Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little glowa do gory.Ja za sciana mam noworodka...Sasiadka urodzila w niedzielę.I tak sie zastanawiam jak ja bede znosila ten placz?Bede chyba z malym plakala.Jest nam ciezko ale nie zostaje nam nic innego jak dalsze starania i wiara ze sie uda...
LittleGirlBlue lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Dzieki Dziewczyny jestescie jak zwykle niezawodne!! Wlasnie wracam, u siostry rozkoszna dzidzia i jeszcze starsza corka wiec oczywiscie bylo milo ale nie ukrywam ze nie moglam powstrzymac mysli ze ja nigdy nie bede miala takich brzdacow w domu... wracam,weszlam na facebooka a tam kolezanka chwali sie drugą ciążą.. i nachodzi mnie pytanie jak oni to wszyscy robia, do jasnej cholery!!! Chca dzieci to je po prostu mają i juz, niby takie proste.. tak okropnie im zazdroszcze!!!
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Dzieki Dziewczyny jestescie jak zwykle niezawodne!! Wlasnie wracam, u siostry rozkoszna dzidzia i jeszcze starsza corka wiec oczywiscie bylo milo ale nie ukrywam ze nie moglam powstrzymac mysli ze ja nigdy nie bede miala takich brzdacow w domu... wracam,weszlam na facebooka a tam kolezanka chwali sie drugą ciążą.. i nachodzi mnie pytanie jak oni to wszyscy robia, do jasnej cholery!!! Chca dzieci to je po prostu mają i juz, niby takie proste.. tak okropnie im zazdroszcze!!!
Tak mi przykro, że cierpisz! Nie trac nadziei, jestem pewna, że i Ty bedziesz miała dzidzię! Że nam się kiedyś uda. Wiem, że co cykl się zadręczamy, tracimy nadzieję, ale nosz kurdę musi się udać!!!!!!!! -
nick nieaktualnyBrychra wrote:Ja będę testować na początku kwietnia. Do dzieła bierzemy się w weekend. W poniedziałek dzień owulacji. Cykle mam regularne. Wiec myślę że się uda tym bardziej ze wroci mój M akurat wtedy kiedy trzeba z pracy
-
Ninkali dziekuje kochana:* masz racje ze to uczucie zalu rozpiera i ta zazdrosc zwlaszcza ze wszyscy maja juz dwojke a tu jednego nawet nie mozna wywalczyc! A jeszcze wracajac czytalam o hsg i o tym jak trudno leczyc niedrozne jajowody i sie nakrecilam ze ja pewnie mam niedrozne.
Podobno 1-2 pary na 10 maja problem z zajsciem w ciaze!! To takie dolujace byc w tej mniejszosci. Dzisiaj mam poczucie ze nigdy sie nie uda! Nienawidze tej hustawki nastrojow:( -
Uda sie uda.Wierze w was i bede sie bardzo cieszyla jak kazda zobaczy swoje upragnione II kreski!!!!!I to bedzie szczera radosc prosto z serca!
my z mezem zaczelismy dzialac bo dzisiaj 9 dc.zobaczymy czy marzec bedzie laskawy?
Little u mnie wszystko slychac nawet jak ktos sie zalatwia;-) .hehWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:16
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Hejka mało się udzielam, bo jesteśmy na tym wyjeździe nad morzem i wciąż gdzieś chodzimy itd. jest bardzo fajnie, wracać się nie będzie chciało ) Dziewczyny a Wy ćwiczycie lub jakieś alkohole np. piwko czy lampkę wina pijecie po owu? Zastanawiam się czy mam sobie wszystkiego odmawiać, czy normalnie póki co funkcjonować nie myślę tutaj oczywiście o jakimś pijaństwie hehe
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Ninkali dziekuje kochana:* masz racje ze to uczucie zalu rozpiera i ta zazdrosc zwlaszcza ze wszyscy maja juz dwojke a tu jednego nawet nie mozna wywalczyc! A jeszcze wracajac czytalam o hsg i o tym jak trudno leczyc niedrozne jajowody i sie nakrecilam ze ja pewnie mam niedrozne.
Podobno 1-2 pary na 10 maja problem z zajsciem w ciaze!! To takie dolujace byc w tej mniejszosci. Dzisiaj mam poczucie ze nigdy sie nie uda! Nienawidze tej hustawki nastrojow:(
Wiesz co, zasadniczo to ta "mniejszośc" nie jest taka mała, sporo nas tu Dziś miałaś ciężki dzień, sporo przeszłaś, należy Ci się odpoczynek! Wierzę, że jutro będzie lepiej. -
nick nieaktualnyVea wrote:Uda sie uda.Wierze w was i bede sie bardzo cieszyla jak kazda zobaczy swoje upragnione II kreski!!!!!I to bedzie szczera radosc prosto z serca!
my z mezem zaczelismy dzialac bo dzisiaj 9 dc.zobaczymy czy marzec bedzie laskawy?
Little u mnie wszystko slychac nawet jak ktos sie zalatwia;-) .heh -
nick nieaktualnyMagdaKrakow wrote:Hejka mało się udzielam, bo jesteśmy na tym wyjeździe nad morzem i wciąż gdzieś chodzimy itd. jest bardzo fajnie, wracać się nie będzie chciało ) Dziewczyny a Wy ćwiczycie lub jakieś alkohole np. piwko czy lampkę wina pijecie po owu? Zastanawiam się czy mam sobie wszystkiego odmawiać, czy normalnie póki co funkcjonować nie myślę tutaj oczywiście o jakimś pijaństwie hehe
-
ninkali wrote:A długo się staracie? Mam nadzieję, że się u Ciebie uda:)Brychta
-
nick nieaktualny