X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Marcowe staraczki
Odpowiedz

Marcowe staraczki

Oceń ten wątek:
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaKrakow wrote:
    Hejka :) mało się udzielam, bo jesteśmy na tym wyjeździe nad morzem i wciąż gdzieś chodzimy itd. jest bardzo fajnie, wracać się nie będzie chciało :)) Dziewczyny a Wy ćwiczycie lub jakieś alkohole np. piwko czy lampkę wina pijecie po owu? Zastanawiam się czy mam sobie wszystkiego odmawiać, czy normalnie póki co funkcjonować :) nie myślę tutaj oczywiście o jakimś pijaństwie hehe :)
    Ja w drugiej połowie sobie odpuszczam alkohol bywa ciężko szczególnie jak są jakieś imprezy, ale zazwyczaj wymawia się tym że jadę ;)

• Tosia85 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reddie ja robię tak samo, po owulacji nie piję alkoholu, na wszelki wypadek.

A ja Wam dziewczyny powiem, że te ciężarne to dosłownie jakby przez pączkowanie się namnażały liczbowo. Wczoraj mąż poszedł na spotkanie z trzema kolegami i wrócił z newsem, że żony dwóch z nich są właśnie w ciąży. Przykro mi się zrobiło. Wszyscy tylko nie my :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, to prawda że mają zdolności ludzie :/ ech. Ja dziś ide do lekarza, ciekawe co mi powie.... Wieczorem dam znać, trzymajcie kciuki.

• MagdaKrakow Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkali- trzymam kciuk- daj znać jakie wieści :)))

Tosia- ja mam też wokół same ciężarne- dwie przyjaciółki rodzą w lipcu, jedna urodziła miesiąc temu i koleżanka z pracy też idzie na L4 właśnie bo 4 miesiąc zaczęła. Jakiś wysyp wszędzie.

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam gdzieś ze jak o czymś myślimy to mózg to wyróżnia i dlatego kiedy chcemy być w ciąży widzimy same ciężarne :) Damn you brain!

Vea, Szyszka1, Asia2016 lubią tę wiadomość

• Vea Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkali oczywiscie zamelduj jak po wizycie:-).Nic mi sie nie chce postanowilam sie dzisiaj obijac w pracy;-) w koncu piatek:-P .Zbliza sie ciezki dla mnie okres.W zeszlym roku pod koniec marca zobaczylam piekne dwie kreski,a w kwietniu sie skonczylo.zyje nadzieja ze moze bedzie tak jak rok temu,ze teraz tez test bedzie pozytywny.Tak bardzo bym chciala:-( .

Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
    19.03.2008 - Victoria <3
    08.04.2015 - Aniolek [*]
    11 cykl staran i 2 kreseczki!!!!:-)
  • Tosia85 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vea, oby tak było!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vea!!! Jestem z Tobą. Ja tak miałam 3 lata temu. Wiem jak to boli :'(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pisałam wczoraj, bo mi się już nie chciało. Byłam u gin i ze mną wszystko ok! I nic tylko dzieci robić. Poradziłam się, co z tym moim facetem i w które dni robić biorąc pod uwagę jego blokadę psychiczna i ewentualne słabe nasienie. No i wściekła jestem! Bo ludzie są chorzy dzieci nie mogą mieć, albo im trudno. A on boi sie nowych rzeczy?! Nosz cholera co to jest! Nie chce się z nim kłócić, ale szlag mnie trafił :( A sam sie zgodził, a jeszcze nasze doświadczenia po poronieniu- chce mieć dzieci. I chyba sobie je szybciej wyczaruje. Tez już mam taki wiek, ze za niedługo natura za mnie zdecyduje :( Wyc mi sie chce!

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkali super ze wszystko ok :) chłopa przekonasz. Trzymam kciuki!

• kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dołączam do waa. Mam nadzieję ze w koncu zobacze 2 krechy bo oszaleje juz z niecierpliwosci ;) a jeszcze tydzien czekania... po poronieniu juz 4 miesiace sie staramy. A w tym troche sobie odpuscilam ale teraz mysle tylko o tym zeby zrobic test :P

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png

Wysłany: 20 marca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkczarna- czesc :) trzymam kciuki :)) dawaj znać

Ninkali- ciesze się ze badania wyszły ok, Ty też się musisz z tego cieszyć ! Chociaż tyle masz mniej problemów! Kiedy masz owu? Może uda Ci się jakoś przekonać faceta :*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, jutro jakoś powinna byc ovu...Rety, nawet od gina wiem kiedy trzeba się "starać" :P normalnie czuję się jak strateg :)
    A jak wypad nad morze:) :* dziś robiłam test ovu nr 1 i wyszła słaba kreska jeszcze. Poczekam do jutra. Ech, ale się stresuję :/

Wysłany: 21 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkali nie stresuj się :)))) Nie mów nic swojemu facetowi o testach, żeby go nie zniechęcać tylko "zadziałaj jakby nigdy nic" haha
    Nad morzem było super, odpoczęliśmy szkoda było wracać :))
    Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @, jajniki i takie dziwne uczucie- tak samo miałam miesiąc temu w ciąży biochemicznej :( Ale dzisiaj już mnie nie boli, temperatura 37,1 i dzisiaj piersi ewidentnie mniej bolą, co tez jest dziwne. Kupiłam testy ciążowe, ale na razie za szybko na testowanie, dopiero 7dpo. Ale intuicja mi podpowiada, że nic z tego :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda dziękuję :-* hmmn, ponoć kazda ciąża jest inna to może jednak :D a za ile dni masz mieć @? Trzymam kciuki oby byly 2 kreski :D

Wysłany: 21 marca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero mam mieć @ w poniedziałek wielkanocny- według owulacji, a według tego że mam cykle 28-30 dni to w piątek za tydzień, więc jeszcze dużo czekania :))na razie nie testuje, bo na pewno za szybko

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci się tym stresują, więc lepiej żeby za dużo nie wiedzieli, po co im to ? :)
    No ok 10dpo możesz spróbować testować Magda, ale najlepiej byłoby się wstrzymać do dnia @...a wiem, że to trudne

• infinity888 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc;) melduje ze tez sie staram ;) i mam nadzieje ze ten cykl bedzie pozytywny naraxie 4/5 dpo

34bwvfxmgk5zmjd1.png
    Beta HCG
    25.05-433
    27.05-1285

Wysłany: 21 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć infinity :)) długo już się starasz? :) Trzymam kciuki!!

DettaWalker- właśnie trudne jest czekanie :) tylko zastanawiam się czy wytrzymać do @ czy lepiej wiedzieć, jeśli znów bym miała mieć ciąże biochemiczną, to może lepiej wiedzieć i jakoś to leczyć

• infinity888 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3cykl staran tylko jak na zlosc odkad sie staramy to sluz zniknal..

34bwvfxmgk5zmjd1.png
    Beta HCG
    25.05-433
    27.05-1285
‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ