Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:20
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
czeeeść
Arturowa sikaj!
Kurna, przez ostatnich kilka dni dosłownie o 0,1kg dziennie spadała mi waga, dosżło wczoraj do 65,3.. wchodzę dziś na wagę - ponad 66.. WTF? Ale potem spojrzenie w lustro na pyzatą mordę = duphaston + zbliżająca się @ i mamy powód..
i kuźwa dzwoniłam dziś na bramce wchodząc do Kauflanda.. i nie mam zielonego pojęcia czym -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:23
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
no właśnie muszę dziś "przeiskać" i sprawdzić bo nie mam zamiaru znowu dzwonić. Jedyne 2 nowe rzeczy jakie na sobie miałam to majtki na których zabezpieczenie bym raczej widziała/czuła i koszulka ale z allegro a tam raczej nie sprzedają z zabezpieczeniami
Jak nei znajdę to najwyżej pójdę jak mój kolega do jakiegoś ochroniarza i poproszę, żeby mnie sprawdził tym ręcznym wykrywaczem -
nick nieaktualnyJa też robiłam wczoraj eksperymentalnie tą sodę Nie pieniła się ani troszeczkę, co by potwierdzało skuteczność, bo dokładnie tydzień temu na USG był jeszcze widoczny pęcherzyk, a dopiero dziś mi skoczyła temperatura, więc nawet gdybym zafasolkowała to jeszcze byłabym przed zagnieżdżeniem:)
-
nick nieaktualnyAcha co do tej sody to jeszcze też czytałam, że niektórzy robią to jako test na płeć, ale od 10 tc - jeśli się pieni to chłopiec, jeśli nie to dziewczynka:D
Ale w to jakoś nie wierzę,o ile potrafię sobie wyobrazić, że faktycznie ciąża powoduje w moczu kobiety jakąś substancję, która działa w sposób spieniający na sodę (w końcu testy ciążowe też się opierają na reakcjach chemicznych) to jakoś nie umiem sobie wyobrazić, że chłopcy wydzielają inne związki chemiczne niż dziewczynki:D -
hej baby ale naprodukowalyscie:) mywczoraj wrocilismy i mam dosc, byla impreza do 4 nad ranem potem musialam sie troche bic z facetami bo sie poprztykali i we dwoch na mojego sie rzucili i nie bylo nikogo zeby mi pomoc ich rozdzielac;/ boli mnie wszystko bo jeszcze kilkadziesiat lopat piachu i zwiru do betoniarki wrzucilam dodatkowo bylam operatorem wyciagarki i stalam na rtusztowaniu na wysokosci 3 metrow. Nie wiem co u mnie z ta owu, wczoraj rano i wieczorem sluz mnie zalewal ale z racji imprezy nie mierzylam temp i znowu bede myslec co by bylo gdybym zmierzyla ;p ale jakos tak tez mam to powoli gdzies, bedzie to bedzie tylko ten progesteron chcialam zrobic;/ za 2 h sikne na owu test i zobacze co pokaze, w czwartek kreska byla ciemniejsza niz w piatek i nie wiem. dostalam druga recenzje i 3,5 za prace srednia ocena 4. juz troche sie uczylam wczoraj i przedwczoraj i teraz musze sie za tgo porzadnie zabrac bo zostalo 8 dni. boje sie. w sumie moze to i dobrze mniej mysle o staraniach. trzeba wziac dupe w troki i isc z psami. nie chce mi sie.
-
nick nieaktualny
-
haha wariatki:) w takimn razie nie ide po sode ahahah
AHA! wszystko wiem, owu dopiero nadchodzi! piekny pozytywny tescik owu mam przed soba ;p
obczajcie te dzieciaki! http://kobieta.onet.pl/dziecko/te-dzieciaki-maja-prawdziwy-talent-zobaczcie-i-posluchajcie-niezwyklego-duetu/j1rcm0?utm_source=onetsg_fb_direct&utm_medium=onetsg_fb_styl&utm_campaign=onetsg_fb -
nick nieaktualnyHej. My nad ranem wróciliśmy z Polski. We wtorek dostałam mega okropnie bolesny @ Myślałam że wykrwawie się na śmierć haha. Nie zdążyłam oczywiście do ginekologa, ehh. Tak naprawdę to nie załatwiłam zbyt wiele w tej Polsce. Miałam pójść do fryzjera... Jednak 3 dni to zbyt malo czasu. Kupilam sobie za to termoloki. Będę kombinować i eksperymentować
Wiecie co...od środy nie depilowalam nóg, o zgrozo haha. Taki minotaur ze mnie Dzisiaj zrobię z tym porządek.
Jeszcze kilka godzin i do domku -
Mirabelka tulę Ana Ciebie też cały czas miałam nadzieję, że ta @ już się u Ciebie dłuuugo nie pojawi
a co do testowania to nie wiem Morisku.. zależy jak u mnie będzie z temp za kilka dni bo wiecie przecież że u mnie zawsze piękny wykres a potem i tak chuj dupa i kamieni kupa -
nick nieaktualny
-
Bylam u brata.. Hubert
Boże pierwszy raz w życiu miałam takie male dziecko na rękach.. oczywiscie nie chciałam bo się balam, że coś mu zrobię ale mi wcisneli -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:24
Starania od czerwca 2014.