Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moris skad ta tesiowa krowa bierze takie teksty?
Moja siostra jakis czs temu mowi cos w stylu ja zmeczona po calym dniu w pracy potem obiad dzieci a temu (mezowi) sie jeszcze ruchac chce. powiedzialam jej ze powinna sie cieszyc ze maz jeszcze chce ja ''ruchac'' a nie narzekac. debilka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:17
-
no wlasnie przy wszystkich niestety
a pojechalam jej bo mnie wkurzyla za pare lat bedzie narzekac ze chlop jej nie chce ''ruchac'' i w ogole jest denerwujaca zawsze sie wymadrza i w ogole;p
-
Wczoraj miałam koszmarny dzień.
W pracy zadzwonił do mnie tata i mówi, że policja mnie szuka. Okazało się, że szukają osób oszukanych przez jakiegoś sprzedawcę na allegro. Ale ja prawie zawału dostałam.
Potem zgubiłam zawieszkę do bransoletki. Takie śliczne serduszko, dostałam je od męża. No to wróciłam do pracy, przeszukałam biurko,pod biurkiem, korytarz, toalety... Panią sprzątającą biuro zaczepiłam, czy nie widziała, poszłam na parking gdzie stało auto, przeszukałam też całe auto... Nie ma, przepadła. Tak mi szkoda jej było. A w doku jak wysypałam całą zawartość torebki, okazało się, że była w niej... Musiała mi się odpiąć jak grzebałam w torebce i wpadła na dno.
Dziś mąż pojechał do pracy i już się z nim pokłóciłam w smsach. Napisałam, ze ja już nie chcę się starać.
W sumie tak całkiem serio to się zastanawiam, czy w ogóle jeszcze się starać.
Trzy nieudane ciąże... moze bez sensu jest próbować kolejny raz. Moze sobie odpuścić. -
Myszko faktycznie fatalny dzien ale moze kawa ze znajomymi poprawi Ci humor?
Madlenka no faktycznie mistrz, po co maluja plot? no bo zmiany ^^
dopiero co skonczylam sprzatac jestem tak padnieta ze nawet nie mam sily sie umyc a co dopiero isc na festyn -
Klaudia N. wrote:Myszko faktycznie fatalny dzien ale moze kawa ze znajomymi poprawi Ci humor?
NIe przepadam za nimi. Zresztą to kolega męża, który ostatnio co chwilę zmienia dziewczyny i z każdą przychodzi do nas.
Oj, mam mega kryzys. -
Klaudia N. wrote:hmmm, to proponuje kawe z % wszystko bedzie jakies latwiejsze do zniesienia ;p
NO chyba tak.
No i na zakupach po obiedzie kupię sobie coś dobrego, słodkiego na wieczór.
Bo czekolada ie zadaje pytań. Czekolada rozumie. -
nick nieaktualny
-
padlam dwa razy haha najpierw z mojego picia WÓDY haha a teraz z maslanki haha
obraczki juz sa, pozniej sie pochwale:) teraz siedze sobie z laptopkiem przed tv, pije kawke, jem ciasteczko a P gra w cos. Na 18 idziemy na zakonczenie sezonu szkoly tanca, w ktorej tanczy mmoja siostra:)
jak mija wam dzien?