Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luna, to pocieszające jest to, że widujesz się z nią 2 razy do roku
i nie musisz częściej.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Nie, ale komuś może to sprawiać przykrość.
teściowa nie człowiek
Mnie to moja własna mama do łez prawie doprowadziła. Wysłałam jej zdjęcie jak się obcięłam ładnie. A ona mi na to: "na pewno będzie dziewczynka. Bo dziewczynki urodę odbierają"... Nic dodać nic ująć...Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Luna ty się nie martw. Teściową można olać
teściowa nie człowiek
Mnie to moja własna mama do łez prawie doprowadziła. Wysłałam jej zdjęcie jak się obcięłam ładnie. A ona mi na to: "na pewno będzie dziewczynka. Bo dziewczynki urodę odbierają"... Nic dodać nic ująć...
Ah te mamy, nie wiedzieć czemu kompletnie nie mają wyczucia. I jeszcze ta wiara w zabobony! -
nick nieaktualnyO matko Kate przykro
nie wiem, jak można tak nie mieć wyczucia. Ale dla pocieszenia Ci powiem, że ostatnio jak mnie tata widział to pytał, co tak źle wyglądam, bo zawsze taka zadbana byłam
tak to jest, jak się nie umaluje
Jak się obcielas kochana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 17:40
-
Achia wrote:Ah te mamy, nie wiedzieć czemu kompletnie nie mają wyczucia. I jeszcze ta wiara w zabobony!
ale tak to jest z tymi mamami.
Ale powiedzcie mi dziewczyny czy u Was też w ciąży zwiększyła się koszmarnie ilość i odcień włosków? Kurrr**a mój brzuch nigsy nie był tak "owłosiony". Wąsik zawsze miałam ciemniejszy bo jestem ciemną bruntką ale teraz jeszcze bardziej sciemniał... -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Ja tam wiem że brzydal ze mnie ale akurat czułam się ładnie po tym obcięciu włosów a do tego dumnie bo oddałam swoje włosy na Rak&Roll i było mi miło. No ale po takim tekście już mi gorzej...no ale tak to jest. Ja jej staram się nie mówić że ma kupę tłuszczu na doopie bo się kobita stara ćwiczyć i zdrowo jeść a nie wychodzi a ona mi wali tekstem stulecia
ale tak to jest z tymi mamami.
Ale powiedzcie mi dziewczyny czy u Was też w ciąży zwiększyła się koszmarnie ilość i odcień włosków? Kurrr**a mój brzuch nigsy nie był tak "owłosiony". Wąsik zawsze miałam ciemniejszy bo jestem ciemną bruntką ale teraz jeszcze bardziej sciemniał...
Oj na pewno nie jesteś brzydal! A jaką masz fryzurę? I oddałaś włosy na fundację! Osobiście uważam że to jest super i dodaje Ci plus 10000 do...wszystkiego!KateHawke, Rucola, Lusesita, lamka lubią tę wiadomość
-
Ktoś kiedyś na forum powiedział, że ludzie myślą, że kobiecie w ciąży można wszystko powiedzieć. I normalnie nikt by Ci nie powiedział, że źle wyglądasz (bo jak masz wyglądać gdy np. tulisz porcelanę każdego dnia?) a w ciąży nie mają oporów.
Też niedawno usłyszałam, że do tej pory wyglądałam na chłopca ale teraz to już widać, że dziewczynka. A wszystko dlatego, że dostałam strasznego uczulenia i miałam twarz w bąblach całą zaczerwienioną. I mimo tego, że wiedziałam, że źle wyglądam. Tak też się czułam to było mi przykro. Ale trzeba przyznać, że większość ludzi udawała, że nie widzi, że mi twarz wysypało. Po prostu powstrzymywali się od komentarzy.
KateHawke, nawet nie mów, że jesteś brzydal. W fajne akcji brałaś udział. Ja bym się chyba nie zdecydowała ale to dlatego, że lepiej się czuję w długich włosach.KateHawke lubi tę wiadomość
-
Takie zwykłe obcięcie niby ale miałam już tak długie włosy że źle sie1z nimi czułam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cb2de0515d4.jpgLuna1993, blue00, Kaczorka, nenusia, Rucola, Bajkaaa, Jeżowa, Daniela, pilik, Lusesita, reset, lamka, Emiilka, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do akcji, pytałam kiedyś moją koleżankę czy nie chciałaby ściąć swojej córce włosów i oddać na fundację. To było bodajże w zeszłym roku i mała miała 6 lat i dłuuuuugie włosy że te 20/30cm serio nie zrobiłoby żadnej różnicy. A ona że uważa tego typu akcje za bezsens bo jak ktoś chce pomóc to może oddać np pieniądze na konkretny cel, konkretną osobę. Zatkało mnie. Lubię ją ale jest rozpieszczona, od dziecka nie ma żadnych problemów, córkę też ma rozpieszczoną. Ale takiej znieczulicy się po niej nie spodziewałam... Próbowałam jej tłumaczyć że to m.in chodzi o to że często kobiet nie stać na naturalne peruki które są drogie a dużo lepsze niż sztuczne i dzięki takim osobom jak Kate dostają je za darmo i mogą poczuć się kobieco w najgorszym momencie życia.a jak się czują lepiej to mają więcej sił do walki z chorobą. Niestety. Nie przekonałam jej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 18:08
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Kate super! I jak wygodnie na lato
ja też się zbieram do drastycznego cięcia do łopatek a może i do ramion (mam włosy dosłownie do dupy;) ). Ale to chyba bliżej porodu, bo mi szkoda narazie. I też oddaje na fundację
ja musiałam bo już źle się czułam. A przed porodem może jeszcze się "dotnę"
Achia niektórzy to mają niestety ptasi móżdżek jeśli chodzi o empatię i niesienie pomocy.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie, podobnie jak u Malki, wszyscy się cieszyli, że będzie dziewczynka. A najbardziej właśnie teściowa i mój tata
Całej reszcie płeć była obojętna.
Mój mąż wprawdzie chciałby mieć syna, ale cały czas powtarza, że już sobie bez Aluśki życia nie wyobraża
Zresztą to jest taka córeczka tatusia, że chyba by zgrzeszył myśląc inaczej!
Kate - znam ten ból, jak Ci ktoś prawi takie "komplementy".. mi tak sąsiadka dowaliła.
A z mamą mam tak bezpośrednie relacje, że pewnie bym ją ochrzaniła za taki tekst :p
Za to gratuluję Ci podjęcia takiej decyzji
Ja się w końcu zmotywowałam i idę w piątek zrobić sobie morfologię i pakiet na tarczycę.
Schudłam już do wagi sprzed ciąży i zaczęłam wyglądać całkiem spoko, ale ostatnio brzuch mam ciągle jakiś wzdęty. Wygląda jak ciążowy!! I nie mam pojęcia skąd taki..malka, Rucola, KateHawke, summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Luna ty się nie martw. Teściową można olać
teściowa nie człowiek
Mnie to moja własna mama do łez prawie doprowadziła. Wysłałam jej zdjęcie jak się obcięłam ładnie. A ona mi na to: "na pewno będzie dziewczynka. Bo dziewczynki urodę odbierają"... Nic dodać nic ująć...KateHawke lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:Hmmm jakuecto ma znaczenie? Nie rozumiem
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Hmmm jakuecto ma znaczenie? Nie rozumiem
Po powrocie wyprałam w 60 stopniach (w 90 też można, bo z bawełnianymi rzeczami nic się nie stanie) i wyprasowałam.
Jak mi się coś przypomni dopiszę