Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIriss zazdroszcze Ci! Bo ja butow to mam po jednej parze na kazda pore roku wiec MUSZE cos KUPIC! Nie ma opcji. Wlasnie patrze na poniedzialkowe zdjecie bo moj G mowi ze brzuszek mi wywalilo i chyba rzeczywiscie jak w takim tempie bedzie rosnac to ja do zimy to sie nie schylę zeby zalozyc te buty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:49
-
nick nieaktualny
-
Mi ostatnio mąż buty zapinał, bo nie mogłam trafić hehe a bałam się schylać, bo teraz takie schizy że się brzuszek gniecie
Na szczęście jeszcze mi nic nie puchnie i woda też się nei zatrzymuje, profilaktycznie smaruje nogi kremem na "ciężkie nogi" z Tołpy z serii Mum , ale pewnie pod koniec się zaczną różne rzeczy -
nick nieaktualnyJa tam nie mam tak i raczej nie bede miala ;p moja mama wczoraj mi mowila ze ona na brzuchu wszystko trzy ciaze przespala do 8 miesiava ;p moja czasem sie buntuje jak na brzuchu wie poloze to zmieniam pozycje jak czuje ze jej nie wygodnie i zaczyna sie wiercic a czasem sie poloze na brzuchu a ona nic wiec spie jak mnie wugodnie.
-
Ja też nie sprzątałam ostrą chemią właśnie ze względu na newralgiczność I trymestru. Mąż przejął też moje obowiązki, a ja część jego bez chemii (np. odkurzanie, ktorego nie lubie;)) Za to rzeczywiscie raz mylam lazienke w maseczce, bo maz juz nie mial czasu, a przychodzili goscie, a mielismy w domu taka lekarska, wiec tak sprzatalam.
Teraz pozwolilam sobie na paznokcie, a z farba pewnie poczekam do 17 tygodnia lub później. A może zapuszcze naturalne
Spodnie ciążowe mam takie jeszcze nie z gumą od góry tylko mają po bokach takie pasy gumy. Wreszcie mi bylo wygodnie! -
nick nieaktualnyDziewczęta ja też chcę nosić gumy i w związku z tym mam pytanie. W tym cyklu nie robiłam testów i nie mierzyłam się, czy w związku z tym, że na usg miałam pęcherz i miałam Pregnyl to od tego dnia powinnam mierzyć owu, czy tak jak zwykle mam 3 dni po tym 18dc. Zastanawiam się na kiedy mierzyć @/testowanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoze zaczal nam sie ciag nieszczesc poza choroba ktora mnie dzis rozwala na lopatki to jeszcze finansowo nam sie sypie a do tego juz 5 rzecz w samochodzi sie sypnela w ciagu ostatnich dwoch tygodni. A jak samochod nie jest na chodzie to nie mozemy zarabiac ale jeszcze klienci nie poplacili zaleglych faktur wiec nie ma za co kupic czesci. Jeszcze chwile i wszystkie oszczednosci trzeba bedzie wydac na to... Bozesz... Co za kicha...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoo niestety kiedy zasilek nie wiem, najprawdopodobniej koniec pazdziernika lub do 20 listopada... ale bede w przyszlym tygodniu zalatwiac sprawy firmowe wiec sie dowiem czy jakies papiery z pracy do nich doszly...
A co do firmy nie za bardzo jest sens to robic bo oni tez nie maja skad dac bo im tez ludzie zalegaja, a ze to nasi glowni klienci ktorych niebawem przejmuje to na poczatek nie chce miec mniej klientow... a umowa ktore teraz maja w firmie w ktorej G pracuje jest tak stworzona ze od terminu platnosci do windykacji daleka droga. Zreszta nigdy przy takich firmach nie jest to proste. -
Dzień dobry!
Kładłam się spać z lekkim drapaniem w gardle i drapie od rana dalej. Miałam postanowienie,ze w ciazy ide od razu na zwolnienie i kuruje sie pod koldra, ALE oczywiscie tego nie zrobie, bo musze przygotować dziewczynki na apel z okazji dnia nauczyciela i zajecia mamy w piatek. Kur**, no.
Zobaczymy jak to się rozwinie.
Dziś za to bardzo krótko w pracy, cudnie!