Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufcik tulę
Co by nie było postu pod postem:
Już wiem chyba co zrobię z zapasu daktyli http://ammniam.pl/cukier-daktylowy/
A teraz skończyłam robić pomidorówkę. W diecie jej nie ma ale no cóż ;] za długo już za mną chodziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 17:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:15
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:16
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
No to mam wyniki, progesteron 15,23.
Moja matka tak się bała żebym przypadkiem anemii nie miała a żelazo 136 (!)
Ostatnio miałam 63.. także ten.. jak widac można mieć dobre wyniki jedząc tylko chude mięsko.
Płytki mi tylko spadły trochę a to u mnie najważniejsze akurat.
Swoja drogą mam 2 rzexzy, które cały czas mam poza norma i są bazofile, których poziom mam tak niski jakbym ich nie miała i teraz monocytu sporo oczywiście czytanie w necie = białaczka, ziarnica itp.. nie czytam więcej -
Heloo :0
Moris, ostatnio czytałam, że jak ktoś ma takie sny to znaczy, że ma zdrowe życie erotyczne, więc nie martw się.
Heh, na parapetówie byłam jedyną niepijącą, a spalam najdłużej...nie licząc siku o 6 rano - 10 h strzeliło...a i jeszcze bym pospała...
-
Hej. Co za pogoda! Jakaś depresyjna, tylko zakopać się pod koc i nie odchodzić od telewizora cały dzień. Głowa mnie tylko boli od tego deszczu. Sypialnia, a raczej łóżko wypróbowane. Powiem, że jak najbardziej sprzyja płodzeniu dzieci
niecierpliwa-dominika, kamka, Kena1983, Mirabelka30, arturowa, kr0pka, Morisek28, Ajka, Nymeria, AnaAna lubią tę wiadomość
-
Hej, czytałam przed chwilą pewien wątek tutaj i tak się zastanawiam, CZEMU KOBIETY TAK NIE LUBIĄ ROBIĆ BETY ?? Tylko pytania typu:mam tydzień do @ ale zrobiłam test i I kreska, czy jestem w ciąży bo mam ....(wstawić dowolny objaw czegokolwiek)?
Morisek28 lubi tę wiadomość
Nie miałam na myśli nikogo z tego wątku, absolutnie nie
Chodzi mi o niektóre wpisy z innych wątków. Raz jest cień, raz nie i taka męka i zamęczanie dziwnymi pytaniami. Jakby można było potwierdzić ciążę przez internet Zamiast pójść na betę i tak jak piszesz, nie doszukiwać się cieni.
Wniosek z tego taki, że nie trzeba łazić gdzie popadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:35
No u mnie w Lux Medzie 65 zł na szczęście jest jeszcze Alab, już nie pamietam ile tam była beta ale max 30
Wylazłam dopiero z wanny wyleżałam się z maseczką na swym paskudnym ryju (kurde, nie ladnieje od tych maseczek ), odżywką na włosach, w kapieli solnej i jaak mi dobrze z mieszkania posprzatana tylko kuchnia i odkurzone ale mam to gdzieś. Tylko szkoda, że znowu firanek nie wrzucilismy do prania a teraz to jjż nie wiem czy mi się chce.
Zrobiłam pasztet cukiniowo marchewkowy. Nie do końca wyszedł o jak zwykle dodałam za dużo jajka ale jest dobry. Tylko nie ppwiem, żeby smakował jak pasztet, jak dla mnie to smak.. kotletów mielonych, serio
Zastanawiam sie nad zamowieniem musli na zamowienie. Znam w sumie te stonę od lat ale chyba teraz sobie zamówię a co, czasem można zaszaleć -
.
No niestety.. dlatego awet badania jakies jesli mam robić na wlasną rekę i placic to wole isć do Alabu. Jeszcze dla zameldowanych w Zabkach jest zniżka (co prawda ja nie jestem ale panie jakos uznały, że jestem więc nie wyprowadzam z błedu).
Mirabelka o tą Ci chodzi? http://musli.takjakchcesz.pl/
Ja na poczatku byłam sceptyczna ale w sumie patrząc na to, że to tuba 1,7 litra a dla mnie to i tak dodatek a nie podstawa to w sumie czemu nie kupić
Eeej my mamy szarą kanapę i jest super ma fioletowe dodatki więc to jej uroku dodaje -
.
nick nieaktualny