Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little glowa do gory.Ja za sciana mam noworodka...Sasiadka urodzila w niedzielę.I tak sie zastanawiam jak ja bede znosila ten placz?Bede chyba z malym plakala.Jest nam ciezko ale nie zostaje nam nic innego jak dalsze starania i wiara ze sie uda...
LittleGirlBlue lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Dzieki Dziewczyny jestescie jak zwykle niezawodne!! Wlasnie wracam, u siostry rozkoszna dzidzia i jeszcze starsza corka wiec oczywiscie bylo milo ale nie ukrywam ze nie moglam powstrzymac mysli ze ja nigdy nie bede miala takich brzdacow w domu... wracam,weszlam na facebooka a tam kolezanka chwali sie drugą ciążą.. i nachodzi mnie pytanie jak oni to wszyscy robia, do jasnej cholery!!! Chca dzieci to je po prostu mają i juz, niby takie proste.. tak okropnie im zazdroszcze!!!
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Dzieki Dziewczyny jestescie jak zwykle niezawodne!! Wlasnie wracam, u siostry rozkoszna dzidzia i jeszcze starsza corka wiec oczywiscie bylo milo ale nie ukrywam ze nie moglam powstrzymac mysli ze ja nigdy nie bede miala takich brzdacow w domu... wracam,weszlam na facebooka a tam kolezanka chwali sie drugą ciążą.. i nachodzi mnie pytanie jak oni to wszyscy robia, do jasnej cholery!!! Chca dzieci to je po prostu mają i juz, niby takie proste.. tak okropnie im zazdroszcze!!!
A czy można z Nią o tym pogadać? Na fb to ja już patrzeć nie mogę, jak tam już mają nie jedno, ale więcej dzieci. My w wiekszości to chyba czujemy takie dziwne uczucie żalu, które tak wręcz człowieka rozpiera!!!!A trzeba je tłumić i nikt w cholerę nie moze nas zrozumieć, nikt z otoczenia. Ja musze się zmuszać do dobrego nastroju, jak mam spedzić czas z moja rodziną, gdzie same ciężarne, albo co urodziły. A ja nic.
Tak mi przykro, że cierpisz! Nie trac nadziei, jestem pewna, że i Ty bedziesz miała dzidzię! Że nam się kiedyś uda. Wiem, że co cykl się zadręczamy, tracimy nadzieję, ale nosz kurdę musi się udać!!!!!!!! -
nick nieaktualnyBrychra wrote:Ja będę testować na początku kwietnia. Do dzieła bierzemy się w weekend. W poniedziałek dzień owulacji. Cykle mam regularne. Wiec myślę że się uda tym bardziej ze wroci mój M akurat wtedy kiedy trzeba z pracy
-
Ninkali dziekuje kochana:* masz racje ze to uczucie zalu rozpiera i ta zazdrosc zwlaszcza ze wszyscy maja juz dwojke a tu jednego nawet nie mozna wywalczyc! A jeszcze wracajac czytalam o hsg i o tym jak trudno leczyc niedrozne jajowody i sie nakrecilam ze ja pewnie mam niedrozne.
Podobno 1-2 pary na 10 maja problem z zajsciem w ciaze!! To takie dolujace byc w tej mniejszosci. Dzisiaj mam poczucie ze nigdy sie nie uda! Nienawidze tej hustawki nastrojow:( -
Uda sie uda.Wierze w was i bede sie bardzo cieszyla jak kazda zobaczy swoje upragnione II kreski!!!!!I to bedzie szczera radosc prosto z serca!
my z mezem zaczelismy dzialac bo dzisiaj 9 dc.zobaczymy czy marzec bedzie laskawy?
Little u mnie wszystko slychac nawet jak ktos sie zalatwia;-) .hehWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:16
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Hejka
mało się udzielam, bo jesteśmy na tym wyjeździe nad morzem i wciąż gdzieś chodzimy itd. jest bardzo fajnie, wracać się nie będzie chciało
) Dziewczyny a Wy ćwiczycie lub jakieś alkohole np. piwko czy lampkę wina pijecie po owu? Zastanawiam się czy mam sobie wszystkiego odmawiać, czy normalnie póki co funkcjonować
nie myślę tutaj oczywiście o jakimś pijaństwie hehe
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Ninkali dziekuje kochana:* masz racje ze to uczucie zalu rozpiera i ta zazdrosc zwlaszcza ze wszyscy maja juz dwojke a tu jednego nawet nie mozna wywalczyc! A jeszcze wracajac czytalam o hsg i o tym jak trudno leczyc niedrozne jajowody i sie nakrecilam ze ja pewnie mam niedrozne.
Podobno 1-2 pary na 10 maja problem z zajsciem w ciaze!! To takie dolujace byc w tej mniejszosci. Dzisiaj mam poczucie ze nigdy sie nie uda! Nienawidze tej hustawki nastrojow:(A ta hustawka nastrojów, rety to chyab norma jak się stara o dziecko. Ja to tez mam, ale dzieki forum wiem, że ze mna ok
nie jestem sama
Wiesz co, zasadniczo to ta "mniejszośc" nie jest taka mała, sporo nas tuDziś miałaś ciężki dzień, sporo przeszłaś, należy Ci się odpoczynek! Wierzę, że jutro będzie lepiej.
-
nick nieaktualnyVea wrote:Uda sie uda.Wierze w was i bede sie bardzo cieszyla jak kazda zobaczy swoje upragnione II kreski!!!!!I to bedzie szczera radosc prosto z serca!
my z mezem zaczelismy dzialac bo dzisiaj 9 dc.zobaczymy czy marzec bedzie laskawy?
Little u mnie wszystko slychac nawet jak ktos sie zalatwia;-) .hehto działajcie i oby się udało
-
nick nieaktualnyMagdaKrakow wrote:Hejka
mało się udzielam, bo jesteśmy na tym wyjeździe nad morzem i wciąż gdzieś chodzimy itd. jest bardzo fajnie, wracać się nie będzie chciało
) Dziewczyny a Wy ćwiczycie lub jakieś alkohole np. piwko czy lampkę wina pijecie po owu? Zastanawiam się czy mam sobie wszystkiego odmawiać, czy normalnie póki co funkcjonować
nie myślę tutaj oczywiście o jakimś pijaństwie hehe
teraz jest Wasz czas na relaks
-
ninkali wrote:A długo się staracie? Mam nadzieję, że się u Ciebie uda:)Brychta
-
nick nieaktualny