Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:Sasanko a do kiedy masz L4?
szczerze jak dla mnie to pytanie podstawowe. Jeśli masz na cały ten tydzień to chyba odstawiłabym leki i poszłabym już po krwawieniu (czy nawet w trakcie po kilku dniach) i wtedy lekarz będzie w stanie stwierdzić jak to się oczyszcza. Wiem, ze to mało komfortowe, ale to jest ważne badanie usg (jeszcze nim endometrium zacznie przyrastać). I za tydzień powtórzyłabym bhcg.
Ale jeśli miałabyś ronić w pracy to idź i przedłóż zwolnienie, bo nie dasz rady psychicznie. tak naprawdę to głowienie o psychikę teraz chodzi. pewnie po skierowanie do poradni to będziesz miała iść do lekarza na nfz wiec tu się też w miarę szybko zacznij zapisywać, bo wiadomo jakie są terminy.
Chciałabym Cię teraz przytulić.Sasanka55, Malgonia lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Mnie się odechciało już pracować. Biurko aż się ugina, a ja siedzę jak tłok i patrzę w 1 punkt. Ja pierdziele jakie to wszystko bywa do dupy. I jak bardzo nam się wydaje, że wszystkie złe rzeczy dzieją się poza nami. A tu zonk. Zabieram pracę do domu, nic już mądrego dziś nie stworzę. Serio podłamałam się. I jestem wkurzona na tę cholerną niesprawiedliwość!
-
nick nieaktualnyMonikA, odsapne i pojde w srode.. Dziekuje Ci, Kochana :* Ja jestem z tych, co po takich przejsciach rodza sie mocniejsze! Mysle, ze u mnie spadl prog przez niedomoge, endo zaczelo sie zluszczac (przy becie 15) mialo tylko 6mm i Kropeczek nie znalazl wystarczajaco duzo miejsca. Krzepliwosc chyba powinna byc ok dzieki heparynie, ale kto to tam wiem...
-
Pauliśka wrote:Beta 234, prog tylko 9 pozamaciczna coraz bardziej jest w mojej głowie
Nie myśl o cp! Jeśli przyrosty są ok, to trzeba tylko proga podratować!Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Pauliśka wrote:Beta 234, prog tylko 9 pozamaciczna coraz bardziej jest w mojej głowie
Sasanka55, Szczesliwa_mamusia, szona lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzona, Kochanie, nie denerwuj sie i daj przyklad cioci Sasance, jak sie zachodzi w idealna, nudna ciaze :*
Pauliska, jaki to przyrost? Nie myslmy o pozamacicznych! mnie juz ich temat tak zryl banie, ze zamiast ronic w spokoju, cala sie trzese na mysl o peknietym jajowodzie. Dosc! Bierzesz kochana Luteine, czy Dupka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Przez to wszystko postanowilam w srode isc jeszcze na 1 bete. Co prawda ide do innego labo i do niczego nie porownam,ale przynajmniej będę mieć jako taki obraz.
Kurcze- marzec mialbyc taki pozytywny
Kocie, Ty juz niczego nie badaj!!! :* Pamietaj, ze u mnie od poczatku bylo zle, w przeciwienstwie do Ciebie. Masz cudownego Kropka w brzusiu i nie spaczaj swojej glowki historiami takimi jak mojaSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Szona, Kochanie, nie denerwuj sie i daj przyklad cioci Sasance, jak sie zachodzi w idealna, nudna ciaze
Rany, Ty mnie jeszcze stawiasz do pionu. TY - MNIE. Nic ja Ci nie będę tu dawać przykładu zachodzisz w ciążę elegancko, a że limit złych rzeczy wyczerpałaś na najbliższych 150 lat, to kolejna Twoja ciąża będzie książkowa. Ot co!
Sasanka55, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Rany, Ty mnie jeszcze stawiasz do pionu. TY - MNIE. Nic ja Ci nie będę tu dawać przykładu zachodzisz w ciążę elegancko, a że limit złych rzeczy wyczerpałaś na najbliższych 150 lat, to kolejna Twoja ciąża będzie książkowa. Ot co!
Tak, ja Ciebie :* Dawaj przyklad i nie pyskuj, Lobuziaku Bede Was wszystkie pilnowac do usranej smierci. Dosc zamartwiania sie!szona, MonikA_89!, Tele...79 lubią tę wiadomość
-
Pauliśka, przyrost super. Proga można na szczęście naprawić luteiną. Ja to bym Cię wprowadziła w stan hibernacji i wyprowadziła z niej za 9 mcy bo biedaku stres Cię zje i wywróci na lewą stronę. Pamiętaj, że progesteron czasami ma nierówno pod kopułą i nie ogarnia trybu ciąża.
Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:W piątek było 59,60, dziś 234. Prog tydzień temu 16 dziś 9 mg/ml. Biorę duphaston 2x1.
Masz 150% sredniego, dwudniowego przyrostu! Pamietasz, jak mowilas mi, ze moj przyrost jest piekny i to najwazniejsze, a prog to tam chrzanic, bo leki podnosza? Zwiekszylabym Dupka i cieszyla sie z ciazy!MonikA_89!, agge lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:W piątek było 59,60, dziś 234. Prog tydzień temu 16 dziś 9 mg/ml. Biorę duphaston 2x1.
Sasanka55, Magduullina, agge lubią tę wiadomość
-
Miał być piękny dzień a jest jakiś do dupy, smutny Ja za to dzisiaj jakaś rozchwiana emocjonalnie jestem, właśnie wydarłam się do swojego M. Przez telefon w sumie o głupotę bo mnie podirytował, po czym rozpłakałam się jak małe dziecko.. chyba wezmę się za sprzątanie bo na mózg mi dzisiaj pada..
Sasanko podziwiam Cię za Twoją siłę i pozytywne nastawienie mimo tylu przeciwności, a przede wszystkim za wiarę ❤️
Pauliśka nie myśl o głupotach, przyrost masz piękny 😍 proga podratuj i będzie pięknie.Sasanka55 lubi tę wiadomość
|| - 21.12.2018
29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍