X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj :-)

Dzis siedze na dupsku w chalupie. Na dworze brzydko i ponuro wiec nic nie trace.
    Dzis w planach mam rogaliki drozdzowe i tortille, bo jutro znajomi przyjezdzaja. :-)

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciążą prawie nigdy nie miałam snów erotycznych, a teraz to prawie co drugą noc. :-D wczoraj poszłam spać o 18.30 tak się źle czułam masakra.

Miłego dnia Kochane, u mnie już dwunasty tydzień :-)

Bajkaaa, Luna1993, Lunaris, Flowwer, olik321, JuicyB, Achia lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Nenusia a ile trwało Twoje wypowiedzenie ? Bo w sumie to z tego co dziewczyny piszą to wystarczy żebyś była w ciąży w trakcie wypowiedzenia a nie w dniu jego wręczenia.

Sny i sny erotyczne mam cała ciąże, dziś całą noc snilonninsie że czekam w szpitalu na poród :o potem w śnie przypomniało mi się, że to za wcześnie i mówiłam mojemu lekarzowi, żeby coś zrobił, no masakra zryty beret

Obudziłam się jak mąż się zbierał po 6 i tez już nie zasnę, pogoda ciężka i głowa boli jak cholera, na szczęście od jutra ma być lepiej także na to czekam :) życzę Wam miłego dnia <3

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dziewczyny, wybaczcie, że nie odniosę się do Was tylko krótko zaraportuje, ze jestem w szpitalu, na razie akcji nie ma. Mam założony balonik, a wczoraj test otc. Mam tu problem z wifi, więc niespecjalnie będę mogła nadawać na bieżąco, ale proszę Was o kciuki, żeby cokolwiek lekarze postanowią było dobre dla mnie i dla dzidziusia.

Kaczorka, agulineczka, Barbarka1984, Yoselyn82, ibishka, pilik, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Aniu,a czemu już masz rodzić?

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia kciuki zaciśnięte i jestem z Wami myślami!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia myslami dzis z Wami jestem. Powodzenia i niech beda same dobre decyzje i informacje. Trzymaj sie.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Powodzenia Aniu,a czemu już masz rodzić?

Wczoraj na rutynowym ktg małemu spadało tętno. Plus za dużo wód.

• malka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna trzymam mocno kciuki, żeby było wszytsko w porzadku. Dacie radę :D

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia powodzenia, wszystko będzie dobrze. :-*

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia trzymamy kciuki i czekamy na same dobre wieści <3

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia powodzenia! <3

Oby poszło szybko i jak najmniej boleśnie, trzymaj się kochana! ❤

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna kciuki kochana. Malenstwo już w terminie więc bedzie dobrze <3

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle dzień dobry dziewczyny :) mój emek dokończył listwy w pokoju małej i teraz tylko elementy upiększające zostały :)
    Wczoraj wieczorem byłam w biedronce i u mnie tylko prześcieradła były z tego co chciałam Zosi kupić i może to znak by tej kolderki nie brać? :)

A powiem wam że wczoraj gadaliśmy ze znajomym i on ma dzieci z. 12 sierpnia i mówię że może i nasza Zosia tak będzie a mój emek "to można tak wcześnie urodzić"?

Hehe a ja no 2 tyg przed i po terminie to jest liczone że w terminie hehe :) jak on mało wie:)

Ja dziś na kolejne tejpy idę i chciałam wam powiedzieć że w razie bólu dziewczyny chciejcie te tejpy mieć! To jest nie inwazyjna metoda na ból a uwierzcie że pomaga :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Dzień dobry :)

Nenusia a ile trwało Twoje wypowiedzenie ? Bo w sumie to z tego co dziewczyny piszą to wystarczy żebyś była w ciąży w trakcie wypowiedzenia a nie w dniu jego wręczenia.

Sny i sny erotyczne mam cała ciąże, dziś całą noc snilonninsie że czekam w szpitalu na poród :o potem w śnie przypomniało mi się, że to za wcześnie i mówiłam mojemu lekarzowi, żeby coś zrobił, no masakra zryty beret

Obudziłam się jak mąż się zbierał po 6 i tez już nie zasnę, pogoda ciężka i głowa boli jak cholera, na szczęście od jutra ma być lepiej także na to czekam :) życzę Wam miłego dnia <3
    Wypowiedzenie trwało do końca marca, a w ciążę zaszlam w kwietniu...

Dzień dobry wszystkim :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna powodzenia i wszystko będzie dobrze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia powodzenia, trzymam kciuki :)

• admiralka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :*

Za bardzo mnie tu ostatnio nie ma, choć staram się Was podczytywać :) We wtorek mamy prenatalne i to jest chyba dla mnie ten moment przełomowy. Mam nadzieję, ze przyjdzie nam w te ciążę uwierzyć i w końcu zacząć się na maksa cieszyć <3

Ostatnio znów mam dużo czarnych myśli, wracają do mnie nasze poprzednie przeżycia, teraz dodatkowo martwię się tą taśmą i to wszystko jakoś tak się składa. Bardzo czekam na wtorek.

Wszystkiego dobrego dla Was :*
    Anna Stesia trzymam kciuki :)
    Tosia witaj i gratulacje, bo chyba jeszcze nie miałyśmy okazji się tutaj poznać :)

pilik lubi tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admiralka wrote:
    Hej dziewczyny :*

Za bardzo mnie tu ostatnio nie ma, choć staram się Was podczytywać :) We wtorek mamy prenatalne i to jest chyba dla mnie ten moment przełomowy. Mam nadzieję, ze przyjdzie nam w te ciążę uwierzyć i w końcu zacząć się na maksa cieszyć <3

Ostatnio znów mam dużo czarnych myśli, wracają do mnie nasze poprzednie przeżycia, teraz dodatkowo martwię się tą taśmą i to wszystko jakoś tak się składa. Bardzo czekam na wtorek.

Wszystkiego dobrego dla Was :*
    Anna Stesia trzymam kciuki :)
    Tosia witaj i gratulacje, bo chyba jeszcze nie miałyśmy okazji się tutaj poznać :)

Dziękuje :) trzymam kciuki za Twoje prenatalne. Musi być dobrze :)

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka nie ma innej opcji! Wszystko będzie pięknie i wzorowo! <3 jeszcze chwila i będziesz mogła trochę odetchnąć :)

AnnaStesia trzymam kciuki! &&& <3

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ