Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień 2019-testowanie.
Odpowiedz

Kwiecień 2019-testowanie.

Oceń ten wątek:
  • Nikodemka Autorytet
    Postów: 5527 8432

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 08:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduulina - plamienie moze byc przez nadzerke. Mi czesto zdarzalo sie przy pierwszej, ktora mialam, zdarzaly mi sie tez dosc mocne krwawienia po stosunku, w koncu ja usunelam. Teraz mam kolejna i ta w ogole nie daje o sobie znac... wiec roznie to bywa :)

    hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • szona Autorytet
    Postów: 7228 16292

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 08:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    DzulkaJ wrote:
    Ja z kolei w tym cyklu jestem na duphastonie i żadnych skutków nie mam ubocznych. Mozna powiedzieć, że nawet żadnych objawów nie mam jak co miesiąc, prócz bolących piersi i 2 dni temu miałam takie dreszcze jak jest zimno szły od piersi do okolic jajników i pachwin i przechodziły 😉

    Nie będę testowała w tym miesiącu jednak, jak nie przyjedzie miesiączka to wtedy zrobię, ale przed nie mam zamiaru.

    Mój wykres jest paskudny, są wyższe temperatury, ale górki są straszne 🤔 może jednak nie było tej owulacji.

    Dzisiaj przed samym snem pokazała mi się buźka małego chłopca o blond włoskach ❤️za chwilę się obudziłam

    A ja widziałam dużo takich wykresów jak Twoje i zakończyły się ciążą. Górki i doliny nie mają znaczenia.

    Ja mam dziś 36,98 - najwyższa dotychczas w całej historii to była 36,90. Ale zupełnie mnie to nie rusza, już mi temperatura wiele obiecywała ;) Mam za to zarąbiste kłucie jajników. Jak kaszlnęłam to lewy tak zabolał, że zgięłam się w pół. Gdyby nie to, że dwa dni temu na usg w lewym nic nie było pomyślałabym, że to jakaś zaginiona owulacja 😳 Może to być jednak kolejny prezent od duphastonu, ble.

    Miałam testować 8.04, ale jeśli nie przyjdzie okres, to zrobię test dopiero 11-12.04.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 08:57

    DzulkaJ lubi tę wiadomość

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Weronika na świecie! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 09:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Magduulina - plamienie moze byc przez nadzerke. Mi czesto zdarzalo sie przy pierwszej, ktora mialam, zdarzaly mi sie tez dosc mocne krwawienia po stosunku, w koncu ja usunelam. Teraz mam kolejna i ta w ogole nie daje o sobie znac... wiec roznie to bywa :)
    No wlasnie powiem tak ze mam te nadzerke od porodu i nigdy nie dawala o sobie znac.... No sama juz nie mam pojecia co sie dzieje ...
    Szona masz racje z tym ze moglam sie przypomniec a nie od razu sie jezyc... Wczoraj poprostu mialam wewnetrzny wybuch, ogolnie wszystkim napotkanym na deodze chcialam wyrwac kudly... Chyba przesilenie wiosenne daje o sobie znac...

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 09:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulinka trochę do Ciebie trochę do wszystkich dziewczyn. Forum jest przede wszystkim po to by się wspierać. Jeśli mam o czymś jakąkolwiek wiedzę to staram się napisać. Jeśli ktoś mnie uprzedzi to nie dubluję odpowiedzi, bo i tak jest tu masę wpisów. Ale pamiętajcie, ze tu nikt nie jest lekarzem. Część z nas ma jakieś doświadczenia, Cukrzyk wie pewnie więcej o cukrach niż niejeden diabetolog, ale dalej lekarzem nie jest i też nie rozwiąże Waszych dylematów, nie wypisze recepty itd.
    Nie chcę Magdulinka żebyś odebrała to persolanlnie, bo ja z kolei często mam wrażenie, ze pojawiają się posty, które oczekują od tego forum więcej niż ono jest w stanie dać. Tak więc nie gniewajcie się dziewczyny kiedy nie dostajecie odpowiedzi na wszystkie trapiące Was wątpliwości. mi wielu lekarzy nie jest w stanie odpowiedzieć na to co mnie dręczy i nie wymagam, byście Wy były w stanie.

    Elfia a bierzesz luteinę?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 09:02

    moni05, Magduullina, MonikA_89!, Olliiii, szona, 5ylwian, agge, nuśka91, Iseko, cukrzyk1991, Malinaa90, Sasanka55, Ania_85_, Ochmanka lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 09:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Macie racje dziewczyny ... Ahhh wkurzona bylam wczoraj na wszystko.... :( a ze czasem mam takie durne napady .... Wiem ze wy tutaj jestescie wszystkie wspaniale i bede was czytac dalej ... Piszecie duzo i bardziej na tematy wynikow itd ja badam sie dwa razy do roku ..moze tez dlatego czasem czuje sie zle ... Bo tez wlasnie jestem w tym zielona :) sorry ze wam tu wczoraj tak wyskoczylam ... No plamienie dalej jest dzis sprobuje zadzwonic do gina... Tak mam nadzerke stara ale laekarz stwierdzil ze nie wymaga leczenia to moze byc dlatego? Ale
    Nadżerka mimo, że niegroźna, przy kontakcie może lekko krwawić :) Ja też taką mam i zawsze po cytologii i wymazach plamię 1-2 dni. Zdarzyło mi się nawet po USG, jak doktorek za bardzo się wczuł 😜😜 Jak masz możliwość pójść do gina to idź, będziesz spokojniejsza :)

    Magduullina lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • DzulkaJ Autorytet
    Postów: 824 1115

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 09:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Dzulka - ja tez od kilku dni mam takie dreszcze, ostatnio az sie przez nie obudzilam.
    Mi wczoraj snil sie pozytywny test... Mam nadzieje, ze te sny to znaki, ze obydwie dostaniemy wiosenny prezent :)

    Zbieram sie na wizyte, dowiem sie w koncu czy byla ta owulacja, czy nie...
    Trzymam kciuki i życzę by sen byl dobrym znakiem😉

    Jezeli chodzi o te dreszcze to miałam tylko jeden dzień 😉 myślałam, że mnie coś bierze, ale jednak nie 😉


    ❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
    ❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
    ❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie

    Starania od 11.2018 r. z przerwami
  • DzulkaJ Autorytet
    Postów: 824 1115

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    A ja widziałam dużo takich wykresów jak Twoje i zakończyły się ciążą. Górki i doliny nie mają znaczenia.

    Ja mam dziś 36,98 - najwyższa dotychczas w całej historii to była 36,90. Ale zupełnie mnie to nie rusza, już mi temperatura wiele obiecywała ;) Mam za to zarąbiste kłucie jajników. Jak kaszlnęłam to lewy tak zabolał, że zgięłam się w pół. Gdyby nie to, że dwa dni temu na usg w lewym nic nie było pomyślałabym, że to jakaś zaginiona owulacja 😳 Może to być jednak kolejny prezent od duphastonu, ble.

    Miałam testować 8.04, ale jeśli nie przyjdzie okres, to zrobię test dopiero 11-12.04.
    To testujemy razem 😉

    szona lubi tę wiadomość

    ❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
    ❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
    ❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie

    Starania od 11.2018 r. z przerwami
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 09:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka powodzenia na wizycie,
    ja swoją mam dopiero w poniedziałek, ale owu raczej nie było w tym cyklu mimo poniedziałkowego piku :) Dziś dalej śluz i dalej niska temp ( aczkolwiek mierzoną wątpliwym termometrem) :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 09:16

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 09:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgoniu dziekuje :* wiem ze nikt tutaj lekarzem nie jest tylko poprostu wiesz czasem cos jest anomalia i czlowiek to pisze by choc ktos naprowadzil ... Wiem ze tez mnie rozumiecie .. No niestety mam ograniczony czas by leciec do gina i moze dlatego tez jestem tak wkurzona heh :* dzieci chore mnie tez trzyma tak ze szok i wszystko takie powalone...
    Monia ja wlasnie nie mialam teraz zadnego badania czy cos no w sumie moze mezus cos naruszyl bo mnie atakuje niemal dzien w dzien .. A ja mam nadzieje ze to okoloowulacyjne :*

  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3914 6580

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 09:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Magdulinka trochę do Ciebie trochę do wszystkich dziewczyn. Forum jest przede wszystkim po to by się wspierać. Jeśli mam o czymś jakąkolwiek wiedzę to staram się napisać. Jeśli ktoś mnie uprzedzi to nie dubluję odpowiedzi, bo i tak jest tu masę wpisów. Ale pamiętajcie, ze tu nikt nie jest lekarzem. Część z nas ma jakieś doświadczenia, Cukrzyk wie pewnie więcej o cukrach niż niejeden diabetolog, ale dalej lekarzem nie jest i też nie rozwiąże Waszych dylematów, nie wypisze recepty itd.
    Nie chcę Magdulinka żebyś odebrała to persolanlnie, bo ja z kolei często mam wrażenie, ze pojawiają się posty, które oczekują od tego forum więcej niż ono jest w stanie dać. Tak więc nie gniewajcie się dziewczyny kiedy nie dostajecie odpowiedzi na wszystkie trapiące Was wątpliwości. mi wielu lekarzy nie jest w stanie odpowiedzieć na to co mnie dręczy i nie wymagam, byście Wy były w stanie.

    Elfia a bierzesz luteinę?
    Nie, tylko dupek 😉

    h84fio4por3fy6ov.png

    TQckp1.png

    https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • 5ylwian Autorytet
    Postów: 1278 1200

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 09:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny :) zycze Wam aby wczorajsze kamerkowe bociany przyniosly Wam piekne prezenty :) ja juz po kolejnym upuszczeniu krwi, zbadalam dzisiaj przeciwciała antyfosfolipidowe, APS-taki zestaw,o ktorym Monika pisala( antykoagulant tocznia +ACA+B2GPI) i do tego ANA. Jestem lzejsza o 240zl. Jutro w innym labo robie antygeny lozyska.i bede miala komplet tych do 6 tyg po poronieniu. Jade wlasnie odebrac wczorajsze wyniki. Zyly to mam takie jak narkoman,jedna reka sina a druga zyla jakby z grochem w srodku. Dzisiejsze wyniki dopiero za 3 tyg ale mam to z glowy przynajmniej.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 09:54

    szona, agge, ElfiaKsiężniczka, Iseko, nuśka91, Nuch, MonikA_89!, moni05 lubią tę wiadomość

    *Maj 2014- Synek. :) CC
    *14.09.2021- II kreski, beta hcg 25,6
    *13.10.- 7+5 jest serduszko, FHR 159, CRL 1,26 cm
    *03.11.- 10+5 FHR 175, CRL 3,82 cm
    *15.11.- 12+3 prenatalne, FHR 166, CRL 7,77 cm
    *1.12.- 14+5, FHR 164, CRL 10,25 cm, 104 g, Chłopak 😍
  • szona Autorytet
    Postów: 7228 16292

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 10:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwian wrote:
    Czesc Dziewczyny :) zycze Wam aby wczorajsze kamerkowe bociany przyniosly Wam piekne prezenty :) ja juz po kolejnym upuszczeniu krwi, zbadalam dzisiaj przeciwciała antyfosfolipidowe, APS-taki zestaw,o ktorym Monika pisala( antykoagulant tocznia +ACA+B2GPI) i do tego ANA. Jestem lzejsza o 240zl. Jutro w innym labo robie antygeny lozyska.i bede miala komplet tych do 6 tyg po poronieniu. Jade wlasnie odebrac wczorajsze wyniki. Zyly to mam takie jak narkoman,jedna reka sina a druga zyla jakby z grochem w srodku. Dzisiejsze wyniki dopiero za 3 tyg ale mam to z glowy przynajmniej.

    To czekamy z Tobą na wyniki!

    5ylwian lubi tę wiadomość

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Weronika na świecie! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 10:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Agge jak się czujesz?
    Dziękuję, że pytasz :)
    Wczoraj na wieczór już było ciut lepiej. Dziś od rana znów mi niedobrze 😂 ale przeżyję. 😎

    szona lubi tę wiadomość

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • 5ylwian Autorytet
    Postów: 1278 1200

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 10:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwas foliowy bralam prywatnie,wiec mam wynik w necie. 13,1. A norma maja do 17,5. To chyba OK?nie musze zmieniac na metylowany?
    Edit:dopisze moze tylko,ze od 27.03 nie biore,odkad zaczelam ronic.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 10:10

    *Maj 2014- Synek. :) CC
    *14.09.2021- II kreski, beta hcg 25,6
    *13.10.- 7+5 jest serduszko, FHR 159, CRL 1,26 cm
    *03.11.- 10+5 FHR 175, CRL 3,82 cm
    *15.11.- 12+3 prenatalne, FHR 166, CRL 7,77 cm
    *1.12.- 14+5, FHR 164, CRL 10,25 cm, 104 g, Chłopak 😍
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 10:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfia, dziś masz tą wizytę w klinice? Czytałam w biegu i nie mogłam się doczytać :D jeśli tak, to powodzenia!

    ElfiaKsiężniczka lubi tę wiadomość

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • szona Autorytet
    Postów: 7228 16292

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 10:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadło w oczy, a święta blisko... :)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3304991a4ef1.jpg

    Nuch, Magduullina, agge, 5ylwian, ElfiaKsiężniczka, Malgonia, Iseko, MonikA_89!, OO83, syllwia91, moni05, Madziandzia, Malinaa90, aeiouy, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Weronika na świecie! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nuśka91 Autorytet
    Postów: 1043 2172

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 10:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

    Cukrzyk piękny dzidziuś 😍 niech rośnie zdrowy 😘

    Izape super jest ta sukienka ☺️ powiedz mi jak u Ciebie z czasem na szycie na zamówienie? 😉

    Magduullina przecież Malgonia Ci odpisała. Mnie wczoraj właściwie nie było na forum i teraz nadrobilam. Chciałam Ci odpisać, że ja miałam trzy dni plamień przy owulacji i że to może być też niedomoga lutealna albo milion innych rzeczy. Ale trochę mnie wkurzył Twój późniejszy post... Przecież dostałaś odpowiedź, a tak jak dziewczyny piszą, nikt Cię nie zdiagnozuje przez internet.

    agge, Magduullina, cukrzyk1991, Izape_91 lubią tę wiadomość

  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3914 6580

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 10:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agge wrote:
    Elfia, dziś masz tą wizytę w klinice? Czytałam w biegu i nie mogłam się doczytać :D jeśli tak, to powodzenia!
    Tak, dzisiaj

    agge lubi tę wiadomość

    h84fio4por3fy6ov.png

    TQckp1.png

    https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 10:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfia to wynik jest taki w sumie, ze może być każda z trzech opcji. Ja mam podobny poziom proga. Do niedawna byłam przekonana, ze to potwierdza owulację, ale jak miałam taki sam przy torbielach to już tej pewności nie mam. Z drugiej strony czy ja mogę tej lekarce tak na 100% zaufać, ze to były torbiele to też tego nie wiem :/
    Pozostaje liczyć, ze za kilka dni będą dwie kreseczki i będzie pewność :)
    Swoja drogą daj znać jak po wizycie. Ja muszę jakoś emka namówić,a le on tak wierzy w dr W, że nawet słyszeć nie chce.

    Sylwian kwas masz śliczny :)

    http://miedzyrzecze.org.pl/5504,galeria.html
    To moja laleczka. Czekam, ze dupkę podniesie i pokaże czy coś tam ma w gnieździe.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 11:02

    5ylwian, agge lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 11:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Malgoniu dziekuje :* wiem ze nikt tutaj lekarzem nie jest tylko poprostu wiesz czasem cos jest anomalia i czlowiek to pisze by choc ktos naprowadzil ... Wiem ze tez mnie rozumiecie .. No niestety mam ograniczony czas by leciec do gina i moze dlatego tez jestem tak wkurzona heh :* dzieci chore mnie tez trzyma tak ze szok i wszystko takie powalone...
    Monia ja wlasnie nie mialam teraz zadnego badania czy cos no w sumie moze mezus cos naruszyl bo mnie atakuje niemal dzien w dzien .. A ja mam nadzieje ze to okoloowulacyjne :*
    Jak mężuś atakuje to dobrze! Oby były z tego dzieci 😘 Mam nadzieję, że plamienia są spowodowane owulacją bardzo silnej i dojrzałej komóreczki 😀

    Magduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ