Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj
Dzis siedze na dupsku w chalupie. Na dworze brzydko i ponuro wiec nic nie trace.
Dzis w planach mam rogaliki drozdzowe i tortille, bo jutro znajomi przyjezdzaja.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyPrzed ciążą prawie nigdy nie miałam snów erotycznych, a teraz to prawie co drugą noc.
wczoraj poszłam spać o 18.30 tak się źle czułam masakra.
Miłego dnia Kochane, u mnie już dwunasty tydzieńBajkaaa, Luna1993, Lunaris, Flowwer, olik321, JuicyB, Achia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nenusia a ile trwało Twoje wypowiedzenie ? Bo w sumie to z tego co dziewczyny piszą to wystarczy żebyś była w ciąży w trakcie wypowiedzenia a nie w dniu jego wręczenia.
Sny i sny erotyczne mam cała ciąże, dziś całą noc snilonninsie że czekam w szpitalu na poród :o potem w śnie przypomniało mi się, że to za wcześnie i mówiłam mojemu lekarzowi, żeby coś zrobił, no masakra zryty beret
Obudziłam się jak mąż się zbierał po 6 i tez już nie zasnę, pogoda ciężka i głowa boli jak cholera, na szczęście od jutra ma być lepiej także na to czekamżyczę Wam miłego dnia
-
Cześć, dziewczyny, wybaczcie, że nie odniosę się do Was tylko krótko zaraportuje, ze jestem w szpitalu, na razie akcji nie ma. Mam założony balonik, a wczoraj test otc. Mam tu problem z wifi, więc niespecjalnie będę mogła nadawać na bieżąco, ale proszę Was o kciuki, żeby cokolwiek lekarze postanowią było dobre dla mnie i dla dzidziusia.
Kaczorka, agulineczka, Barbarka1984, Yoselyn82, ibishka, pilik, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle dzień dobry dziewczyny
mój emek dokończył listwy w pokoju małej i teraz tylko elementy upiększające zostały
Wczoraj wieczorem byłam w biedronce i u mnie tylko prześcieradła były z tego co chciałam Zosi kupić i może to znak by tej kolderki nie brać?
A powiem wam że wczoraj gadaliśmy ze znajomym i on ma dzieci z. 12 sierpnia i mówię że może i nasza Zosia tak będzie a mój emek "to można tak wcześnie urodzić"?
Hehe a ja no 2 tyg przed i po terminie to jest liczone że w terminie hehejak on mało wie:)
Ja dziś na kolejne tejpy idę i chciałam wam powiedzieć że w razie bólu dziewczyny chciejcie te tejpy mieć! To jest nie inwazyjna metoda na ból a uwierzcie że pomaga -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Dzień dobry
Nenusia a ile trwało Twoje wypowiedzenie ? Bo w sumie to z tego co dziewczyny piszą to wystarczy żebyś była w ciąży w trakcie wypowiedzenia a nie w dniu jego wręczenia.
Sny i sny erotyczne mam cała ciąże, dziś całą noc snilonninsie że czekam w szpitalu na poród :o potem w śnie przypomniało mi się, że to za wcześnie i mówiłam mojemu lekarzowi, żeby coś zrobił, no masakra zryty beret
Obudziłam się jak mąż się zbierał po 6 i tez już nie zasnę, pogoda ciężka i głowa boli jak cholera, na szczęście od jutra ma być lepiej także na to czekamżyczę Wam miłego dnia
Dzień dobry wszystkim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny :*
Za bardzo mnie tu ostatnio nie ma, choć staram się Was podczytywaćWe wtorek mamy prenatalne i to jest chyba dla mnie ten moment przełomowy. Mam nadzieję, ze przyjdzie nam w te ciążę uwierzyć i w końcu zacząć się na maksa cieszyć
Ostatnio znów mam dużo czarnych myśli, wracają do mnie nasze poprzednie przeżycia, teraz dodatkowo martwię się tą taśmą i to wszystko jakoś tak się składa. Bardzo czekam na wtorek.
Wszystkiego dobrego dla Was :*
Anna Stesia trzymam kciuki
Tosia witaj i gratulacje, bo chyba jeszcze nie miałyśmy okazji się tutaj poznać
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadmiralka wrote:Hej dziewczyny :*
Za bardzo mnie tu ostatnio nie ma, choć staram się Was podczytywaćWe wtorek mamy prenatalne i to jest chyba dla mnie ten moment przełomowy. Mam nadzieję, ze przyjdzie nam w te ciążę uwierzyć i w końcu zacząć się na maksa cieszyć
Ostatnio znów mam dużo czarnych myśli, wracają do mnie nasze poprzednie przeżycia, teraz dodatkowo martwię się tą taśmą i to wszystko jakoś tak się składa. Bardzo czekam na wtorek.
Wszystkiego dobrego dla Was :*
Anna Stesia trzymam kciuki
Tosia witaj i gratulacje, bo chyba jeszcze nie miałyśmy okazji się tutaj poznać
Dziękujetrzymam kciuki za Twoje prenatalne. Musi być dobrze