Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, ale parszywa pogoda...
Eunice... znajoma w pracy starała sie na luzie przez rok, potem kolejne pół wykresy itd. Potem 1,5 roku badań itd. Stymulacja i takie tam.
Potem trafiła do dobrej gin. wizyta czasem 2 razy dziennie usg co chwila zastrzyki i seks co do minuty... np opowiadała że musiała kiedyś meza z pracy wyciągać bo seks miał być o 15:20
Drugi cykl leczenia u tej gin i była w ciązy (okazało sie że pęcherzyk pękał jej tylko częściowo i nie uwalniała się komórka)
Jak jest cos nie tak, można sobie do woli odpuszczać i nic z tego nie będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 11:10
2020
2023 -
Hellooo...
D-dawna, a nakopał Ci ktoś ostatnio....jakie zaśmiecanie??!!
Ha! ja w sumie siłą rzeczy odpuściłam - nie?! to wychodzi na to, że w pierwszym cyklu jak dostanę zielone światło powinnam zaskoczyć szkoda tylko, że nie da się zaskoczyć obchodząc jajowód, po którym rzekomo czołg przejechał...
ooo, a może zacznę jeść dżdżownice...aura odpowiednia...wyłażą na powierzchnię...może jak się najem żywych to którejś uda się dostać do jajowodu i przepełzając przez niego go zaokrągli i ten podchwyci jeszcze jakie ruchy powinien wykonywać i zacznie pracować...to jest plan!
a te, które nie dotrą - cóż - same proteiny i białko, więc zdrowo...
-
Morisku ja tam kupiłam męski. Zwykły granatowy z pomarańczowym paskiem ale fajnie się uklada i w ogóle. Mi tam pasi i szczerze powiedziawszy to chetnie bym i do pracy w nim poszła
Szczególnie po tym jak jedna laska, która do nas przychodzi do pracy (zawsze sukienka, obcisłe spodnie, szpilki, full makijaż, paznokcie zrobione), przyszła w inny dzień.. w dresach własnie
Jakby co to ja mam M z tej aukcji: http://allegro.pl/stg32-spodnie-dres-baggy-kolory-31-ozonee-mix-m-i5190628421.html
A że to męskie to maja duże rozmiary Morisku i się zmiescisz. I tak przesadzasz Słońce
A co do tesciowej to powiedziałabym jedno i drugie
Arturowa czytałam wpis, który podrzucilaś i zaczęłmam nawet całego bloga przeglądac. Nie ze wszystkim co pisze sie zgodzę czy może bardziej: nie wszystko mi się podoba czy nie trafia do mnie ale za to niektóre wpisy i podejście mi się podobają, muszę caly przejrzeć.
A w ogóle jaki dom ach moglabym taki mieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 11:47
-
Ja tam chyba bym nie umiała odpuścić, jeśli nie byłabym jak czy mąż jakoś poważnie chora, jeśli wszystko wskazywaloby, że może się udać to bym działała. Tzn chodzi mi o sex w dni płodne, suplementy i kontrole u lekarza. Bo wykresy, temperatury i obserwacje do poprostu dodatek dla mnie był i też po jakimś czasie odpuścilam termometr.
-
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Kurde ! I to jest myśl żryjmy dżdżownice!
Panie z miast zapraszam do mnie na pole za domem na wyżerkę! Dorodne tam takie sztuki
Dziękuję bardzo ja pasuję... obrzydlistwo...
A w ogóle to mądral się dobrał wczoraj do orzechów brazylijskich (jak nie patrzyłam) i wszystkie mi zeżarł... paskuda jedna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 13:45
2020
2023 -
Morisek28 wrote:I będziemy miec storaczki !
Inteligent ze mnie... Odsprzedałam dziewczynie na fb za koszt wysyłki pregnyl i clo a moja gin do mnie dzwonila ze jak ladna owulacja była to moze ostatni próbę zrobić z pregnylem i clo. Mam przyjechać na pregnyl w piatek a ja go juz nie mam... Ja pierdziele sama do siebie nie mam słów
Moze popytaj na fioletowej stronie, a nóż widelec, jakas dobra dusza się znajdzie, co juz nie potrzebuje...2020
2023 -
nick nieaktualnyMoris ja bym mogla Cie poratowac jedynie lamettą- CLO nie bylam stymulowana- ale nie wiem czy Cie ona ratuje?
Na starajac sie z pomoca medyczna czesto laski cos sprzedawaja- moze warto zalozyc watek kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 13:57
-
Kena1983 wrote:Pierwszy raz od dwóch tygodni zrobiłam makijaż, uczesałam się i ubrałam nie w dresy...i co....załamka na całego....
chyba z połowy włosów mi brakuje...rzęsy wcale nie odżyły...do tego jeansy zrobiły się ciasne...
Te wlosy to po narkozie, ale odrosną
Moja mama po szpitalu, straciła chyba 3/4 włosów... narkozę to miała ze 20 razy... z reszta włosy traciła przez sama infekcje... ale włosy odrosły i sa teraz mocniejsze i grubsze niz przed szpitalem... a do tego powypadały siwe, a odrosły normalne
Brzuch tez spadnie... tylko trzeba sie przestac obrzeraćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:47
2020
2023 -
Ajka, nosz kurna i Ty przeciwko mnie
Myślę, że to ta lekkostrawna dieta...
w poniedziałek miną dwa tygodnie od zabiegu - pierniczę i wracam do produktów pełnoziarnistych i owoców...poza tym czas zacząć się ruszać...jak tylko lekarz powie, że jest ok - zacznę od grabienia liści na podwórku
ok, zmykam powoli na rodzinną parapetówkę - pierwszy raz wszyscy zadowoleni, że nie trzeba szukać kierowcy ale..ale...odbiję to sobie za jakiś czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 15:05
-
Morisku rozciagają się, na płasko powiedziałabym, że mają 36 a nie 34cm jak napisali a ja mam 97 i spokojnie, idealnie moim zdaniem się trzymaja, nic nie ciśnue i jeszcze troche by siŕ zmieściło, w udach trochę luzu też jest:)
Tylko tak jak mówiłam, gubia kłaki z tego polaru to minus, ciekawe jak będzie po pierwszym praniu ale ogólnie jestem póki co zadowolona, szczególnie jak za taką cenę