Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamka oby jednak się pojawiła druga kreska
Domi nie mam pojecia.
Ja wczoraj ledwo dalam rade juz. Caly dzień z przyjaciolka ktora ma tak piękny ciaZowy brzuszek ze nie da sie go nie pozazdrościć do tego spotkałam kuzynke z rownie slicznym brzuszkiem i bylo pelno innych zafasolkowanych a kazdy znajomy zadawal pytanie "a kiedy wy?"
Zdalam sobie sprawę z tego jak bardzo rez bym chciała byc w ciazy. W koncu będę (mam nadzieje) tyle ze wkurza mnie ten swiat ze każe nam wszystkim tutaj czekac tyle
KONIEC SMETOW
Milego dnia -
nick nieaktualnyHej. Ja dzisiaj cały dzień w pracy, a wczoraj byłam na pogotowiu bo mnie coś zsypalo na szyi, klatce piersiowej i piersiach. Takie czerwone plamy jaj po oparzeniu. Dostałam leki i dwa zastrzyki. Tylek po nich boli mnie do dzisiaj. A najlepsze jest to ze nikt nie wie co to jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domina - drożdżyca albo jakaś inna infekcja (jeśli inna to moja metoda nie pomoże)... u mnie zwykle jest drożdżyca... jak nie mam jak iść do gin. to sama kupuje w aptece clotrimazolum w kremie i tego używam przez kilka dni (niby tak sie nie powinno robic, ale co tam) , u mnie to zawsze załatwia sprawę... potem jakieś tabletki dopochwowe z probiotykiem, żeby odbudowac florę bakteryjną i jest git. Aha faceta też trzeba smarować... bo Cię z powrotem zarazi...
Jeżeli dopiero zaczyna się coś dziać... to mi wystarcza coś takiego (probiotyk)...
http://www.doz.pl/leki/p179-Lactovaginal
PS pij dużo jogurtów i nie podmywaj sie za często(to jedna z przyczyn)2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sterydy sa w ogole jakies uniwersalne chyba, przeciwzapalnie tez dzialaja (tak mowila pani weterynarz jak dawala mojemu psu - wiem glupie porownanie:D)