Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwonek wrote:U mnie też cisza ale cały czas czuje podbrzusze jak na okres, no nic zobaczymy mam jeszcze nikła nadzieję że może nie przyjdzie ale czuję że i tak nic z tego to pewnie przez to że cały czas o tym myślę❄️3bb
-
Lusia3131 wrote:Może wyjść. Mi zawsze wychodziły 8dpo te pierwszeNasza historia
12.2023 ⏸️
01.2024 puste jajo płodowe💔
05.2024 ⏸️
06.2024 poronienie kilka dni po usłyszeniu serduszka💔
11.2024 ⏸️
09.11.2024 wizyta u gin.
Mutacja MTHFR C677T C/T i mutacja MTHFR A1298C A/C w układzie heterozygotalnym oraz mutacja 675 (4G/5G) w genie PAI-1 -
Majeczkaaa! wrote:Zrobiłam właśnie dziś rano test i wyszedł nekatywny, wg aplikacji dziś jest 10dpo, mam nadzieję jeszcze na cud 🙈
Nieprzejrzysta, Majeczkaaa! lubią tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Dzwonek wrote:A jak długie zazwyczaj masz cykle ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września, 17:14
❄️3bb -
Lampart66 wrote:Hej,cykle mam w granicach 25-28. Byłam dziś u gina i mam malutki torbiel na jajniku. To było przyczyną mojego plamienia w połowie cyklu 😟. Za dwa tygodnie kontrola i plan na ewentualne wspomagacze. Teraz czekam na @ i oby ten torbiel się wchłonął.
Lampart66 lubi tę wiadomość
-
Ja mam problem z progesteronem 😟i to muszą iść mega dawki . Zobaczymy co powie mi za 2 tygodnie.Ja myślałam że dostanę @ przed wizytą i powtarzałam w myślach no błagam wytrzymaj do badania 🤣. No trzeba działać taka nasza uroda i tak jak napisałaś szczęściu trzeba pomóc.
Dzwonek lubi tę wiadomość
❄️3bb -
10dpo biel12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam. -
Ja dziś 12dpo i też biel.., ale popołudniu miałam takie bardzo lekkie plamienie i utrzymujący się od kilku dni ból podbrzusza więc jeszcze czekam na rozwój sytuacjiNasza historia
12.2023 ⏸️
01.2024 puste jajo płodowe💔
05.2024 ⏸️
06.2024 poronienie kilka dni po usłyszeniu serduszka💔
11.2024 ⏸️
09.11.2024 wizyta u gin.
Mutacja MTHFR C677T C/T i mutacja MTHFR A1298C A/C w układzie heterozygotalnym oraz mutacja 675 (4G/5G) w genie PAI-1 -
Cześć, trochę ucichłam ostatnio, na ten moment odpuszczam starania o dziecko, okazało się że mam zrosty w bliźnie na macicy i z tego co moja ginekolog mówiła to może utrudniać zajście w ciążę. Czy któraś z Was miała takie coś? W listopadzie czeka mnie zabieg i pewnie wznowimy starania po nowym roku ;/
KasiaBe90 lubi tę wiadomość
Ona 31 l.
On 31 l .
22.05.2022 synek Jasiu 🥰
06.2023 9tc 💔👼
28.10.2024 beta 45,16
30.10.2024 beta 102,7
02.11.2024 beta 438,9
05.11.2024 beta 1485.0
12.11.2024 beta 9579.0
15.11. czekamy na wizytę i trzymamy kciuki żeby tym razem wszystko było w porządku -
Cześć. Czekam do rana żeby zrobić test. Dziś wypada pierwszy dzień miesiączki. Brzuch pobolewa mnie już kilka dni. Rano zauważyłam plamienie. Myślałam, że się rozkręci do wieczora ale póki co nic się nie zmieniło. Jest słabe plamienie. Ostatnie dni były trochę inne niż zazwyczaj przed okresem. Po posiłku mam delikatne mdłości i jest tak już ponad tydzień. Czasem uderzenia gorąca, jakby metaliczny posmak. Wczoraj miałam moment, że myślałam że zaslabnę. I jeszcze to krwawienie z nosa tak bez żadnej przyczyny. Siedzę i nagle krew z nosa. Ten cykl jest jednak trochę inny niż dotychczasowe.
Chciałbym wierzyć, że to coś znaczy ale boje się że będzie jak do tej pory. Okres się zacznie a ja będę chodzić jak w amoku kolejny dzień. -
Bławatka wrote:Cześć. Czekam do rana żeby zrobić test. Dziś wypada pierwszy dzień miesiączki. Brzuch pobolewa mnie już kilka dni. Rano zauważyłam plamienie. Myślałam, że się rozkręci do wieczora ale póki co nic się nie zmieniło. Jest słabe plamienie. Ostatnie dni były trochę inne niż zazwyczaj przed okresem. Po posiłku mam delikatne mdłości i jest tak już ponad tydzień. Czasem uderzenia gorąca, jakby metaliczny posmak. Wczoraj miałam moment, że myślałam że zaslabnę. I jeszcze to krwawienie z nosa tak bez żadnej przyczyny. Siedzę i nagle krew z nosa. Ten cykl jest jednak trochę inny niż dotychczasowe.
Chciałbym wierzyć, że to coś znaczy ale boje się że będzie jak do tej pory. Okres się zacznie a ja będę chodzić jak w amoku kolejny dzień.
Trzymam kciuki Kochana !! 🩷🌸 może faktycznie coś jest na rzeczy, daj koniecznie znać czy są dwie kreseczki 😃 ja sama czekam na testowanie ale dopiero 4 października i też boję się kolejnego rozczarowania... -
Witam was wszystkie. Ja jestem 9 dpo i robiłam rano test, niestety negatywny. Mam nadzieję, że jednak to trochę za szybko. Widzę u siebie objawy, których zazwyczaj przed @ nie miałam. Czeste bóle jajnika czy podbrzusza, inaczej bolą mnie piersi. Bardziej mam wrażliwe sutki. Zawsze miałam strasznie obrzmiałe piersi przed @ ale nigdy nie były wrażliwe. Myślicie, że może faktycznie to było za wcześnie?
-
Eedzia11 wrote:mi test pozytywny wyszedł dopiero 13 dnia po owulce więc spokojnie masz jeszcze czas, a przecież może wyjść jeszcze kilka dni dalej ❤️
Hej mam pytanie, robiłaś testy codziennie ? Chodzi mi o to czy 12 dpo była biel i test wyszedł dzień później czy dopiero 13 dpo pierwszy raz testowałaś? Ja dziś 10 dpo i biel, chyba szukam cienia nadziei -
Kolejny cykl starań , w lutym poronienie..
Test owulacyjny pozytywny w piątek 13go.
Starania 11go ,13 go, 15 go.
Dziś 25.09 wg kalendarzyka 24 dc.
Rano o 4 test negatywny.
Po przyjściu do pracy lekkie bóle brzucha i podczas załatwiania brazowy sluz, takie lekkie capucino, nie dużo.
@ za 5 dni. Czy możliwe że to dopiero implantacja?
Czy raczej @ za wczesnie się dobija[/url]
14.01.24 ⏸
27.02.24 ciąża obumarla, zabieg Łyżeczkowania💔
06.24 ponowne rozpoczęcie starań
19.10.24 ⏸
05.11.24 ❤ 105ud/min,CRL 3.87mm -
Jvvliett wrote:Trzymam kciuki Kochana !! 🩷🌸 może faktycznie coś jest na rzeczy, daj koniecznie znać czy są dwie kreseczki 😃 ja sama czekam na testowanie ale dopiero 4 października i też boję się kolejnego rozczarowania...
Niestety moje obawy stały się rzeczywistością. Kolejne rozczarowanie 😢 Trzeba znowu się posklejać i próbować dalej.
Trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie. Daj znać. Mam nadzieję, że Tobie się uda i wyjdzie słońce ☀️. -
Hej, u mnie sytuacja wygląda tak: dzisiaj mam 36 dzień cyklu. @ powinnam dostać 8 dni temu. Ostatni raz zbliżenie miało miejsce 17 dni temu. Dwa dni temu wykonałam test - negatywny. Od ponad tygodnia mam typowe dla mnie dolegliwości przed @ tj. skurcze w podbrzuszu, ból pleców, rozdrażnienie. W ostatnich kilku dniach mocno się one nasilają z każdym dniem. Szczególnie skurcze w podbrzuszu, które powoli stają się ciężkie do zniesienie - to też dla mnie typowe. Niemniej @ ciągle brak.
Od dłuższego czasu mam dość regularne cykle (28-30 dni), a @ spóźnia mi się maksymalnie 3 dni. Dodatkowo, w tym cyklu wszystkie dolegliwości zwiastujące @ pojawiły się u mnie dość późno, bo jakieś 2 dni przed planowym terminem. Myślicie, że wynik tego testu wykonanego dwa dni temu jest wiarygodny?