Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko Moris czytam tego twojego poraz czwarty i nie mogłam zaczaic o co chodzi bo przeczytałam 260gram i mówię taka mała się urodziłas potem myślę że to głupie no bo jak tak mało.... Potem patrzę któryś raz a to 260 kg głuptasie!!!! Mam nadzieję że swojego chłopa nie zamieczasz takimi wywodami
Ps kochane od paru dni zaczęłam czuć ruchy żelusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:09
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa-dominika wrote:Ale mówicie ze z serduszkami się wstrzymać?
Lepiej się wstrzymać, chociaż... w każdym razie oboje się smarujecie... bo jak nie to Twój może cie z powrotem zarazić (nawet jeśli jego nic nie piecze)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 13:24
2020
2023 -
Morisek28 wrote:I nie czekaj z tym,serio. To samo nie przejdzie. Ja mialam po cewnikowaniu po operacji.
mozesz poki co podmyc sie jogurtem naturalnym.
mirabelko,madlnenko nic straconego! Nie smutac! Kamka ciebie tez to dotyczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Czy można spać 27h z przerwą tylko na prysznic...???można! i generalnie nie tykam w najbliższym czasie żadnego alkoholu...co prawda dało się na jakiś czas nie myśleć o niczym...zapomnieć o wszystkich problemach, ale... dziś wszystko niestety wróciło i do tego doszedł ból pleców...bo ileż można leżeć...
będą mieli w szkole polewkę...oj będą... -
hejkaaa
ja znowu gadam z siostra i mysle jaka scieme jej wcisnac ze nie moge jechac jej dzieci pilnowac, co roku ten sam problem, jedz pilnuj jej dzieci ona da Ci na bilet i tyle, bo jej sie to bardziej oplaca niz placic 200 euro za dziecko za 2 tygodnie. a ze tak powiem chuj mnie to obchodzi, jak ja bym potrzebowala to by pewnie nie przyjechala i nie rozumie ze caly rok zapierdalam i nie mam ochoty jeszcze w wakacje jechac pilnowac jej dzieci (do nich oczywiscie nic nie mam) denerwuje mnie jej podejscie bo poprosi kogod niby a potem traktuje jak pracownika i jeszcze ciesz sie ze mozesz za darmo pilnowac jej dzieci, o nie, czasami cos tam Ci kupi i kupi Ci karte do telefonu, nei no jebnieta jest. musialam sie wygadac -
ooo fajne polaczenie
i tak moris nie jest ona normalna, wlasnie wymyslam wymowki i mam tak:
14 lipca ide o endokrynologa, i powiem jeszcze ze musze isc do dentysty wiec lipiec z glowy a w sierpniu bede sie przygotowywac na obrone. dziekuje do widzenia, niech sie gniewa na mnie nawet no ale sory nie bede sobie marnowac wakacji szczegolnie po tym jak wlasnie powiedziala cos w stylu bardziej oplaca mi sie zaplacic 90 euro za bilet komus nawet w dwie strony niz 200 euro za dziecko.