X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, na rozluznienie atmosfery suchar z fejsa!

jak nazywa się weronika w ogniu?

FAJERwerka :D

D-dawna, Morisek28, Nymeria, arturowa lubią tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Ja powiedziałam o kobietach w ciąży co palą. I zdania nie zmienię.
    Co nie oznacza ze nie będę z Tobą rozmawiać.

Klaudia :D nie mogę:D

Gretka a orientujesz się jak to się ma do adopcji zarodka? Bo na fb dziewczyny pisza ,że jak pis wygra to in vitro będzie ale bez mrożenia i bez stymulacji bo oni są przeciwko mrożeniu wlasnie.

Kena powiem Ci w sekrecie ze u siebie przed chwilą odkryłam 2 włosy na sutku. Juz ich nie ma, ale sprawdzilo sie "nie śmiej się dziadku..."

Do tego będą musieli zmienić ustawę, a to chwile potrwa... także Moris chudnij i do dzieła...

2020 :)
    2023 :)
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to wydaje mi się, że w sumie to nawet Kościół czegos takiego nie poprze, bo te zarodki już są... więc jeżeli nie będzie można ich adoptować to de facto... nie mają szans się urodzić...

Mogą ewentualnie zakazać mrożenia... a po jakimś czasie adopcja zarodka nie będzie możliwa, bo nie będzie już zarodków do adopcji...

ale to tylko moje przemyślenia...

D-dawna lubi tę wiadomość

• Ajka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Ehhhh Ajka nie dobijaj :( waga niemile w miejscu stanęła

To trzeba odkopać orbitrek/rowerek czy co tam posiadasz... i ruszy... na przestój ćwiczenia są najlepsze... no chyba że z tą torbielą nie możesz...

• Rafaello Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję, że jak pisory wygrają (odpukać!) to nic nie nagrzebią w in vitro itp. sprawach, chociaż to jest niestety bardzo prawdopodobne:/

• Ajka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety masz racje... inteligencja i kultura osobista jak u Twojej teściowej...

• gretka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Ja powiedziałam o kobietach w ciąży co palą. I zdania nie zmienię.
    Co nie oznacza ze nie będę z Tobą rozmawiać.

Klaudia :D nie mogę:D

Gretka a orientujesz się jak to się ma do adopcji zarodka? Bo na fb dziewczyny pisza ,że jak pis wygra to in vitro będzie ale bez mrożenia i bez stymulacji bo oni są przeciwko mrożeniu wlasnie.

Kena powiem Ci w sekrecie ze u siebie przed chwilą odkryłam 2 włosy na sutku. Juz ich nie ma, ale sprawdzilo sie "nie śmiej się dziadku..."
    nie iwm nic na temat, poza tym ze napewno nie sa w temacie- jak nie beda mrozic- to co w wypadku gdy nie trafi lekarz ze stymulacja/ pacjentka zareaguje tak a nie inaczej- bedzie hiperka i transfer sie nie odbedzie??? zdaje sie ze ich wiedza jest b. ograniczona.....

gretka
  • monia30 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.

My sie nadal kulamy w dwupaku, ale szczerze mam juz serdecznie dosc i chce juz rodzic...

Trzymam za Was caly czas kciuki i czekam na kolejne dwie kreseczki u Was :)

Nymeria lubi tę wiadomość

201510241762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    nie iwm nic na temat, poza tym ze napewno nie sa w temacie- jak nie beda mrozic- to co w wypadku gdy nie trafi lekarz ze stymulacja/ pacjentka zareaguje tak a nie inaczej- bedzie hiperka i transfer sie nie odbedzie??? zdaje sie ze ich wiedza jest b. ograniczona.....
    jak nie będą mogli mrozić to i stymulować nie beda, ew jakąs lamettą na 2 pęcherzyki, więc hiperka nie grozi- inna sprawa, co jesli w dniu ew. transferu poziom prg będzie zbyt wysoki i transfer wtedy nie ma sensu, bo się nie uda. no ale- pozostaje wierzyć, że jednak większość społeczeństwa jest ZA ivf i będa sie bali mocno grzebać, a nawet jesli, to najpierw zajmą się Smolenskiem ;p a i zmiana ustawy troche czasu zajmuje... poza tym... można wybyc np do Czech i ominąć nasze prawo//

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 15:14

• monia30 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:

Monia na kiedy Tp?

wg usg to 28.1o i tego gin kazal sie trzymac, a wg om to magiczna data hehe 1.11

201510241762.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    dobra, na rozluznienie atmosfery suchar z fejsa!

jak nazywa się weronika w ogniu?

FAJERwerka :D

Zajebiste :|

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba przesadzacie że pis dorównuje teściowej Moriska... Wiadomo że pewnie jest tam masę "typowych Januszów" ale po to też cholerstwo, jakby mogli to wleźli by w d*pę Merkel i podobnym. Dzięki nim będziemy mieli bombowych gości którzy udają uchodźców :/

Nie wydaje mi się żeby dali radę wprowadzić jakieś duże zmiany jeśli chodzi o ivf, nawet jeśli by chcieli to po pierwsze- mieli by problem z prawem UE, które u nas obowiązuje, a po drugie- wiedzą że oburzenie dużej części społeczeństwa będzie zbyt duże.

A to że wstrzymali te kriotransfery to jest za czyich rządów? PO-PSL.

Mówię to jako politolog ;)
    Szczekają jak wszyscy żeby wygrać ale gunwo zrobią w tym temacie.

PS. Ja bym chciała żeby chociaż ten wrak w końcu był w kraju. W normalnym państwie to się robi od razu żeby zbadać rzetelnie przyczyny i zapobiegać im w przyszłości (np Holandia- samolot który rozbił się na Ukrainie)
    Wszystko jedno czy tam byli politycy takiej czy innej opcji, przedewszystkim to byli obywatele naszego kraju. Gdyby tam zginął ktoś z waszej rodziny to też każda by chciała wyjaśnić sprawę do końca...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 15:52

D-dawna lubi tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• Ajka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to myślałyście na kogo głosować... Ja pewnie na Petru...

• Ajka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa... jesli Po zostało by u władzy to wstrzymanie transferów nie przyciągnęło by się zbytnio w czasie. A tak...ale Tez mysle ze Pis nie będzie miał odwagi za dużo zmienić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 15:57

• arturowa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa- tak za rządów PO, ale jest to chwilowe, jednorazowe...po prostu w zwiazku z nowa ustawa trzeba nowe zgody uzyskac. Apropo- myslalas o ivf czy jestes przeciwna?

Moris najlepiej to niech oni sie niczym nie zajmuja ;p dlatego wszyscy siooo na wybory :D z dwojga złego wolę PO ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 16:07

gretka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Glosujmy na kropkę! Ona zrobi porządek :) :D
    tylko niech nie zakaże jeść mięsa, bo tego nie przeżyję :P

• kamka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak tak nie macie na kogo głosować to zagłosujcie na mojego znajomego https://www.facebook.com/marcin.latos?fref=ts lista 5 pozycja 18... wiem dobrze że mimo że jeszcze nie jest w sejmie to stara sie jak może i jak tylko jest opcja wstawienia sie za kimś w ważnej dla niego sprawie to tam jest...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:26

• Ajka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Arturowa, ale ja jestem z uproszczeniem systemu podadkowego, z reszta wiem ze oni beda probowali blokowac co głupsze pomysly pis i to dla mnie najwazniejsze... sami nic nie zrobia, bo i tak dostana tylko kilka %

a wogole moj M. z racji pracy mial do czynienia z ludzmi z PIS i ludzmi z PO... i ci z PO okazali sie uczciwsi... przynajmniej w takich finansowych relacjach hmmm powinno byc to dziwne... bo PIS niby z korupcja walczył...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 16:24

‹‹ 862 863 864 865 866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ