X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wozek nie na duzych kolach ale na jakis nowych innowacyjnym systemi ni to pompowane ni to typowo gumowe, juz to w kilku innych wczesniejszych wozkach bylo wykorzystywane i sie sprawdzil... noo i jest mega lekki, wersja z gondola niecale 12kg a ze spacerowka 10,5kg

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. ja często mam najpierw wodnisty, który potem się przeradza w rozciągliy,a potem w białko jajka czyli właśnie akurat te kilka dni do Twojej potencjalnej owulacji :)

7v8rikgni12rlaff.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Klaudia N. ja często mam najpierw wodnisty, który potem się przeradza w rozciągliy,a potem w białko jajka czyli właśnie akurat te kilka dni do Twojej potencjalnej owulacji :)

dzieki!:) zapodalam sobie wiesiolka jeszcze paare tabletek co mi zostalo i wracam do kwasu, nie lubie brac tabletek bo wiecznie o0 nich zapominam:/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to po wiesiolku tak szybko bagienko moglo sie zaczac... a ja to zawsze sobie budzik na tabletki ustawiam, jak bylam na anty tez tak robilam bo inaczej to byla szansa ze zapomne

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo ja wozek nie na duzych kolach ale na jakis nowych innowacyjnym systemi ni to pompowane ni to typowo gumowe, juz to w kilku innych wczesniejszych wozkach bylo wykorzystywane i sie sprawdzil... noo i jest mega lekki, wersja z gondola niecale 12kg a ze spacerowka 10,5kg
    a który to taki fajny

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę teraz cały tydzień u mamy, bo jest po operacji,a tata wyjechał i jak się dzisiaj pokłóciłyśmy. Ja nie mogę, nigdy nie doprowadzę tego zarodka do takiego płaczu, jak mnie moja mama doprowadza. Ech, co zrobić.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh kazda matka tak czasem ma. ja mimo ze ze swoja jestem baaardzo blisko i w sumie po siostrze jest moja druga przyjaciolka to tez czasem jej sie tak zdarza ale najwazniejsze ze wiem z czego to wynika i ze mimo wszystko sie dogadujemy.

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wbrew wszystkiemu mam lepszy kontakt z teściową niż mamą ( wszyscy mieszkamy w 1 miescie) to i tak wiecej potrafie powiedziec teściowej...

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz nie mam mamy ale tez nie raz tak bylo ze sie ostro poklocilysmy ale ogolnie mialysmy dopbry kontakt. z tesciowa nie mialam jeszcze okazji sie poklocic chyba nie mam tyle odwagi. najgorzej ze juz ponad rok po slubie a ja nie umiem do niej mowic ani tesciowo ani tym bardziej mamo i czasami cos chce od niej i nie umiem sie wyslowic:/

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja do swojej po miesiacu znajomosci mowilam mamo... W koncu mieszkalam z nia i mnie przygarnela jak od ojca uciekalam ale nie mam z nia takiego kontaktu jak z mama. Ale nie powiem czuje sie z nia dobrze.

• M@linka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 11:32

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uch, Malinka, trzymaj się. Jutro będzie lepszy dzień!

No, moja mama ma cholernie trudny charakter. Niestety. Czasami jest super, a czasami tak, ze mialabym ochote zerwac kontakty. Ciesze sie,ze mieszkamy w innych miastach - wtedy stosunki sa najlepsze, jak widzimy sie raz na jakis czas, na weekend.
    Tesciowa mnie totalnie nie akceptuje, a po slubie zerwala tez kontakt z wlasnym synem. Wiec oboje mamy szczescie do cudownych mamuś ;)

7v8rikgni12rlaff.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri to zazdroszcze tego braku oporow. ja jestem wstydliwa dosyc jezeli idzie op takie sprawy nie wiem czemu. juz babcia po mnie krzyczy ze powinnam jej mamo mowic i ze tesciowa pewnie chce bo zawsze corke chciala miec i w ogole ech ciezki temat. nawet unikam dzwonienia do niej bo musialabym zaczac od dzien dobry Pani Alinko.. ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oho albo mega pms ciazowy albo @. noo ale tak, po pierwsze za podwiazywanie namierzamy i kopiemy w tylek i zglaszamy do psychiatry jako osobe niepoczytalna.

dwa jesli myslisz ze sie nie udalo, nie idz na bete bo to tylko dodatkowy stres.
    Kiedy masz termin @? jutro? siknij na tescior i tylko do tego sie ograniczaj przed odstawieniem luteiny, kolejna rzecz: KAZDEJ w koncu sie uda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    ciri to zazdroszcze tego braku oporow. ja jestem wstydliwa dosyc jezeli idzie op takie sprawy nie wiem czemu. juz babcia po mnie krzyczy ze powinnam jej mamo mowic i ze tesciowa pewnie chce bo zawsze corke chciala miec i w ogole ech ciezki temat. nawet unikam dzwonienia do niej bo musialabym zaczac od dzien dobry Pani Alinko.. ;/
    a ja za to mam problem z mowieniem prosze pani :P zaczelo sie od tego ze moja nie doszla tesciowa kazala sobie w formie bezosobowej mowic a ja tego strasznie nie lubilam i do tej od razu postanowilam jakas forme przyjac, najpierw prosze pani, potem jak siedzielismy z G to mowilam ze mama cos tam az w koncu zaczelam do niej mowic mamo. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, fajna Twoja teściowa :)
    Moja przed ślubem jeszcze, jak M do niej zadzwonił z żartem "mamo, dziś dzień teściowej, to aż D widziała kogoś podobnego do Ciebie", fuknęła mu, że jeszcze nie jest moją teściową.
    Nie mam z nią źle, ale cieszę się, że jest 600km dalej :)

M@linka, ja pewnie jutro będę tak samo płakać :( Ile się już staracie?
    Próbowałam sobie wmówić, że pewnie mam wszystko niedrożne, olać te starania, cieszyć się pożyciem, a jak wpadniemy, to będzie wielki szok, ale to by chyba musieli mnie zahipnotyzować i zrobić pranie mózgu ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale szczerze mieszkamy blisko a odkad jestem w ciazy jeszcze u niej nie bylam (ale to kwestia ojca G bo on go unika).
    A G mowi ze pierwszy raz mu na jego wybor dziewczyny nie narzeka wiec znaczy ze zostalam zaakceptowana :P

Najbardziej opcja z praniem mozgu mi sie podoba. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:11

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też niby zaakceptowała, podobno mnie lubi, ale i tak widzę, że druga synowa zawsze będzie lepsza, bo jest szczupła, mieszka na miejscu i chodzi z synem na plac zabaw ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh moja bedzie miala tylko jedna synowa i jednego zięcia wiec nie ma co porownywac:D jestem na lepszej pozycji :P

D-dawna lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    jak o niej opoawiadasz komukolwiek to mów" mama mojego męża" - osłuchasz się ze słowem mama w jej kontekście, będzie łatwej

ciri22, Klaudia N. lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 467 468 469 470 471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ