Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:matko! ile ona ma lat?! Masakra... dobrze to obmyślałaś
Ja wiem że to Twoja siostra ale nie rozumiem kompletnie jej podejścia...
no wyobraz sobie ze 32 lata, zachowuje sie jakby miala 15. najbardziej wkurza mnie to, ze jak ja bym potrzebowala pomocy to bym sie nie doprosila. w ogole z ta moja rodziną to jakas katastrofa:/ -
a no i nie dosc ze jechalabym robidc za darmo w zasadzie (nie chodzi mi jako tako o kase) to jeszcze bym stracila bo musialabym odwolac zajecia wakacyjne, czyli mysle ze jakies 400-500 zl za miesiac straty. powiedzcie prosze nie wyjde na potwora jak jej powiem ze nie?
-
nie wiem co mam robic.
w dodatku w lipcu mialam isc do endokrynologa i dentyste chcialam ogarnac (aczkolwiek z lipcem nie wiadomo jeszcze czy bedzie potrzebowac niani czy nie) a w sierpniu nauka na obrone -
madlenka wrote:Hej, dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was miała kremowy śluz a w nim bardziej kremowe, mocno rozciągliwe glutki?
Mirabelka, super, że znalazłaś takiego lekarza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 20:08
-
nie to, że codziennie i cąły czas, ale glutki potrafią wypaść. cytologię miałam robioną i czysto, więc to ciążowe u mnie. śluz mam cały czas mleczno-kremowy i cholernie go dużo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 20:19