Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj ja też mam nadziejè, że siè zdziwisz Arturowa
Przyzwyczajać się Morisku? Dla mnie to zupelnie inna bajka byla. Taka nierealna.
Marcin mi zrobił 2 zdjecia z Hubim ale wyszlam na nich koszmarnie ale ale.. mam to w dupie chyba i tak wrzucę na fb -
Mirabelka....to nie tak miało być....co to za ignorowanie moich zarządzeń ....zła matka natura...
a ja już po wizycie, po której jestem rozczarowana i nadal mam milion pytań...
1. Lekarza sam w szoku - wyciachane coś z mojego jajnika to UWAGA - krwotoczna torbiel ciałka żółtego!!! (tzn. dobrze, że nic złośliwego etc., ale przecież to cholerstwo powinno się samo wchłonąć - a u mnie przetrwało ponad trzy lata! )
2. Co się dzieje teraz - nie wiem - bo mi usg nie zrobił....bo nie włączone...<bez komentarza>
3. zalecenie - zgłosi się do kliniki leczenia niepłodności
i ewentualnie ponowne HSG...chociaż z tak rozpłaszczonym jajowodem nie ryzykowałby ciąży naturalnej...no i powtórka AMH.
Czyli - muszę dzwonić do mojego lekarza i wszystko zacząć od nowa...
Nie wiem co robić - I TU, MOJE KOCHANE- LICZĘ NA WASZE PODPOWIEDZI. Umawiać się już teraz czy czekać na @ ?? choć bez dupka to kto wie kiedy się pojawi....??? -
Zarządzenie nr 1_X_2015
Zobowiązuję Matkę Naturę do wyposażenia w najbliższym cyklu, w nowe życie, które przez 9 miesięcy zdrowo będzie rozwijało się w organizmie i finalnie bezproblemowo pojawi się na tym ziemskim padole niżej wymienione osobistości:
Szanowne Panie:
Ajka,AnaAna, Arturowa, Mirabelka, Niecierpliwa-Dominika, Morisek, Kropka, Eunice, D-dawna, Fufka, Klaudia N., Rafaello, Mysz, Kena i wszystkie NASZE FORUMOWICZKI, o których niechcący zapomniałam.
Zarządzenie wchodzi z dniem ogłoszenia. Niewykonanie skutkuje...pipp....pippp...pip<cenzura>.arturowa, Nymeria, Morisek28, Ajka, ważka, Mirabelka30, eunice, AnaAna, Rafaello lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:24
Kena1983, ciri22, kr0pka, Nymeria, Morisek28, ważka, Ajka, aaagaaatka, AnaAna lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Mówilam, że będzie lepiej? Mówiłam? To się słuchać nastepnym razem jak Kropka mówi
Oj sikaj na test no czy mamy do Ciebie przyjechać?
Kena cieszę sie, że to nic złośliwego :*
A ja pomidorową zakąsiłam ostrymi chipsami piri piri a potem krówką.. tiaa... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:24
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Arturowa... jest lepiej i tego trzeba się trzymać... zmiana jest we właściwą stronę
Mam nadzieje, że w środę dowiecie się, że jest jakaś konkretna przyczyna i że to cos co można leczyć...
Powodzenia
PS robiliście USG?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:57
2020
2023 -
Nie robiliśmy usg, z tego co wiem lekarz ma wszystko w gabinecie i robi na miejscu. Nie chciałam już męża namawiać, stresowałby się tylko dwa razy. I tak się boję że się rozmyśli czy coś...
arturowa wrote:Nie robiliśmy usg, z tego co wiem lekarz ma wszystko w gabinecie i robi na miejscu. Nie chciałam już męża namawiać, stresowałby się tylko dwa razy. I tak się boję że się rozmyśli czy coś...
No to spoko, u nas niestety wizyta bez usg, wiec musieliśmy dorobić...
Chyba by się teraz tak nagle nie rozmyślił, to pojutrze juz... trzymam kciuki, a Ty w razie co za uszy go do gabinetu zatargaj...2020
2023 -
Ech... pewnie masz rację, niepotrzebnie panikuję że się rozmyśli. Trochę mi zajęło przekonanie go że "samo się nie naprawi"...
Chociaż widzi już chyba że niepotrzebnie tyle zwlekał.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Ja nic nie wiem.
Zajebiste te nowe zarządzenie! Wlasnie próbuje sie dostosowac i leze spokojnie i czekam na wielkie spotkanie plemniora z komorka:p poszlam za rada dziewczyn z komentarzy pamiętnika i nie czekalam do jutra. Zrobie znowu jutro owu testa a następny będzie ciazowy za jakis czas nie mowie ile bo i tak sie do terminu nie stosuje:p
A ten list to faktycznie fotoradar 73 na h dozwolone 50 i 200 do zapłaty.
Arturowa super ze jest poprawa! Może ta soda to znak? :p czy osoby mi sie pomieszaly z piana na 3 palce?
Dobraboc:) -
Arturowa trzymam kciuki baaardzo mocno! Jak za Was wszystkie z reszta super ze wyniki są lepsze
Kena nie dziwię się że jesteś sfrustrowana... Pod zarządzeniem podpisuję się rękami i nogami
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]