Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss zazdroszcze Ci! Bo ja butow to mam po jednej parze na kazda pore roku wiec MUSZE cos KUPIC! Nie ma opcji. Wlasnie patrze na poniedzialkowe zdjecie bo moj G mowi ze brzuszek mi wywalilo i chyba rzeczywiscie jak w takim tempie bedzie rosnac to ja do zimy to sie nie schylę zeby zalozyc te buty! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:49

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buty to najlepiej takie zeby nei bylo w ogole wiazania albo bardzo malo bo jak brzuszek urosnie to ciezko ubrac:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja takie wciagane wlasnie sobie znalazlam. I jak noga spochnie to tez miejsce bedzie

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie trzeba brac tez na to poprawke, duzo kobiet ma problem z ubraniem buta przez spuchneite nogi

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ostatnio mąż buty zapinał, bo nie mogłam trafić hehe a bałam się schylać, bo teraz takie schizy że się brzuszek gniecie ;)
    Na szczęście jeszcze mi nic nie puchnie i woda też się nei zatrzymuje, profilaktycznie smaruje nogi kremem na "ciężkie nogi" z Tołpy z serii Mum ;), ale pewnie pod koniec się zaczną różne rzeczy ;)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie mam tak i raczej nie bede miala ;p moja mama wczoraj mi mowila ze ona na brzuchu wszystko trzy ciaze przespala do 8 miesiava ;p moja czasem sie buntuje jak na brzuchu wie poloze to zmieniam pozycje jak czuje ze jej nie wygodnie i zaczyna sie wiercic a czasem sie poloze na brzuchu a ona nic wiec spie jak mnie wugodnie.

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie sprzątałam ostrą chemią właśnie ze względu na newralgiczność I trymestru. Mąż przejął też moje obowiązki, a ja część jego bez chemii (np. odkurzanie, ktorego nie lubie;)) Za to rzeczywiscie raz mylam lazienke w maseczce, bo maz juz nie mial czasu, a przychodzili goscie, a mielismy w domu taka lekarska, wiec tak sprzatalam.
    Teraz pozwolilam sobie na paznokcie, a z farba pewnie poczekam do 17 tygodnia lub później. A może zapuszcze naturalne ;);)

Spodnie ciążowe mam takie jeszcze nie z gumą od góry tylko mają po bokach takie pasy gumy. Wreszcie mi bylo wygodnie!

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta ja też chcę nosić gumy i w związku z tym mam pytanie. W tym cyklu nie robiłam testów i nie mierzyłam się, czy w związku z tym, że na usg miałam pęcherz i miałam Pregnyl to od tego dnia powinnam mierzyć owu, czy tak jak zwykle mam 3 dni po tym 18dc. Zastanawiam się na kiedy mierzyć @/testowanie.

Wysłany: 29 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pregnyl jest na pęknięcie? No to ja bym od wtedy chyba mierzyła.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, na pęknięcie. W tym przypadku jeszcze tydzień czekania...ech.

Wysłany: 29 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przed nami tydzień trzymania kciuków!

Poszłabym już spać, ale przychodzi pan zmienić zamki jeszcze dziś.

Magdziulla lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym owu liczula dobe lub dwie po podaniu leku. Podobno najczesciej pecherzyk peka miedzy 24 a 36 godzin po podaniu wiec bym dodala ten jeden lub dwa dni

Wysłany: 29 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, masz racje Ciri.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze zaczal nam sie ciag nieszczesc poza choroba ktora mnie dzis rozwala na lopatki to jeszcze finansowo nam sie sypie a do tego juz 5 rzecz w samochodzi sie sypnela w ciagu ostatnich dwoch tygodni. A jak samochod nie jest na chodzie to nie mozemy zarabiac ale jeszcze klienci nie poplacili zaleglych faktur wiec nie ma za co kupic czesci. Jeszcze chwile i wszystkie oszczednosci trzeba bedzie wydac na to... Bozesz... Co za kicha...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie doczekam do tradycyjnego terminu @ czyli jeszcze 10 dni:/ jakbym świrowała to chlastajcie mnie po twarzy.

Ciri kurczę, a nie możecie jakoś zwindykować tych ludzi, żeby Wam zapłacili?
    A kiedy będziesz dostawała zasiłek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo niestety kiedy zasilek nie wiem, najprawdopodobniej koniec pazdziernika lub do 20 listopada... ale bede w przyszlym tygodniu zalatwiac sprawy firmowe wiec sie dowiem czy jakies papiery z pracy do nich doszly...

A co do firmy nie za bardzo jest sens to robic bo oni tez nie maja skad dac bo im tez ludzie zalegaja, a ze to nasi glowni klienci ktorych niebawem przejmuje to na poczatek nie chce miec mniej klientow... a umowa ktore teraz maja w firmie w ktorej G pracuje jest tak stworzona ze od terminu platnosci do windykacji daleka droga. Zreszta nigdy przy takich firmach nie jest to proste.

Wysłany: 29 września 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, mam nadzieje,ze po nocy wstanie dzień ;)

7v8rikgni12rlaff.png

Wysłany: 30 września 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Kładłam się spać z lekkim drapaniem w gardle i drapie od rana dalej. Miałam postanowienie,ze w ciazy ide od razu na zwolnienie i kuruje sie pod koldra, ALE oczywiscie tego nie zrobie, bo musze przygotować dziewczynki na apel z okazji dnia nauczyciela i zajecia mamy w piatek. Kur**, no.
    Zobaczymy jak to się rozwinie.
    Dziś za to bardzo krótko w pracy, cudnie!

7v8rikgni12rlaff.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej baby, u mnie negatyw (mam nadzieje ze jeszcze ;))

Wysłany: 30 września 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni po owu?

(doszedł katar, umowilam sie do lekarza na piatek i poprosze o zwolneinie od poniedzialku)

7v8rikgni12rlaff.png
‹‹ 551 552 553 554 555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ