Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka wrote:ja robiłam w inviccie, czekałam 7 godziń na wynik - 140 PLN - robi je tez diagnostyka
-
Morisek28 wrote:Fufcik suuuuuper kochana :-*
jasna dupa! Ajka 7 godzin na wynik?!!!
Karmelek a będziesz robić w klinice?
Bo ja chyb tak, u mnie w mieścinie 2-3tygodnie się czeka!!! ALe jaja -
Kena1983 wrote:Klaudia, a pisały, że to ja jestem masochistką
ja to odbieram jako przyjemnosc;p z reszta moze to mi dobrze zrobi? nie wiem cykl mi sie skroci bede miec dluzej dni plodne albo cokolwiek:D chce 12 czerwca zobaczyc II i juz! -
Jedź od razu... ja poszłam z marszu tylko sią zapytac bo mam po drodze z pracy i od razu stwierdziłam że robię - i nawet nie było czasu się stresować czekaniem na wynik, bo zaraz dostałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:47
2020
2023 -
Morisek28 wrote:bo jak nie to jadę dzisiaj i tak we wrocku będę
Moja ginekolog do mnie dzwoniła żebym spięła poślady i robiła badania. bo w związku z zaistniała sytauacją jest najazd na kliniki i miejsc może już nie być , a jesli amh będzie dobre to bez problemu z tym stopniem endo się dostane
torbiel zawsze można odessać żeby mnie nie kroićMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:kurdę muszę zdzwonić do której labo przy klinie otwarte jest bo ja dpoiero przed 20 wyjde z domu, moj konczy prace o 19 ewentualnie jutro pojade.
-
Karmelek211 wrote:Laboratorium i punkt pobrań czynne od 7-21,a w sobotę od 7-15
W wawie można było zrobić AMH tylko do 20, chociaż lab był chyba do 21:00, proponuje zadzwonic zanim gdziekolwiek pojedziecieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:59
2020
2023 -
Ajka wrote:W wawie można było zrobić AMH tylko do 20, chociaż lab był chyba do 21:00, proponuje zadzwonic zanim gdziekolwiek pojedziecie
-
Kena1983 wrote:Ufff, sam posiew nasienia uda się zrobić u nas w laboratorium...ale chlamydia i inne dziadostwa to już trzeba skonsultować z jakimś lekarzem - tak więc jestem w dupie...bo mój małż oczywiście się tym nie zajmie....
a doczytałam ze masz probelm ze znaleziem labu
tu masz linka gdzie robia przynnajmneij te wymazy tez moze znajdziesz
głowa do gory .. moze podg órke..ale jak juz wejdziecie na szczyt bedzie z górki
zobacz tu jesli jeszcze nie znalazlas
https://www.alablaboratoria.pl/228-zakazenie-drog-moczowo-plciowych
Pozdrawiam wszytskie dziewczyny i zycze jak najszybciej II kresekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 13:03
Kena1983, gretka lubią tę wiadomość
-
Dzięki Ania
Moris, zobaczymy co mi lekarz w piątek powie...może tez karze spiąć dupę plan na wakacje - być w ciąży - ciekawe czy do zrealizowania ? albo nie tfuuu nic nie planuję bo mi nigdy nic nie wychodzi...wszędzie tam gdzie planowałam urlop - wybuchała wojna albo jakiś konflikt... -
Morisek28 wrote:Hahahaha Kena ja zasem po prostu siedzę i płaczę jak zytam co TY piszesz
Ale wiesz, to dobrze że takie rzeczy się dzieją zanim tam dotrzesz, bo jeszcze ktoś by na Cię porwał w roli zakładnika, albo co gorsza okupu żądał
ja wakacje na 1000% będziesz w ciąży
a co Ty mówisz....nikt dla okupu mnie nie weźmie...jak jakiś egipski kupiec chciał się podlizać (co by wcisnąć nam szajs made by china) to proponował za mnie małżowi 40 wielbłądów....ale jak się rozkręciłam w targowaniu - to powiedział - panie bierz pan 40 wielbłądów ale i żonę pan sąd zabierzMorisek28, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:w invimedzie we wrocławiu na amh czeka się około 14 dni roboczych własnie dzwioniłam pytać
W Inviccie mają sprzęt na miejscu i sami robią badanie (które samo w sobie nie jest czasochłonne) mam nadzieje, że ich wyniki są wiarygodne, ale nigdzie nie znalazłam info,że jest z nimi problem2020
2023