Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No to pluj Viki, z Fufką jak nas dobrze oplujecie to może się zarazimy5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
madlenka wrote:Viki i fufka super macie wiadomosci. Dajecie nam nadzieje dziewczyny. Mnie przeziebienie probuje dopasc. Dzis 23 dzien, coraz blizej testowanie. Och chcialabym by bylo ostatnie.
Oby było. Mi też sie marzy ostatnie testowanie -
U mnie 52 dc, 7dpo, też bym chciała by to było ostatnie, mam już dosyć tego cyklu5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
No troszkę narzekam bo to powrót do przeszłości u mnie... Kiedyś miałam takie cykle, przed luteiną. A to wiadomo, strata czasu tylko. A nie brałaś nic na wywołanie ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Czasem brałam, a czasem miałam to gdzieś, z resztą zwykle i tak latem @ przychodziła...
Kiedyś przez 2 lata bralam cos co się nazywalo cycloprogynova... Byly tez antyki... Czasem dawali mi duphaston, ale to dzialalo tylko jednorazowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 23:34
2020
2023 -
Właśnie poczytałam sobie o tej metforminie. Faktycznie dobrze działa przy pcos, szkoda że nikt mi nie zaproponował konkretnego leczenia do tej pory. Bo naprawdę nie mam ochoty babrać się w śluzie i szukać tego co dawno znalezione5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Po wczorajszym spięciu ....poranne słowa małża do mnie..."znajdź sobie innego byka rozpłodowego bo ja się nie nadaję...mogę dać pieniądze"...zamurowało mnie...po czym dodał..."ja mówię poważnie"....powiedział to w taki okropny sposób, że coś we mnie pękło...i nie powiedziałam nic....więc to tyle w temacie starań....wysiadam....
-
Kena faceci tak maja ze trochę gorszy dzień i gadają co im slina na język przyniesie i mysla ze moga
Ja z rana w szoku z powodu mojej temp. Nie miałam az takiego skoku w zeszlych cyklach mam nadzieję że to dobry znak:)
Jutro o 13 pogrzeb wiec dzisiaj jak tylko wroce z uczelni i pracy wyjazd. Duzo do zrobienia jeszcze mam -
Bardzo mądre słowa Morisku... Właśnie tu często jest pies pogrzebany- to nie lekarz stara się o dziecko więc co mu tam, realizuje swoje pomysły bo jego ten ból nie dotyka
Ale ten infolic/inofem można brać bez konsultacji z lekarzem czy raczej nie ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Arturowa mi zalecił gin i piję. Tyle że zamieniłam Inofolic na Inofem bo jednak tańszy a substancje aktywne są te same i w tych samych proporcjach
-
Dziewczyny ktora teraz bedzie testowac? Ja moze w weekend ale nie czuje nic dobrego a wrec nadchodzaca @. Takze jakis groszek by sie nam przydal teraz.
Kena przykro mi. Faceci chyba gorzej od nas znosza problemy. Lec po robocie na kawe, na zakupy. Wroc pozno. Niech sie zastanawia teraz.