Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
MagdaKrakow wrote:Hejka mało się udzielam, bo jesteśmy na tym wyjeździe nad morzem i wciąż gdzieś chodzimy itd. jest bardzo fajnie, wracać się nie będzie chciało ) Dziewczyny a Wy ćwiczycie lub jakieś alkohole np. piwko czy lampkę wina pijecie po owu? Zastanawiam się czy mam sobie wszystkiego odmawiać, czy normalnie póki co funkcjonować nie myślę tutaj oczywiście o jakimś pijaństwie hehe
-
Reddie ja robię tak samo, po owulacji nie piję alkoholu, na wszelki wypadek.
A ja Wam dziewczyny powiem, że te ciężarne to dosłownie jakby przez pączkowanie się namnażały liczbowo. Wczoraj mąż poszedł na spotkanie z trzema kolegami i wrócił z newsem, że żony dwóch z nich są właśnie w ciąży. Przykro mi się zrobiło. Wszyscy tylko nie my -
nick nieaktualny
-
Ninkali oczywiscie zamelduj jak po wizycie:-).Nic mi sie nie chce postanowilam sie dzisiaj obijac w pracy;-) w koncu piatek:-P .Zbliza sie ciezki dla mnie okres.W zeszlym roku pod koniec marca zobaczylam piekne dwie kreski,a w kwietniu sie skonczylo.zyje nadzieja ze moze bedzie tak jak rok temu,ze teraz tez test bedzie pozytywny.Tak bardzo bym chciala:-( .Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie pisałam wczoraj, bo mi się już nie chciało. Byłam u gin i ze mną wszystko ok! I nic tylko dzieci robić. Poradziłam się, co z tym moim facetem i w które dni robić biorąc pod uwagę jego blokadę psychiczna i ewentualne słabe nasienie. No i wściekła jestem! Bo ludzie są chorzy dzieci nie mogą mieć, albo im trudno. A on boi sie nowych rzeczy?! Nosz cholera co to jest! Nie chce się z nim kłócić, ale szlag mnie trafił A sam sie zgodził, a jeszcze nasze doświadczenia po poronieniu- chce mieć dzieci. I chyba sobie je szybciej wyczaruje. Tez już mam taki wiek, ze za niedługo natura za mnie zdecyduje Wyc mi sie chce!
-
Hej dołączam do waa. Mam nadzieję ze w koncu zobacze 2 krechy bo oszaleje juz z niecierpliwosci a jeszcze tydzien czekania... po poronieniu juz 4 miesiace sie staramy. A w tym troche sobie odpuscilam ale teraz mysle tylko o tym zeby zrobic test26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualny
-
Ninkali nie stresuj się ))) Nie mów nic swojemu facetowi o testach, żeby go nie zniechęcać tylko "zadziałaj jakby nigdy nic" haha
Nad morzem było super, odpoczęliśmy szkoda było wracać )
Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @, jajniki i takie dziwne uczucie- tak samo miałam miesiąc temu w ciąży biochemicznej Ale dzisiaj już mnie nie boli, temperatura 37,1 i dzisiaj piersi ewidentnie mniej bolą, co tez jest dziwne. Kupiłam testy ciążowe, ale na razie za szybko na testowanie, dopiero 7dpo. Ale intuicja mi podpowiada, że nic z tego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć infinity ) długo już się starasz? Trzymam kciuki!!
DettaWalker- właśnie trudne jest czekanie tylko zastanawiam się czy wytrzymać do @ czy lepiej wiedzieć, jeśli znów bym miała mieć ciąże biochemiczną, to może lepiej wiedzieć i jakoś to leczyć