rok nie zrobi Wam duzej różnicy a z dwójką odchowanych dzieci będzie Wam łatwiej sobie wyszytko wykończyć i rozdysponować budżet :) Kreska piękna!
    Verita bardzo mocno Cię tulę i mega podziwiam, ze zachowujesz taki spokój w stosunku do emka, który jeszcze miesiąc temu był zdecydowany a teraz niekoniecznie... Mnie dobija gadanie mojego, że "kiedyś się uda" ale na seks jest zawsze że sie tak wyrażę chętny więc tu nie ma problemu. Bardziej wnerwia mnie jego luźne podejście, jakby starania o jedno dziecko nie dały mu wystarczającej nauczki...

Izape_91 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:

Cheresta mnie ostatnio szwagier zmacal po brzuchu - doslownie, znienacka jak siedzialam na kanapie zlapal mnie za brzuch i stwierdzil, ze jego zona ma wiekszy.... Hmm.. Czyzbym ja miala go w rewanzu za cos zlapac i tez stwierdzic, ze moj maz ma wieksze?

:-D :-D :-D :-D :-D nie mogę!!! :-D :-D :-D :-D :-D przydałoby się tak tak zrobić!!

JustynaG lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Też mam problem z ubraniami dla Ani bo zwyczajnie wyrosła. A to co mam nam nie starcza... ale jak poczytałam jak pracownice Pepco komentują klientów na ich facebooku to szczerze mówiąc - odechciało mi się tam iść.
    Każdy kto idzie do Pepco jest wg nich idiotą co kupuje nowe szmaty dla bombelka bo się nudzi w domu.

Jakby nikt nie chodził po "nowe szmaty dla bombelka" to panie nie miałyby pracy. Rozumiem jednak, że w dobie kas elektronicznych dodawanie 2+2 to za dużo i stąd te problemy z myśleniem przyczynowo-skutkowym.

Jeżowa, ktoś się elegancko w Ciebie wżarł! :-D Niech tam sobie spokojnie podjada kolejne 8 i pół miesiąca, smacznego, mały kropku!

Nowa, mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku! <3

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verita przykro mi, że owulka ominięta :( ja nie wiem czy faceci nie rozumieją, że u nas (w sensie organizmowi kobiety) zdolność reprodukcyjna w danym cyklu to jednak oferta ograniczona czasowo :(

Rucola przykro mi także że i Twój mąż nie wyczuwa powagi sytuacji na takim poziomie jakbyś chciała...

Cheresta koniecznie tak zrób kolejnym razem 😂😂😂

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️

02.10 mamy dwa serduszka

preg.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze odnośnie pań z Pepco - nie zrozumiałam, że to była wypowiedź w kontekście obecnej sytuacji, myślałam, że ogólnie mają słabe opinie o klientach. Uważam jednak, że naprawdę powinny się cieszyć, że mają nadal pracę... osoby, które zostały zwolnione, albo którym poobcinano pensje do 1/2 albo 1/4 normalnej stawki dopiero mają powody do narzekań. Mojej firmie kryzys czkawką się odbija, ale póki co ja jako pracownik nic nie straciłam (no plus dni urlopowych, które muszę wybrać do końca czerwca). Ale już cofają home office czyli ewidentnie nadszedł czas nadrabiania pracy w laboratorium

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️

02.10 mamy dwa serduszka

preg.png
‹‹ 3706 3707 3708 3709 3710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ