Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • Lampart66 Ekspertka

Wysłany: 12 września, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonek wrote:
    U mnie też cisza ale cały czas czuje podbrzusze jak na okres, no nic zobaczymy mam jeszcze nikła nadzieję że może nie przyjdzie ale czuję że i tak nic z tego to pewnie przez to że cały czas o tym myślę
    To tak jak Ja czekam i już nie kombinuje z testami.

❄️3bb
  • Dzwonek Debiutantka

Wysłany: 12 września, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lampart66 wrote:
    To tak jak Ja czekam i już nie kombinuje z testami.
    A jak długie zazwyczaj masz cykle ??

• Majeczkaaa! Debiutantka

Wysłany: 13 września, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia3131 wrote:
    Może wyjść. Mi zawsze wychodziły 8dpo te pierwsze
    Zrobiłam właśnie dziś rano test i wyszedł nekatywny, wg aplikacji dziś jest 10dpo, mam nadzieję jeszcze na cud 🙈

Nasza historia
    12.2023 ⏸️
    01.2024 puste jajo płodowe💔
    05.2024 ⏸️
    06.2024 poronienie kilka dni po usłyszeniu serduszka💔
    11.2024 ⏸️
    09.11.2024 wizyta u gin.

Mutacja MTHFR C677T C/T i mutacja MTHFR A1298C A/C w układzie heterozygotalnym oraz mutacja 675 (4G/5G) w genie PAI-1
  • Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 13 września, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczkaaa! wrote:
    Zrobiłam właśnie dziś rano test i wyszedł nekatywny, wg aplikacji dziś jest 10dpo, mam nadzieję jeszcze na cud 🙈
    mi test pozytywny wyszedł dopiero 13 dnia po owulce więc spokojnie masz jeszcze czas, a przecież może wyjść jeszcze kilka dni dalej ❤️

Nieprzejrzysta, Majeczkaaa! lubią tę wiadomość

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
  • Lampart66 Ekspertka

Wysłany: 13 września, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonek wrote:
    A jak długie zazwyczaj masz cykle ??
    Hej,cykle mam w granicach 25-28. Byłam dziś u gina i mam malutki torbiel na jajniku. To było przyczyną mojego plamienia w połowie cyklu 😟. Za dwa tygodnie kontrola i plan na ewentualne wspomagacze. Teraz czekam na @ i oby ten torbiel się wchłonął.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września, 17:14

❄️3bb
  • Dzwonek Debiutantka

Wysłany: 13 września, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lampart66 wrote:
    Hej,cykle mam w granicach 25-28. Byłam dziś u gina i mam malutki torbiel na jajniku. To było przyczyną mojego plamienia w połowie cyklu 😟. Za dwa tygodnie kontrola i plan na ewentualne wspomagacze. Teraz czekam na @ i oby ten torbiel się wchłonął.
    Ja tak jak już wcześniej pisałam miałam bóle a dziś zaczęło się lekkie plamienie także @ juz się zaczyna, też umówiłam się już do gin bo poprzednia ciążę też musiałam wspomagać teraz pewnie też będzie trzeba szczęściu pomóc bo jak narazie nam nie wychodzi mam stwierdzone pcos.

Lampart66 lubi tę wiadomość

• Lampart66 Ekspertka

Wysłany: 13 września, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem z progesteronem 😟i to muszą iść mega dawki . Zobaczymy co powie mi za 2 tygodnie.Ja myślałam że dostanę @ przed wizytą i powtarzałam w myślach no błagam wytrzymaj do badania 🤣. No trzeba działać taka nasza uroda i tak jak napisałaś szczęściu trzeba pomóc.

Dzwonek lubi tę wiadomość

❄️3bb
  • Dzwonek Debiutantka

Wysłany: 14 września, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie, jak będziesz w terminie owu daj znacz będziemy się wspierać a póki co czekamy ;-) może znów przypadnie nam razem testować ;-)

Lampart66 lubi tę wiadomość

• Kreska41 Ekspertka

Wysłany: 14 września, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10dpo biel

12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
    03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
    Mutacje hetero pai1 i mthfr1

Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.

Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam.
  • Majeczkaaa! Debiutantka

Wysłany: 15 września, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś 12dpo i też biel.., ale popołudniu miałam takie bardzo lekkie plamienie i utrzymujący się od kilku dni ból podbrzusza więc jeszcze czekam na rozwój sytuacji

Nasza historia
    12.2023 ⏸️
    01.2024 puste jajo płodowe💔
    05.2024 ⏸️
    06.2024 poronienie kilka dni po usłyszeniu serduszka💔
    11.2024 ⏸️
    09.11.2024 wizyta u gin.

Mutacja MTHFR C677T C/T i mutacja MTHFR A1298C A/C w układzie heterozygotalnym oraz mutacja 675 (4G/5G) w genie PAI-1
  • Karolina93 Koleżanka

Wysłany: 22 września, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, trochę ucichłam ostatnio, na ten moment odpuszczam starania o dziecko, okazało się że mam zrosty w bliźnie na macicy i z tego co moja ginekolog mówiła to może utrudniać zajście w ciążę. Czy któraś z Was miała takie coś? W listopadzie czeka mnie zabieg i pewnie wznowimy starania po nowym roku ;/

KasiaBe90 lubi tę wiadomość

Ona 31 l.
    On 31 l .

22.05.2022 synek Jasiu 🥰
    06.2023 9tc 💔👼
    28.10.2024 beta 45,16
    30.10.2024 beta 102,7
    02.11.2024 beta 438,9
    05.11.2024 beta 1485.0
    12.11.2024 beta 9579.0
    15.11. czekamy na wizytę i trzymamy kciuki żeby tym razem wszystko było w porządku
  • Bławatka Nowa

Wysłany: 23 września, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czekam do rana żeby zrobić test. Dziś wypada pierwszy dzień miesiączki. Brzuch pobolewa mnie już kilka dni. Rano zauważyłam plamienie. Myślałam, że się rozkręci do wieczora ale póki co nic się nie zmieniło. Jest słabe plamienie. Ostatnie dni były trochę inne niż zazwyczaj przed okresem. Po posiłku mam delikatne mdłości i jest tak już ponad tydzień. Czasem uderzenia gorąca, jakby metaliczny posmak. Wczoraj miałam moment, że myślałam że zaslabnę. I jeszcze to krwawienie z nosa tak bez żadnej przyczyny. Siedzę i nagle krew z nosa. Ten cykl jest jednak trochę inny niż dotychczasowe.
    Chciałbym wierzyć, że to coś znaczy ale boje się że będzie jak do tej pory. Okres się zacznie a ja będę chodzić jak w amoku kolejny dzień.

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 23 września, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bławatka wrote:
    Cześć. Czekam do rana żeby zrobić test. Dziś wypada pierwszy dzień miesiączki. Brzuch pobolewa mnie już kilka dni. Rano zauważyłam plamienie. Myślałam, że się rozkręci do wieczora ale póki co nic się nie zmieniło. Jest słabe plamienie. Ostatnie dni były trochę inne niż zazwyczaj przed okresem. Po posiłku mam delikatne mdłości i jest tak już ponad tydzień. Czasem uderzenia gorąca, jakby metaliczny posmak. Wczoraj miałam moment, że myślałam że zaslabnę. I jeszcze to krwawienie z nosa tak bez żadnej przyczyny. Siedzę i nagle krew z nosa. Ten cykl jest jednak trochę inny niż dotychczasowe.
    Chciałbym wierzyć, że to coś znaczy ale boje się że będzie jak do tej pory. Okres się zacznie a ja będę chodzić jak w amoku kolejny dzień.

Trzymam kciuki Kochana !! 🩷🌸 może faktycznie coś jest na rzeczy, daj koniecznie znać czy są dwie kreseczki 😃 ja sama czekam na testowanie ale dopiero 4 października i też boję się kolejnego rozczarowania...

• Ania17 Nowa

Wysłany: 24 września, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie. Ja jestem 9 dpo i robiłam rano test, niestety negatywny. Mam nadzieję, że jednak to trochę za szybko. Widzę u siebie objawy, których zazwyczaj przed @ nie miałam. Czeste bóle jajnika czy podbrzusza, inaczej bolą mnie piersi. Bardziej mam wrażliwe sutki. Zawsze miałam strasznie obrzmiałe piersi przed @ ale nigdy nie były wrażliwe. Myślicie, że może faktycznie to było za wcześnie?

• Sanana Autorytet

Wysłany: 24 września, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eedzia11 wrote:
    mi test pozytywny wyszedł dopiero 13 dnia po owulce więc spokojnie masz jeszcze czas, a przecież może wyjść jeszcze kilka dni dalej ❤️

Hej :) mam pytanie, robiłaś testy codziennie ? Chodzi mi o to czy 12 dpo była biel i test wyszedł dzień później czy dopiero 13 dpo pierwszy raz testowałaś? Ja dziś 10 dpo i biel, chyba szukam cienia nadziei

32l.👱🏻‍♀️👱🏻‍♂️

Starania od 07.2023r.
    Listopad 23⏸️-> 03.2024r. synek 22tc. 👼🏻💔
    Wznowienie starań 06.2024r.
    Lipiec 24⏸️->ciąża biochemiczna💔
    Październik 24⏸️
    9dpo Beta 15,5, progesteron 20
    12dpo Beta 281, progesteron 30
    14dpo Beta 718, progesteron 30
    06.11 mamy ❤️ 6+3

Kariotypy✅
    Mutacja PAI hetero

preg.png
  • Meeegy91 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny cykl starań , w lutym poronienie..
    Test owulacyjny pozytywny w piątek 13go.
    Starania 11go ,13 go, 15 go.
    Dziś 25.09 wg kalendarzyka 24 dc.
    Rano o 4 test negatywny.
    Po przyjściu do pracy lekkie bóle brzucha i podczas załatwiania brazowy sluz, takie lekkie capucino, nie dużo.
    @ za 5 dni. Czy możliwe że to dopiero implantacja?
    Czy raczej @ za wczesnie się dobija :(

preg.png[/url]

14.01.24 ⏸
    27.02.24 ciąża obumarla, zabieg Łyżeczkowania💔
    06.24 ponowne rozpoczęcie starań
    19.10.24 ⏸
    05.11.24 ❤ 105ud/min,CRL 3.87mm
  • Ania17 Nowa

Wysłany: 25 września, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś miała zapelenie pęcherza jako objaw ciąży??

• Bławatka Nowa

Wysłany: 25 września, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jvvliett wrote:
    Trzymam kciuki Kochana !! 🩷🌸 może faktycznie coś jest na rzeczy, daj koniecznie znać czy są dwie kreseczki 😃 ja sama czekam na testowanie ale dopiero 4 października i też boję się kolejnego rozczarowania...

Niestety moje obawy stały się rzeczywistością. Kolejne rozczarowanie 😢 Trzeba znowu się posklejać i próbować dalej.
    Trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie. Daj znać. Mam nadzieję, że Tobie się uda i wyjdzie słońce ☀️.

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 25 września, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz, ale to chyba zbieg okoliczności 😅 bo dopiero 5 dpo

• blackhair Nowa

Wysłany: 25 września, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie sytuacja wygląda tak: dzisiaj mam 36 dzień cyklu. @ powinnam dostać 8 dni temu. Ostatni raz zbliżenie miało miejsce 17 dni temu. Dwa dni temu wykonałam test - negatywny. Od ponad tygodnia mam typowe dla mnie dolegliwości przed @ tj. skurcze w podbrzuszu, ból pleców, rozdrażnienie. W ostatnich kilku dniach mocno się one nasilają z każdym dniem. Szczególnie skurcze w podbrzuszu, które powoli stają się ciężkie do zniesienie - to też dla mnie typowe. Niemniej @ ciągle brak.

Od dłuższego czasu mam dość regularne cykle (28-30 dni), a @ spóźnia mi się maksymalnie 3 dni. Dodatkowo, w tym cyklu wszystkie dolegliwości zwiastujące @ pojawiły się u mnie dość późno, bo jakieś 2 dni przed planowym terminem. Myślicie, że wynik tego testu wykonanego dwa dni temu jest wiarygodny?

‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ