Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny!!! Ostatnio miałam długą przerwę na Ovu, jakoś mi ta stronka umkła,ale dziś znów poszperałam i trafiłam na ten sympatyczny wątek. Moja historia jest dość długa i niezbyt przyjemna, ale na dzieńdzisiejszy jest już dobrze i jesteśmy właśnie w pierwszym cyklu starań. Dość długo nie mierzyłam temp ale orientacyjnie w ten weekend miałam ovulke. Dobrze, że w weekend bo mój mąż w tygodniu pracuje w delegacjach, więc ogólnie rzecz biorąc aura sprzyjająca:) Jak on to mówi, wystarczy na mnie dobrze kichnąć i już jestem w ciąży więc mam nadzieję, że nie będziemy musieli długo czekać na te upragnione 2 kreseczki, bo niestety jesteśmy ciągle w dwójkę. Także trzymam kciuki za każdą z Was i za siebie tez:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Dziękuje Madlenka, zobaczymy za około 2 tygodnie:) napewno dam znać, a teraz będę się obserwowaćNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Wiem, ze temp trzeba spr o tej samej porze ale dzis musialam to zrobic 20 min wczesniej i powiem wam jak narazie wszystko to mi sie podoba. Pewnie znowu spadne z wysokiego konia jak to mowia ale co tam. A moze wrecz przeciwnie bedzie prezent dla meza. Jeszcze kilka dni, jeszcze kilka dni.
-
U mnie może być ściemo-owulacja
Mąż mnie przekonał ostatnio że mimo wszystko nie powinniśmy niczego odkładać
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Hejka wszystkim
Witam nowe dziewczyny i zycze Powodzenia
Mirabelka fajny lekarz, arturowa smigaj do niego tez;)
Domi polecam zakynthos. Jak byście chcieli tam pojechać to Wam powiem co i jak na wyspie.na moim fb możesz zobaczyć zdjęcia z tamtad
A ja nie będę chyba testowac teraz ni chyba ze okresu nie będzie ze 3 tyg jeszcze; ) -
Morisek najlepsze jest to ze nie wiem, nie patrze w ogole na wykres, nie chce nic wiedziec
nie staramy sie teraz i koniec, aczkolwiek odnie stronimy
a niedziela jak byla och...
:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:05
-
Moris, Twoja tesciowa, podobnie jak ludzie pokroju mojej siostry nie rozumieja takich abstrakcyjnych slow jak wsparcie, bezinteresowna pomoc czy tez odpowiedzialnosc;)
-
Hej dziewczyny.
U mnie @ także odpuszczenie też nic nie daje ;/
Morisku ja bym brała kasę, cel uświęca środki. No chyba, że naprawdę nie chcesz podchodzić do ivf.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
ciekawe jak bedzie u mnie tym razem, teraz to ja nawet nie chce zajsc bo mi ktoras z dziewczyn napisala ze z takim tsh to i poronic bym mogla? pozyjemy zobaczymy, byle do wizyty endo i jazda, mam nadzieje ze dostane od razu tabletki