Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybiła północ co oznacza początek 5 m-ca. Wydaje się to tak nierealne, że wciąż ciężko mi uwierzyć głupio mi trochę tu o tym pisać, nie chce żeby komuś było przykro, ale tak się z Wami zzylam, że żadne inne forum mnie nie wciąga.
Ajka, kr0pka, arturowa, Nymeria, Kena1983, AnaAna lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Aaagaatka ale czemu miałoby być nam przykro? Ja tam sie cieszę z każdą z Was "ciężarówek" tutaj
Zrobiłam teściora, wynik oczywiście taki sam jak zawsze, nic nowego -
Dopiero teraz przeczytałam wiadomości od Was, po moim zdołowanym wpisie z piątkowego poranka. Dzięki za wsparcie.
Generalnie to ja teraz czuję, jakby już nic dobrego w życiu miało mnie nie spotkać. Wczoraj powiedziałam to mężowi. Generalnie ja w tym roku już nie chcę nawet myśleć o ciąży. Ale wiem, że w przyszłym roku mąż będzie mnie namawiał.
Lekarz powiedział, że ta mutacja MTHFR, to bardzo duża część społeczeństwa to ma i nawet nie wie. I że wystarczy brać leki i ciążę można donosić. Tylko, że mi już raz leki nie pomogły. Teraz myśl o tym, że miałabym być w ciąży jest tak abstrakcyjna... Matko, przecież USG to bedzie największy stres... Poprzednim razem przed wizytami u ginekologa, to ja z nerwów miałam aż rozwolnienie, a przecież ani to, ani to nie jest w ciąży wskazane. No i jeszcze mega stres w pracy, awantura w prezencie od koleżanki, że wyszła z roboty roztrzęsiona, szkolenie zewnętrzenee, które prowadziałm wtedy po raz pierwszy, choroba, chora latałam do roboty... -
Dlatego ja postanowilam, że pierwszy (tak, pierwszy) raz w życiu idę na wybory. Nie przyłożę ręki do ich wygranej. Nie ma kurwa bata.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:24
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Jakby co to wrzuciłam na fb fotę z Hubim
Ja mam nadzieję, że to oszołomstwo moherowe do władzy jednak nie dojdzie. Przecież ostatnio mi się coś o uszy obiło, że lekarz będzie mógł odmówić wykonania badań prenatalnych. Ciemnogród, średniowiecze i tyle -
nick nieaktualnyArturowa, tak- totalny brak piany, jak wygazowane piwo:) Patrzyłam na to przez chwilę i po kilkunastu sekundach pojawił się... jeden malutki pęcherzyk powietrza:D Żadnej piany nie było:)Dziś mam dopiero drugi dzień wyższej temperatury, więc w sumie to by było logiczne.
Zastanawia mnie, czy jest możliwe, że pęcherzyk, który w 12 dc jest na tyle duży, że ginekolog prognozuje pękniecie następnego dnia, pęka dopiero około 18 dnia?
Bo w 12 dc byłam na monitoringu i miał niby pęknąć, ale temperatura podskoczyła mi dopiero wczoraj(19 dc), a test owulacyjny to mi w ogóle wyszedł 14 dnia, z tym że kreska była minimalnie słabsza od tej kontrolnej, ale wyraźna. Robiłam tylko jeden, bo mi został, więc postanowiłam zużyć. -
Dziewczyny bez paniki. Zanim oni coś ustala i przegłosują to my już będziemy mieć po 5 dzieci.Zawsze opozycja robi raban przed wyborami. A finalnie i tak nic nie zmienią. To nie jest takie proste...
To trwa czasem lata.
A jeśli chodzi o prenatalne to jest faktycznie chore ale przeciez lekarza nie zmuszę. A z drugiej strony te prenatalne też ładna panikę sieją. Co trzeci dziewczyna na fioletowej ma coś nie tak na tych prenatalnych. A jaki to stres i czekanie a i tak jest ok.
Więc ten chory nacisk na prenatalne też nie popieram.
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
Arturowa następna jest monia30, następna chyba ja dziewiąty miesiąc mi leci
Ja myślę że Po nie wygra ale te mniejszosciowe partie będą miały większe poparcie niż dotychczas i się jakoś dogadaja, bo pisiory to raczej z nikim...
Kropka fajne zdjęcie i słodki ten Hubi
Napisałam niby z tą soda że zabobon ale nie mogę się doczekać testu arturowej
U Agatka już piąty szybko leci, pokaz brzusia
Myszka musisz poukładać sobie w głowie bo myślę że dziecko chcesz mieć a z takimi obawami nie będzie łatwo, może jakiś psycholog tobie pomoże.arturowa lubi tę wiadomość
-
dzien dobry. powiem tylko głupi kraj. i glupia klaudia. jak pisalam ogloszenie to napisalam sobie ze juz jestem absolwentka magisterskich (bo stwierdzilam ze i tak za niedlugo bede i nie bedzie mi sie chcialo zmieniac ogloszenia albo zapomne) czyli jednym slowem naklamalam troszke;p a wlasnie dostalam mesydż od szkoły jezykowej angmen u mnie w miescie z oferta pracy (juz chyba 3 czy 4 raz sie ze mna kontaktuja) i co robic? chyba musze poczekac az zdam tego mgr ;/
-
w ogooole! zapomnialam Wam wczoraj napisac jaki podupiony sen mialam! ;/
stoimy w jakims jakby duzym domu czy cos, po lewej stoi R a ja na rekach trzymam małą piękną istotkę (wyglądała mi na dziewczynkę) i mówię do R "to była dobra decyzja" i nagle widze, ze jestem na wozku inwalidzkim wiecie, tak jakbym miala wybor albo dziecko albo wozek inw i mowie do R nie martw się, stanę na nogi, czuję to. i potem widzę schody obłożone poduszkami i probuje po nich wejsc i ledwo ledwo ale sie udaje.... kumacie czacze? ;/ -
Dzień dobry.
Kropka za wcześnie - za 4 dni ma się pojawić druga krecha i basta!
wyglądam dziś jakbym imprezowała przez tydzień non stop...efekt...może z 2 h snu...totalnie rozregulowałam organizm...do 2.30 czytałam książkę - aż...mi oczy łzawiły - spróbowałam zasnąć...dupa...
-
juz mi się na mózg rzuca.. zamiast specjalista ds. płatności widzę specjalista ds. płodności.. tiaaa..
Nymeria, Ajka lubią tę wiadomość