X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:38

• Ajka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ale parszywa pogoda... :(

Eunice... znajoma w pracy starała sie na luzie przez rok, potem kolejne pół wykresy itd. Potem 1,5 roku badań itd. Stymulacja i takie tam.

Potem trafiła do dobrej gin. wizyta czasem 2 razy dziennie usg co chwila zastrzyki i seks co do minuty... np opowiadała że musiała kiedyś meza z pracy wyciągać bo seks miał być o 15:20 :P

Drugi cykl leczenia u tej gin i była w ciązy (okazało sie że pęcherzyk pękał jej tylko częściowo i nie uwalniała się komórka)

Jak jest cos nie tak, można sobie do woli odpuszczać i nic z tego nie będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 11:10

2020 :)
    2023 :)
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellooo...
    D-dawna, a nakopał Ci ktoś ostatnio....jakie zaśmiecanie??!!

Ha! ja w sumie siłą rzeczy odpuściłam - nie?! to wychodzi na to, że w pierwszym cyklu jak dostanę zielone światło powinnam zaskoczyć ;) szkoda tylko, że nie da się zaskoczyć obchodząc jajowód, po którym rzekomo czołg przejechał...
    ooo, a może zacznę jeść dżdżownice...aura odpowiednia...wyłażą na powierzchnię...może jak się najem żywych to którejś uda się dostać do jajowodu i przepełzając przez niego go zaokrągli i ten podchwyci jeszcze jakie ruchy powinien wykonywać i zacznie pracować...to jest plan!
    a te, które nie dotrą - cóż - same proteiny i białko, więc zdrowo...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku ja tam kupiłam męski. Zwykły granatowy z pomarańczowym paskiem ale fajnie się uklada i w ogóle. Mi tam pasi i szczerze powiedziawszy to chetnie bym i do pracy w nim poszła :P
    Szczególnie po tym jak jedna laska, która do nas przychodzi do pracy (zawsze sukienka, obcisłe spodnie, szpilki, full makijaż, paznokcie zrobione), przyszła w inny dzień.. w dresach własnie :P

Jakby co to ja mam M z tej aukcji: http://allegro.pl/stg32-spodnie-dres-baggy-kolory-31-ozonee-mix-m-i5190628421.html
    A że to męskie to maja duże rozmiary Morisku i się zmiescisz. I tak przesadzasz Słońce

A co do tesciowej to powiedziałabym jedno i drugie :P

Arturowa czytałam wpis, który podrzucilaś i zaczęłmam nawet całego bloga przeglądac. Nie ze wszystkim co pisze sie zgodzę czy może bardziej: nie wszystko mi się podoba czy nie trafia do mnie ale za to niektóre wpisy i podejście mi się podobają, muszę caly przejrzeć.
    A w ogóle jaki dom <3 ach moglabym taki mieć <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 11:47

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam chyba bym nie umiała odpuścić, jeśli nie byłabym jak czy mąż jakoś poważnie chora, jeśli wszystko wskazywaloby, że może się udać to bym działała. Tzn chodzi mi o sex w dni płodne, suplementy i kontrole u lekarza. Bo wykresy, temperatury i obserwacje do poprostu dodatek dla mnie był i też po jakimś czasie odpuścilam termometr.

201511211678.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.jadlonomia.com/2014/01/bezglutenowa-sroda-czekoladowy-budyn-z.html ;)

Morisek28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:31

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris, moja koleżanka w dzieciństwie jadła i żyje :) co więcej ma 3 dzieciaków (jedno usunięte)....ale jej oprócz do jajowodu wlazły chyba też do mózgu bo każde dziecko z innym ojcem...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biorąc pod uwagę ruch robaczkowy możemy również pokusić się o gąsienice...najlepiej stonogi bo mają dużo nóg ;)

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuuuuj :p

Nymeria lubi tę wiadomość

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Kurde ! I to jest myśl żryjmy dżdżownice!

Panie z miast zapraszam do mnie na pole za domem na wyżerkę! Dorodne tam takie sztuki :)

Dziękuję bardzo ja pasuję... obrzydlistwo...

A w ogóle to mądral się dobrał wczoraj do orzechów brazylijskich (jak nie patrzyłam) i wszystkie mi zeżarł... paskuda jedna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 13:45

• Ajka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    I będziemy miec storaczki ! :D

Inteligent ze mnie... Odsprzedałam dziewczynie na fb za koszt wysyłki pregnyl i clo a moja gin do mnie dzwonila ze jak ladna owulacja była to moze ostatni próbę zrobić z pregnylem i clo. Mam przyjechać na pregnyl w piatek a ja go juz nie mam... Ja pierdziele sama do siebie nie mam słów

Moze popytaj na fioletowej stronie, a nóż widelec, jakas dobra dusza się znajdzie, co juz nie potrzebuje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris ja bym mogla Cie poratowac jedynie lamettą- CLO nie bylam stymulowana- ale nie wiem czy Cie ona ratuje?

Na starajac sie z pomoca medyczna czesto laski cos sprzedawaja- moze warto zalozyc watek kupie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 13:57

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz od dwóch tygodni zrobiłam makijaż, uczesałam się i ubrałam nie w dresy...i co....załamka na całego....
    chyba z połowy włosów mi brakuje...rzęsy wcale nie odżyły...do tego jeansy zrobiły się ciasne...:(

• Ajka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Pierwszy raz od dwóch tygodni zrobiłam makijaż, uczesałam się i ubrałam nie w dresy...i co....załamka na całego....
    chyba z połowy włosów mi brakuje...rzęsy wcale nie odżyły...do tego jeansy zrobiły się ciasne...:(

Te wlosy to po narkozie, ale odrosną :)

Moja mama po szpitalu, straciła chyba 3/4 włosów... narkozę to miała ze 20 razy... z reszta włosy traciła przez sama infekcje... ale włosy odrosły i sa teraz mocniejsze i grubsze niz przed szpitalem... a do tego powypadały siwe, a odrosły normalne :)

Brzuch tez spadnie... tylko trzeba sie przestac obrzerać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:47

• Ajka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to sylwiaśta trzymam kciuki :)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka, nosz kurna i Ty przeciwko mnie ;)
    Myślę, że to ta lekkostrawna dieta...
    w poniedziałek miną dwa tygodnie od zabiegu - pierniczę i wracam do produktów pełnoziarnistych i owoców...poza tym czas zacząć się ruszać...jak tylko lekarz powie, że jest ok - zacznę od grabienia liści na podwórku ;)
    ok, zmykam powoli na rodzinną parapetówkę - pierwszy raz wszyscy zadowoleni, że nie trzeba szukać kierowcy :) ale..ale...odbiję to sobie za jakiś czas :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 15:05

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku rozciagają się, na płasko powiedziałabym, że mają 36 a nie 34cm jak napisali a ja mam 97 i spokojnie, idealnie moim zdaniem się trzymaja, nic nie ciśnue i jeszcze troche by siŕ zmieściło, w udach trochę luzu też jest:)
    Tylko tak jak mówiłam, gubia kłaki z tego polaru to minus, ciekawe jak będzie po pierwszym praniu ale ogólnie jestem póki co zadowolona, szczególnie jak za taką cenę :)

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje Dziewyszki kochane :-)
    U mnie nowy cykl od dziś

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, trzymam kciuki za Was :-)

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
‹‹ 855 856 857 858 859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ