Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
taaaa mogę się starać...jak żołnierze małża nie są w stanie wydostać się z nasienia...qrwa...
tyle miechów w plecy....a wystarczyło zrobić z pół roku temu i HSG i badanie małża...to teraz można byłoby czekać na jakieś efekty...a tak...ojoj zdenerwowałam się trochę i idę spać...
Gretka, dziękuję jeszcze raz za podpowiedź - szybka dziewczyna jest -
Zerknęłam na Twoje, znaczy Małża wyniki, u nas tak samo kiepsko z upłynnieniem.. echh..
-
Ajka wrote:Aj Kena zawsze pod górkę, nie miały się kiedy te bakterie przyplatac, ale będzie dobrze, trzeba działać i tyle...
Ps Gretka, ale Ty jesteś zorientowana na tym forum. Szacun.
Ajka- ja nie mam wyjscia-jestem troche starsza od Was i nie moge sobie pozwolic na dlugie pielgrzymki do gina
Zreszta diagnozy lek. w mojej rodzinie nie byly zbyt fortunne i tak mam, ze wsio sprawdzam.
Jak bym sie opierala tylko na zdaniu 1 gina to dalej bym byla w czarnej d... faszerowana niewiadomo czym, a tak mam jasnosc ze ivf.gretka -
gretka wrote:Kena bo spac nie moge- a przed droznoscia badania wyszly Ci dobre?Zadnych bakterii, ureoplazm itd? Dostalas antybiotyk po?
Nie robiłam badań przed drożnością...jakoś lekarz nie napomknął, więc i ja nie nalegałam, ale dostałam doksycyklinę 2x100 mg przez 5 dni i flumocon na 7 dni- profilaktycznie.
Zaczęłam się orientować jak to z posiewem u nas w laboratorium i lipa...wyglada na to, że nie robią...ale jeszcze dziś zadzwonię do znajomej, która tam pracuje. -
No a ja właśnie się przejechałam na tym, że ufałam tylko jednemu5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek28 wrote:Dzień dobry.
juz mnie nosi, @ dalej brak aż temperaturę zmierzyłam, 36,75 taka sama jak w sobotę. Ale wyczytałam ze moze byc moze podwyższona przez infekcje, a ja ja chyba mam bo jak nam pełny pęcherz to boli mnie podbrzusze.
Gretka , ja Cię rozumiem doskonale, w 100% !!! Ja tez nie wierze ślepo jednemu ginekologowi i wykłócam sie o swoje. Także popieram w 10000000% taka postawę.
Moris, który to dc? -
no wlasnie, nie ma Twojego wykresu a poogladalabym:)
ja wstalam wczesniej zeby dokonczyc pisanie pracy zxa godzinke musze sie szykowac i leciec na uczelnie. -
Kena1983 wrote:Hej! Ja tam spać bym chciała, ale nie mogę
Nie robiłam badań przed drożnością...jakoś lekarz nie napomknął, więc i ja nie nalegałam, ale dostałam doksycyklinę 2x100 mg przez 5 dni i flumocon na 7 dni- profilaktycznie.
Zaczęłam się orientować jak to z posiewem u nas w laboratorium i lipa...wyglada na to, że nie robią...ale jeszcze dziś zadzwonię do znajomej, która tam pracuje.
dziwne, bo jak sie orientuje to wszedzie trzeba zrobic przed czystosc, a czesto trojce- chlamydia, urea i mycoplazma
Ja pomimo ze wynik ok to i tak dostalam antybiotyk, lekarka powiedziala zeby mi krzywde zrobila bez badan bo jak bakterie pojda w gore to moze byc po jajowodach......gretka