Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka wrote:Ja nie byłam na czczo i zrobiłam badanie o 19:45, myślicie że wynik jest nieprawidłowy?
nie ma wpływu pomiędzy ranem a wieczorem - przed jedzeniem czy po jedzeniu ilość komórek się nie zmienia ubywa przy owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 14:25
-
Kena1983 wrote:ściemniał...jak większość Egipcjan....
ja chciałam hotelowego kelnera adoptować i zabrać do Polski, ale małż nie był entuzjastą tego pomysłu...normalnie takie ciacho, że tylko schrupać....grrr
Jak z Egiptu, to pewnie ciemny - ja takich nie lubię2020
2023 -
Morisek28 wrote:Mi też się wydaje że to nie ma znaczenia, czy jadłaś coś wcześniej czy nie, bez sensu. zresztą znalazłam w necie info że można po posiłku robić i o dowlolnej porze dnia i w dowolnym momencie cyklu[/QUOTE
Także nie ma sie co przejmować tylko, jechać i zrobić. Mi normalnie kamień spadł z serca jak odebrałam wyniki.
2020
2023 -
Morisek28 wrote:Ja lubie takich, Kena jedź i przywieź dwóch.
Kurcze, no chyba się nie uda...bo a. w najbliższym czasie na wakacje na pewno nie będzie mnie stać; b. jak małż usłyszy Egipt - to powie mi tylko "cześć" - już nie chce tam jechać...a ja choruję jeszcze na zwiedzanie południa... -
Ajka wrote:A ja lubię "miśki" i nic z tym zrobić nie potrafię... facet musi mieć sympatyczną facjatę... i naturę wesołka, bo inaczej nici...
Ja też choć reguły nie ma.. sęk w tym, że mój to już aż za bardzo miśkowaty się zrobił -
Ja pitole co za babka z labo....dzwonię, żeby zapytać w ciągu jakiego czasu trzeba dostarczyć nasienie na posiew...(wiem, że nie ma tam żadnego ustronnego miejsca)eeee nie wiem...ale to hmmmm...niech mąż przyjdzie rano- to na miejscu załatwi....mówię, że niby gdzie...a ta, że coś się wymyśli...więc ja do niej-i co zaraz pani jeszcze pomoc w pozyskaniu zaoferuje....
niecierpliwa-dominika lubi tę wiadomość