X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Marcowe staraczki
Odpowiedz

Marcowe staraczki

Oceń ten wątek:
  • Tosia85 Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirl trzymaj się!

LittleGirlBlue lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosia85 wrote:
    LittleGirl trzymaj się!
    Dokladnie!!! Trzymaj się!!!!:-*

LittleGirlBlue, infinity888 lubią tę wiadomość

• Vea Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little glowa do gory.Ja za sciana mam noworodka...Sasiadka urodzila w niedzielę.I tak sie zastanawiam jak ja bede znosila ten placz?Bede chyba z malym plakala.Jest nam ciezko ale nie zostaje nam nic innego jak dalsze starania i wiara ze sie uda...

LittleGirlBlue lubi tę wiadomość

Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
    19.03.2008 - Victoria <3
    08.04.2015 - Aniolek [*]
    11 cykl staran i 2 kreseczki!!!!:-)
  • Women30 Nowa

Wysłany: 17 marca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobiłam test oczywiście negatyw potem przyszła @ ....czyli wszystko od nowa w marcu może akurat się uda ...powodzenia wszystkim starającym

• Brychra Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę testować na początku kwietnia. Do dzieła bierzemy się w weekend. W poniedziałek dzień owulacji. Cykle mam regularne. Wiec myślę że się uda tym bardziej ze wroci mój M akurat wtedy kiedy trzeba z pracy

Brychta
  • LittleGirlBlue Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny jestescie jak zwykle niezawodne!! Wlasnie wracam, u siostry rozkoszna dzidzia i jeszcze starsza corka wiec oczywiscie bylo milo ale nie ukrywam ze nie moglam powstrzymac mysli ze ja nigdy nie bede miala takich brzdacow w domu... wracam,weszlam na facebooka a tam kolezanka chwali sie drugą ciążą.. i nachodzi mnie pytanie jak oni to wszyscy robia, do jasnej cholery!!! Chca dzieci to je po prostu mają i juz, niby takie proste.. tak okropnie im zazdroszcze!!!:(

Wysłany: 17 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vea moze nie bedzie slychac zza sciany?zycze Ci tego.ech..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirlBlue wrote:
    Dzieki Dziewczyny jestescie jak zwykle niezawodne!! Wlasnie wracam, u siostry rozkoszna dzidzia i jeszcze starsza corka wiec oczywiscie bylo milo ale nie ukrywam ze nie moglam powstrzymac mysli ze ja nigdy nie bede miala takich brzdacow w domu... wracam,weszlam na facebooka a tam kolezanka chwali sie drugą ciążą.. i nachodzi mnie pytanie jak oni to wszyscy robia, do jasnej cholery!!! Chca dzieci to je po prostu mają i juz, niby takie proste.. tak okropnie im zazdroszcze!!!:(
    Ojej, tak mi przykro!!!! Mocno ściskam! Rozumiem dobrze, jak to boli, wkurza. To takie okropne, że człowiek w tym co powinno być miłe, to nie jest w stanie dostrzec dobrych rzeczy, tylko boli ta sytuacja :( A czy można z Nią o tym pogadać? Na fb to ja już patrzeć nie mogę, jak tam już mają nie jedno, ale więcej dzieci. My w wiekszości to chyba czujemy takie dziwne uczucie żalu, które tak wręcz człowieka rozpiera!!!!A trzeba je tłumić i nikt w cholerę nie moze nas zrozumieć, nikt z otoczenia. Ja musze się zmuszać do dobrego nastroju, jak mam spedzić czas z moja rodziną, gdzie same ciężarne, albo co urodziły. A ja nic.
    Tak mi przykro, że cierpisz! Nie trac nadziei, jestem pewna, że i Ty bedziesz miała dzidzię! Że nam się kiedyś uda. Wiem, że co cykl się zadręczamy, tracimy nadzieję, ale nosz kurdę musi się udać!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brychra wrote:
    Ja będę testować na początku kwietnia. Do dzieła bierzemy się w weekend. W poniedziałek dzień owulacji. Cykle mam regularne. Wiec myślę że się uda tym bardziej ze wroci mój M akurat wtedy kiedy trzeba z pracy
    A długo się staracie? Mam nadzieję, że się u Ciebie uda:)

Wysłany: 17 marca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkali dziekuje kochana:* masz racje ze to uczucie zalu rozpiera i ta zazdrosc zwlaszcza ze wszyscy maja juz dwojke a tu jednego nawet nie mozna wywalczyc! A jeszcze wracajac czytalam o hsg i o tym jak trudno leczyc niedrozne jajowody i sie nakrecilam ze ja pewnie mam niedrozne.
    Podobno 1-2 pary na 10 maja problem z zajsciem w ciaze!! To takie dolujace byc w tej mniejszosci. Dzisiaj mam poczucie ze nigdy sie nie uda! Nienawidze tej hustawki nastrojow:(

• Vea Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda sie uda.Wierze w was i bede sie bardzo cieszyla jak kazda zobaczy swoje upragnione II kreski!!!!!I to bedzie szczera radosc prosto z serca!
    my z mezem zaczelismy dzialac bo dzisiaj 9 dc.zobaczymy czy marzec bedzie laskawy?
    Little u mnie wszystko slychac nawet jak ktos sie zalatwia;-) .heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:16

Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
    19.03.2008 - Victoria <3
    08.04.2015 - Aniolek [*]
    11 cykl staran i 2 kreseczki!!!!:-)
  • MagdaKrakow Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) mało się udzielam, bo jesteśmy na tym wyjeździe nad morzem i wciąż gdzieś chodzimy itd. jest bardzo fajnie, wracać się nie będzie chciało :)) Dziewczyny a Wy ćwiczycie lub jakieś alkohole np. piwko czy lampkę wina pijecie po owu? Zastanawiam się czy mam sobie wszystkiego odmawiać, czy normalnie póki co funkcjonować :) nie myślę tutaj oczywiście o jakimś pijaństwie hehe :)

Wysłany: 17 marca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vea- u mnie w domu też niestety słychać nawet jak siąsiad sika :))

Wysłany: 17 marca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little- byłaś dzielna !!! :* nie zamartwiaj się, na pewno Tobie się też uda niebawem :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirlBlue wrote:
    Ninkali dziekuje kochana:* masz racje ze to uczucie zalu rozpiera i ta zazdrosc zwlaszcza ze wszyscy maja juz dwojke a tu jednego nawet nie mozna wywalczyc! A jeszcze wracajac czytalam o hsg i o tym jak trudno leczyc niedrozne jajowody i sie nakrecilam ze ja pewnie mam niedrozne.
    Podobno 1-2 pary na 10 maja problem z zajsciem w ciaze!! To takie dolujace byc w tej mniejszosci. Dzisiaj mam poczucie ze nigdy sie nie uda! Nienawidze tej hustawki nastrojow:(
    Nie nakręcaj się! Nie czytaj lepiej dzis i jutro nic :) A ta hustawka nastrojów, rety to chyab norma jak się stara o dziecko. Ja to tez mam, ale dzieki forum wiem, że ze mna ok :) nie jestem sama :P
    Wiesz co, zasadniczo to ta "mniejszośc" nie jest taka mała, sporo nas tu :) Dziś miałaś ciężki dzień, sporo przeszłaś, należy Ci się odpoczynek! Wierzę, że jutro będzie lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vea wrote:
    Uda sie uda.Wierze w was i bede sie bardzo cieszyla jak kazda zobaczy swoje upragnione II kreski!!!!!I to bedzie szczera radosc prosto z serca!
    my z mezem zaczelismy dzialac bo dzisiaj 9 dc.zobaczymy czy marzec bedzie laskawy?
    Little u mnie wszystko slychac nawet jak ktos sie zalatwia;-) .heh
    Eeeee to super wiadomość :) to działajcie i oby się udało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaKrakow wrote:
    Hejka :) mało się udzielam, bo jesteśmy na tym wyjeździe nad morzem i wciąż gdzieś chodzimy itd. jest bardzo fajnie, wracać się nie będzie chciało :)) Dziewczyny a Wy ćwiczycie lub jakieś alkohole np. piwko czy lampkę wina pijecie po owu? Zastanawiam się czy mam sobie wszystkiego odmawiać, czy normalnie póki co funkcjonować :) nie myślę tutaj oczywiście o jakimś pijaństwie hehe :)
    Kochana, Ty się relaksuj:) serio możesz ćwiczyć, możesz też napić się winka, czy piwka. Funkcjonuj normalnie. Pisze to, bo tak mi ginek mówił. :) teraz jest Wasz czas na relaks :)

• Brychra Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ninkali wrote:
    A długo się staracie? Mam nadzieję, że się u Ciebie uda:)
    W sumie od października. Zaszłam juz w ciaze w styczniu ale poronilam. I teraz jakby zaczynamy od nowa. Mamy ku temu wyjątkowa sposobność. Mam już jednego synka 6 latka; ) za szybko rośnie i domaga się rodzeństwa. .

Brychta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brychra, wierzę że się uda :) i będzie bambini numer dwa :)

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ja juz w tej drugiej trudniejsze fazie czekania. Okres, oby dziad nie przyszedł zapowiedział się na wielkanocny poniedziałek. Mam nadzieje że zamiast niego pojawi się króliczek wielkanocny :3

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ