Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co, przed chwilą szukałam na necie czy ktoś może już takiego testu domowego na krew nie wyprodukował i trafiłam na artykuły o domowych sposobach sprawdzania ciąży.
Nie wiem czy słyszałyście o tej metodzie, ale pisze, żeby sypnąć do naczynia ze 3 łyżeczki sody oczyszczonej i nasikać- jeśli się będzie pienić to ciąża, jeśli nie to brak:D
Brzmi śmiesznie, ale ponoć starsze pokolenia tak sobie radziły z diagnozowaniem ciąży i na forum, na którym to czytałam bardzo dużej ilości się zgadzało- te co nie były w ciąży faktycznie nie miały piany, a te, którym się pieniło za chwilę pisały, że dwie kreski mają -
Odwiedziła mnie córa kuzyna, która rozpoczęła w tym roku studia z pedagogiki wczesnoszkolnej...już po dwóch tygodniach zła na mnie, że podpuszczałam ją na studia dzienne...tłumaczę, że głupia i, że jak ma możliwość to tylko taka forma studiowania - przedłużenie młodości...no nie przetłumaczysz...zaczęłam się śmiać, że zła to dopiero będzie, jak pracę zacznie
No, ale właśnie sobie uświadomiłam, że ja to mieszkałam w akademiku, więc było wesoło...a ona na mieszkaniu - chyba nie ma zgranych ludzi -
Gdziekolwiek by się nie mieszkało - jak można być niezadowolonym, że się studiuje...()tzn. że bez większego bólu ma taką możliwość finansową)
ech mam nadzieję,że młoda wyluzuje... tak przy ciotce (jej babci)nie chciałam nic mówić...ale chyba wproszę się na jakiś weekend pobalować z młodzieżą
Morisek - to we Wrocku - pokażemy młodzieży jak się bawi ??!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 19:46
-
Poplakałam się
-
Wyciagnęłam malibu z "barku" (czyt. mniejsze cargo), przywiezione jeszcze z Majorki
I żegnam się dziś z pewną grupą kulinarną (Morisek będzie wiedziała którą) bo mam już dość.. chyba wole korzystac z blogów.. -
nick nieaktualny
-
Kena mi tam rośnie po kilka, brrr.. dziś się pozbywałam
Dobra, chyba czas się położyć spać.. jutro do pracy, czeeemuu?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:17
Karolina_karolina, Nymeria lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.