Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzeba ustalić taki termin zeby wszystkim chętnym pasowalo i od tego zaczac kto chce sie spotkac i gdzie( ustalalysmy wstępnie okolice Wrocławia) ?
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
u nas zimno i pada...małż na prawdziwej wsi...a przede mną cała lista zadań do wykonania...zanim pójdę na imprezę pracowniczą...na którą w ogóle nie mam ochoty iść...chociaż wczoraj na balu gimnazjalnym nie miałam nastroju i w ogóle się nie pobawiłam to dzieciaki stanęły na wysokości zadania i było supermiałam się wyspać...ale nie...o 8.45 MUSIAŁA akurat do mnie zadzwonić koleżanka z pracy bo TO JA założyłam na jej laptopie w pracowni konto drugiego użytkownika i to MOJA WINA bo nie może pracować - bo nie potrafi się przelogować...ręce opadają....
-
Tak właśnie Klauduś...
ech...przed imprezą zamierzam podjechać jeszcze do psiapsiółki i normalnie się boję...po wczorajszej wiadomości, że nasz znajomy nie żyje..regresją swojego chłoniaka tchnął w nią niesamowitą nadzieję...a tu qpa....wczoraj porozmawiałam z bratem i doszliśmy do wniosku, że kumpel wiedział, że zostało mu niewiele czasu i postanowił się tym nie dzielić...tylko na maxa wykorzystać ostatnie chwile - z radosnymi a nie współczującymi znajomymi... -
gadam z moja siostra na skype, wylaczylam kamere pod pretekstem slabego polaczenia i slucham jak pierdoli mi o tym jak to dobre ciasto na pizze zrobic....
-
niecierpliwa-dominika wrote:U nas pogoda byle jaka a teraz właśnie czekam na P w stacji krwiodawstwa bo oddaje krew, a ja rozwiązuje krzyżówke i opijam się woda. Później jedziemy po obrączki.
czekam na zdjecie obraczek ^^ -
niecierpliwa-dominika wrote:U nas pogoda byle jaka a teraz właśnie czekam na P w stacji krwiodawstwa bo oddaje krew, a ja rozwiązuje krzyżówke i opijam się woda. Później jedziemy po obrączki.
Pranie, ogranianie...sprzątanie...ganiam i przelotem zaglądam....czytam i już Domi mam Ci pisać...że ja to tam przed południem nie piję...przeczytałam, że opijasz się wódą -
Klaudia N. wrote:gadam z moja siostra na skype, wylaczylam kamere pod pretekstem slabego polaczenia i slucham jak pierdoli mi o tym jak to dobre ciasto na pizze zrobic....
Haha może tak niedosłownie w temacie ale ostatnio nabijałam się z uczniami z jednej dziewczyny odnośnie FB...
"jem śniadanie - jajecznica...mniam + foto; 10 min. później...robię make up + foto, co tu dziś założyć + 2 x foto bluzek... etc.etc..."
gadka szmatka - nie wytrzymałam i pytam dzieciaków" a jak ją przycisnęło do klopa - to też relację i foto zamieściła?...ojej jaki klocek i jaki brązowy - gdzie on mi się tam zmieścił...?? + foto.....??!! -
Morisek28 wrote:Haha Klaudia siostra Cie poucza?
najstarsza:/ i oczywiscie wyjechala z tematem - kiedy planujesz dzieci? (nic jej nie mowilam ze juz sie staramy bo by mnie zameczyla wlaczajac w to rady co do pozycji seksualnych i innych bardzo intymnych sfer:/) powiedzialam jej ze tarczyce musze wyleczyc i ze nic nie planuje jak bedzie to bedzie jak nie to nie xD -
Kena1983 wrote:Haha może tak niedosłownie w temacie ale ostatnio nabijałam się z uczniami z jednej dziewczyny odnośnie FB...
"jem śniadanie - jajecznica...mniam + foto; 10 min. później...robię make up + foto, co tu dziś założyć + 2 x foto bluzek... etc.etc..."
gadka szmatka - nie wytrzymałam i pytam dzieciaków" a jak ją przycisnęło do klopa - to też relację i foto zamieściła?...ojej jaki klocek i jaki brązowy - gdzie on mi się tam zmieścił...?? + foto.....??!!
hahahaha xD