Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo ja wozek nie na duzych kolach ale na jakis nowych innowacyjnym systemi ni to pompowane ni to typowo gumowe, juz to w kilku innych wczesniejszych wozkach bylo wykorzystywane i sie sprawdzil... noo i jest mega lekki, wersja z gondola niecale 12kg a ze spacerowka 10,5kg
-
AnnaKliwijska wrote:Klaudia N. ja często mam najpierw wodnisty, który potem się przeradza w rozciągliy,a potem w białko jajka czyli właśnie akurat te kilka dni do Twojej potencjalnej owulacji
dzieki! zapodalam sobie wiesiolka jeszcze paare tabletek co mi zostalo i wracam do kwasu, nie lubie brac tabletek bo wiecznie o0 nich zapominam:/ -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo ja wozek nie na duzych kolach ale na jakis nowych innowacyjnym systemi ni to pompowane ni to typowo gumowe, juz to w kilku innych wczesniejszych wozkach bylo wykorzystywane i sie sprawdzil... noo i jest mega lekki, wersja z gondola niecale 12kg a ze spacerowka 10,5kg
-
nick nieaktualny
-
A ja juz nie mam mamy ale tez nie raz tak bylo ze sie ostro poklocilysmy ale ogolnie mialysmy dopbry kontakt. z tesciowa nie mialam jeszcze okazji sie poklocic chyba nie mam tyle odwagi. najgorzej ze juz ponad rok po slubie a ja nie umiem do niej mowic ani tesciowo ani tym bardziej mamo i czasami cos chce od niej i nie umiem sie wyslowic:/
-
nick nieaktualny
-
Uch, Malinka, trzymaj się. Jutro będzie lepszy dzień!
No, moja mama ma cholernie trudny charakter. Niestety. Czasami jest super, a czasami tak, ze mialabym ochote zerwac kontakty. Ciesze sie,ze mieszkamy w innych miastach - wtedy stosunki sa najlepsze, jak widzimy sie raz na jakis czas, na weekend.
Tesciowa mnie totalnie nie akceptuje, a po slubie zerwala tez kontakt z wlasnym synem. Wiec oboje mamy szczescie do cudownych mamuś -
ciri to zazdroszcze tego braku oporow. ja jestem wstydliwa dosyc jezeli idzie op takie sprawy nie wiem czemu. juz babcia po mnie krzyczy ze powinnam jej mamo mowic i ze tesciowa pewnie chce bo zawsze corke chciala miec i w ogole ech ciezki temat. nawet unikam dzwonienia do niej bo musialabym zaczac od dzien dobry Pani Alinko.. ;/
-
nick nieaktualnyoho albo mega pms ciazowy albo @. noo ale tak, po pierwsze za podwiazywanie namierzamy i kopiemy w tylek i zglaszamy do psychiatry jako osobe niepoczytalna.
dwa jesli myslisz ze sie nie udalo, nie idz na bete bo to tylko dodatkowy stres.
Kiedy masz termin @? jutro? siknij na tescior i tylko do tego sie ograniczaj przed odstawieniem luteiny, kolejna rzecz: KAZDEJ w koncu sie uda.
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:ciri to zazdroszcze tego braku oporow. ja jestem wstydliwa dosyc jezeli idzie op takie sprawy nie wiem czemu. juz babcia po mnie krzyczy ze powinnam jej mamo mowic i ze tesciowa pewnie chce bo zawsze corke chciala miec i w ogole ech ciezki temat. nawet unikam dzwonienia do niej bo musialabym zaczac od dzien dobry Pani Alinko.. ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:05
-
nick nieaktualnyCiri, fajna Twoja teściowa
Moja przed ślubem jeszcze, jak M do niej zadzwonił z żartem "mamo, dziś dzień teściowej, to aż D widziała kogoś podobnego do Ciebie", fuknęła mu, że jeszcze nie jest moją teściową.
Nie mam z nią źle, ale cieszę się, że jest 600km dalej
M@linka, ja pewnie jutro będę tak samo płakać Ile się już staracie?
Próbowałam sobie wmówić, że pewnie mam wszystko niedrożne, olać te starania, cieszyć się pożyciem, a jak wpadniemy, to będzie wielki szok, ale to by chyba musieli mnie zahipnotyzować i zrobić pranie mózguciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo ale szczerze mieszkamy blisko a odkad jestem w ciazy jeszcze u niej nie bylam (ale to kwestia ojca G bo on go unika).
A G mowi ze pierwszy raz mu na jego wybor dziewczyny nie narzeka wiec znaczy ze zostalam zaakceptowana
Najbardziej opcja z praniem mozgu mi sie podoba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:11
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:ciri to zazdroszcze tego braku oporow. ja jestem wstydliwa dosyc jezeli idzie op takie sprawy nie wiem czemu. juz babcia po mnie krzyczy ze powinnam jej mamo mowic i ze tesciowa pewnie chce bo zawsze corke chciala miec i w ogole ech ciezki temat. nawet unikam dzwonienia do niej bo musialabym zaczac od dzien dobry Pani Alinko.. ;/
ciri22, Klaudia N. lubią tę wiadomość