Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie.. ja rozumiem, że można mieć swoje zdanie w tej sprawie i ja to szanuję jak najbardziej, tak jak i w wielu innych sprawach.. Ale jak można komuś zabraniać..? Myśli, że będzie "bardziej" święty czy co? Że od razu do nieba trafi bo innym zabroni? Jak ktoś nie chce - nikt mu nie może kazać, jak ktoś chce to nie można mu zabronić.. takie jest moje zdanie..
Ja jak tylko usłyszałam jego zdanie o in vitro to wiedziałam, że mojego głosu ten **ujek nie dostanie.. -
heh - to samo mi lekarz powiedział - trzeba brać się za konkrety z in vitro...bo kto wie co nowe władze wymyślą....powiedzmy, że do jesieni nie zmieni się nic...ale jak dalej będzie wyglądała polityka w Polsce....
hehe ja tylko czekam na obietnice wyborcze Dudy - które są nierealne do zrealizowania...ciekawe jaka śpiewka będzie teraz, jak faktycznie ludzie zaczną si domagać zmian... -
Hello!
Kena wpisz mi proszę @ na dziś. Wiedziałam heh,ale zrobiłam krok i jestem zapisana na poniedziałek w klinice Invicta we Wrocku,jadę na wizytę i potem HSG. Zobaczymy co mi zaproponują. Muszę się śpieszyć,bo nie wiadomo co to będzie z tym in vitro skoro "przeciwnik" tej metody wygrał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 09:15
-
Witajcie moje drogie...
Kena, mój też by się tym nie zajął...
Jak poumawiasz... to chyba się ten Twój małż stawi - tak się zastanawiam, bo jeżeli to kwestia jakiś bakterii, to szybko dacie radę się z tym uporać.
A u mnie znów w tym miesiącu nic nie będzie...mój jutro wyjeżdza na parę dni z pracy... akurat w środku cyklu
Policzyłam, że u nas jest już 8 miesięcy bez zabezpieczeń, a takiego prawdziwego starania się to 5 cykl... i tak walkowerem go oddajemy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:56
2020
2023 -
Morisek28 wrote:Karmelek bardzo Cię proszę po wizycie napisz jak wrażenia ok?
A Kena,do Ciebie też będę mieć prośbę żebyś spytała swojego lekarza co mysli tym Dr Pochwałowskim z wrocka ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 11:07
-
Ja już nie wierzę, ze w ogóle nam się uda bez wspomagania w postaci jakiejś inseminacji.. no wyniki są jakie są.. i mnie to nie napawa zbytnim optymizmem.. spróbujemy w tym cyklu jeszcze tego, co nawet owu ostatnio podpowiadało czyli wypicia kawy przed ale to i tak liczenie na cud i tak..
A jeszcze dziś dzwoni do mnie brat z tekstem "nie dzwoniłem Pyza bo nie ma się czym chwalić - chłopak będzie"..bo on chciał dziewczynkę.. to mu odparowałam, że niektórzy by chcieli "cokolwiek".. echh.. -
Cześć Dziewczyny! Byłam dziś na wizycie u lekarza więc u nas wszystko dobrze maluszek rośnie i rozwija się prawidłowo na usg wyszło dzis 14+4 za 3 tyodnie mam następną wizyte i powinno być już na pewno widać płeć no i już za nie długo powinnam czuć ruchy maluszka
Nymeria, Ajka, kr0pka, Kena1983, Klaudia N., Morisek28, aaagaaatka, gretka, arturowa, ważka lubią tę wiadomość
-
jej Kropka, wiem jak to jest....
ale mam napiętą atmosferę w pracy...postawiłam się w zeszłym tygodniu pewnej osobie...i teraz stara się mi udowodnić, że jestem beee, wciągając w to innych....tylko spokojnie - robić swoje i się nie odzywać....robić swoje...10 wdechów...robić swoje... -
Fufcik świetna wiadomość :*
-
Karmelek211 wrote:Kena,nie wiesz czy badanie AMH wykonują w normalnych przychodniach np.rejonowych? Czy nie każde laboratorium to robi?
ja robiłam w inviccie, czekałam 7 godziń na wynik - 140 PLN - robi je tez diagnostykaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:09
2020
2023 -
fufcik super info!
ja wrocilam z uczelni i zjadlam obiadek, test owu negatywny wiec hmm czekam caly czas na charakterystyczny bol jajnika ale cos mi sie zdaje ze sie nie doczekam?;/ niewazne mam troche za duzo na glowie zeby myslec czy bedzie owu czy nie.
kupilam sobie zel dla dzieci z johnsons bo kiedys w poradzie czytalam ze te do higieny intymnej moga byc zle bo zakwaszaja srodowisko pochwy czy jakos tak i tak przymierzaalam sie kupic jakis plyn za okolo 10 zl wiec kupilam 400 ml za 13 zl i umylam sobie nim rece i pachna jak dzieciaczek!! no zaden zapach tak nie pobudza instynktu macierzynskiego:D