Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Marietta wrote:Nie było tragicznie, dość intensywa, trochę skrzepów. Ale nie czułam, żeby torbiel pękała... i po @ bolało podobnie jak przed...
Nie wiem, czy mogłabym przeoczyć pęknięcie takiej dużej torbieli?
Też miałam torbiel, była widoczna na usg przez 2 miesiące, a później zniknęła, gin powiedział że jakiś tam ślad po niej został. No ale żeby po kilku dniach zniknęła? to dziwne...
Morisek jeżeli jest jakakolwiek nadzieja i realna szansa na swoje bobo to walcz!!!
-
Morisku rozumiem Twoją złość, jak potrzebujesz to rozwal coś, wypal paczkę fajek, nachlej się. Nie ma w życiu nic gorszego niż bezsilność, choćby się człowiek brzydko powiem zesrał to na niektóre rzeczy wpływu nie ma. A to najbardziej wkur....e uczucie na świecie. Nie chcę pisać "musisz mieć nadzieję" itp bo wiem z autopsji jak takie teksty wkurzają. Napiszę tylko, że zawsze możesz się choć tutaj wyżalić z najczarniejszych myśli a my pomożemy jak możemy.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:Faszeruje się wit D i w 3dc idę znowu robic amh tylko w innym labo. N ie wiem co to da ale ginekolog mi kazała
a tak wogole priv!
a i witam sieMorisek28 lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyMORISKU wiem, że nie jestem waszą znajomą, nie rozmawiam tu z Wami, ale chciałabym Ci coś od siebie napisać. Jesteś bardzo silną kobietą, jesteś bardzo wytrwała w dążeniu do TEGO celu... nie daj się losowi podeptać!!! Jeśli tyle przetrwałaś walcz do końca, choćby sytuacja wydawała Ci sie beznadziejna! Teraz masz jeszcze szanse, za parę lat możesz sobie pluć w twarz, że nie spróbowałaś. Bardzo mocno cię tulę :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek chciałam cie poinformować że niedługo mam urlop, więc jak mąż będzie jechał w Twoje okolice to tak jak obiecałam się zobaczymy. I nie wiem czy powinnaś się z tego powodu cieszyć.
Więc proszę Cię OGARNIJ SIĘWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 18:36